Ferda YILMAZ Haberleri

Ferda YILMAZ Haberleri

Ferda YILMAZ haberleri, haber editörü Ferda YILMAZ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

AKARYAKITTA ÇİFTE İNDİRİM

3 Eylül Cumartesi gününden itibaren geçerli olmak üzere; benzin grubunda 1,51 TL, motorin grubunda ise 2,41 TL fiyat indirimi bekleniyor.

BBP’DEN MUHSİN YAZICIOĞLU ADINA KAR ŞERBETİ İKRAMI

Büyük Birlik Partisi Yönetimi, Muhsin Yazıcıoğlu için parti binası önünde vatandaşa kar şerbeti ikramı yaptı.

ULUSAL HANE ZİYARETLERİ BAŞLADI

Fethiye Kaymakamı Alper Balcı, ülke genelinde Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından hayata geçirilen Ulusal Hane Ziyaretleri programına başladı. Bu kapsamda Menteşeoğlu Mahallesi’nde ev ziyaretleri gerçekleştirdi. Kaymakam Balcı, vatandaşların sorunlarını dinledi.

BODRUM’DA ZABITA HAFTASI KUTLANIYOR

Bodrum Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından, 1-7 Eylül 'Zabıta Haftası' dolayısıyla etkinlikler düzenleniyor.

AV SEZONU AÇILDI! ÇEŞİTLER TEZGÂHLARA GELMEYE BAŞLADI

1 Eylül itibariyle av yasağı bitti, Fethiye’de tezgâhlar balık dolmaya başladı. Sezonun ilk günü lopanın kilosu 70 liradan, çupra ise 140 liradan satılıyor. Balık avı yasağının bitmesiyle sezonun ilk balıkları tezgâhlara geldi. İlk günde tezgâhlarda palamut, hamsi, istavritin bol olduğu gözlendi.

GİRGİN; BEKÇİLER YOLU ÖLÜM YOLU OLMASIN!

CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin, CHP Muğla İl Başkanı Adem Zeybekoğlu ve CHP Seydikemer İlçe Başkanı ile Seydikemer’de geçen hafta ziyaretlerde bulunmuş, halkın taleplerini dinleyerek, partisinin çözüm önerilerini paylaşmıştı. 

AFET FARKINDALIK EĞİTİMLERİ DEVAM EDİYOR

Belediyemiz ve Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı Fethiye İtfaiye Grup Amirliği işbirliğinde, su tankeri personelleri ve iş makinası operatörlerine yönelik “Yangın Eğitimi” düzenlendi.

BALIKÇILARIMIZIN DENİZ HASRETİ BİTTİ

En uzun kıyı şeridinde sahip Muğla'da denizlere hasret sona erdi. Muğla Tarım ve Orman Müdürlü Barış Saylak balıkçılar ile birlikte Vira Bismillah diyerek Av Sezonunu açtı.

GÖKCAN’DAN TROPİK MEYVE YETİŞTİRİCİSİNE ZİYARET

Ak Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, Dalaman’da serada yetiştirdiği tropikal meyveleri dünyaya satan çiftçiyi ziyaret etti.

BAŞKAN EROĞLU’DAN ZABITA MÜDÜRÜ BAĞLAN’A ZİYARET

Demokrat Parti İl Başkanı Erdal Eroğlu, ''ZABITA HAFTASI'' dolayısıyla Fethiye Zabıta Müdürü Sadık Bağlan’ı ziyaret etti.

SEKİ'DE ZAFER BAYRAMI COŞKUSU

Seydikemer'in Seki Mahallesinde, Seki Mahalle Muhtarlığı ve Sekililer Derneği işbirliğinde 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkuyla kutlandı.

ATMACA GÖREVİ DEVRALDI

Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Kaya, görevinden alınarak yerine Fethiye Ortaokulu Müdürü Ahmet Atmaca atanmıştı. Devir töreni Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünede yapıldı.

47'NCİ APİMONDİA KONGRESİNDE TÜRK ARILARI VE BALLARI TANITILDI

Apimondia Dünya Arıcılık Kongresini Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci, Macaristan Tarım Bakanı Istvan Nagy, Gürcistan Çevre Koruma ve Tarım Bakan Yardımcısı Giorgi Khanishvili, Apimondia Başkanı Jeff Pettis, Tarım ve Orman Bakanlığı Arıcılık ve Kanatlı Daire Başkanı İslam Köse, Gürcistan, Almanya, Ukrayna ve Kore arıcılar Birliği Başkanları ile çok sayıda ülkeden arıcılar katıldı.

BAYRAM COŞKUSU DEVAM EDİYOR

30 Ağustos Zafer Bayramı Coşkusu Atatürkçü Düşünce Derneği’nde düzenlenen programla devam etti.

100.YIL COŞKUYLA KUTLANDI

Tüm Türkiye'de olduğu gibi Fethiye’de de, 30 Ağustos 1922'de Dumlupınar'da Mustafa Kemal'in başkumandanlığında zaferle sonuçlanan Büyük Taarruz coşkuyla kutlandı.

Başkan Oğuzhan Teke'den 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

Cumhuriyetimizin 100.yılı münasebetiyle Ülkü Ocakları Fethiye İlçe Başkanı Oğuzhan Teke yazılı mesajında, "30 Ekim 1918'den itibaren başlayan Türk Toprakları'nın haksız işgali, Türk Kurtuluş Harekatı ile son bulacaktır. Türk Toprakları'nda 4 yıl süren haksız işgal, 5 bin yıllık tarihi boyunca hür yaşamış Türk Milleti'nin Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk liderliğindeki haklı mücadelesi ile son bulmuştur" ifadelerine yer verdi.

Toplam 433 haber.