Ferda YILMAZ Haberleri

Ferda YILMAZ Haberleri

Ferda YILMAZ haberleri, haber editörü Ferda YILMAZ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Başkan Hıra ve yönetiminden aşure etkinliği

Muharrem ayı nedeni ile Fethiye Sabit Seyyar Pazarcılar ve Manavlar Odası Salı pazarında aşure etkinliği düzenledi. Etkinliğin maçının birlik ve beraberlik olduğuna değinen Fethiye Sabit Seyyar Pazarcılar ve Manavlar Odası Başkanı Adem Hıra, “Bizim buradaki amacımız birlik beraberliği, kardeşlik ruhunu arttırmak. Pazara gelen misafirlerimize bugünün anısına aşure ikramında bulunmak beraberinde esnaflarımıza aşure ikramında bulunmak” dedi.

Fethiye programının bu hafta ki konuğu, Kökten oldu

Ölüdeniz Turizm Geliştirme Kooperatifi Başkanı Muhammet Kökten, Frt TV'de yayınlanan Fethiye adlı programın konuğu oldu. Programda Fethiye’nin sorunları hakkında konuşuldu.

Muğlaspor ve Yatağanspor'un rakipleri belli oldu

Bölgesel Amatör Lig temsilcilerimiz Muğlaspor ve Yatağanspor'un mücadele edeceği 2022-2023 sezonu Bölgesel Amatör Lig grubu belli oldu. Temsilcilerimiz, BAL 9. Grup'ta yer aldı.

CHP’Lİ OSMAN GÜRÜN’DEN SAHTE DEMOKRASİ ANLAYIŞI

CHP’li Osman Gürün birlik beraberlik, hoşgörü, farklı fikirlere saygı derken, Yörük Türkmen Şenliğindeki protokol konuşmalarına müdahale etti.

Motorsiklet Sürücüsü Hayatını Kaybetti

Ölüdeniz yolunda gece saatlerinde motosiklet ve araba çarpıştı. Kaza sonrasında motosiklet sürücüsü tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

TATİLCİLERE AŞURE İKRAMI

Muharrem ayı münasebetiyle, Fethiye Şehit Yüzbaşı Özgür Özekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Oteli bünyesinde bulunan Büyük Samanlık Koyu'nda misafirlere aşure ikramı yapıldı.

YABANCI UYRUKLU 3 KİŞİ YARALANDI

Muğla Denizli yolu üzerinde meydana gelen trafik kazasında yabancı uyruklu 3 kişi yaralandı.

İŞ YERİNDEN YILAN ÇIKTI

Karagözler Mahallesi’nde bir iş yerinin tuvaletine yılan girdi. Ekipler tarafından yakalanan yılan doğaya serbest bırakıldı.

ARHAN BEBEĞE ANLAMLI HEDİYE

Fethiye Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü’nün başlattığı ‘Hoş geldin Fethiyeli Bebek’ kampanyası kapsamında Fethiye Esnaf Hastanesi’nde gözlerini açan Arhan Bebeğe, ilk hediyesini Fethiye Belediyesi verdi.

KAYTAN AİLESİNİN ACI GÜNÜ

Muğla Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cem Kaytan’ın babası Enver Kaytan hayatını kaybetti.

İKİ GÜNDE İKİNCİ ZAM!

Brent petrol ve döviz kurundaki hareketlilikle birlikte akaryakıt fiyatları değişkenlik gösteriyor. Önceki iki gün peş peşe motorine yapılacak olan zamların iptal edilmesinin ardından dün fiyatlar değişmişti. Akaryakıta dün yapılan bir indirim bir de zam sonrası araç sahiplerine bugün kötü haber geldi. Bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere motorine 1 lira 7 kuruş zam bekleniyor.

YARALI LEYLEK KURTARILDI

Yaralı leylek Muski personelleri tarafından kurtarılarak barınağa teslim edildi.

MOTORSİKLET, TELEFON DİREĞİ İLE BAHÇE DUVARININ ARASINA SIKIŞTI

Köyceğiz Gülpınar Mahallesi Fevzi Paşa Caddesi Ömer Ağa Sokak’ta trafik kazası meydana geldi. Kazada 48 L 3277 plakalı motosikletin telefon direği ile bahçe duvarının arasına sıkışmış olduğu görüldü. Yaralı vatandaş Köyceğiz itfaiye grup amirliği ekipleri tarafından kurtarılıp, sağlık ekiplerine teslim edildi.

Arsal’dan diyet aşure tarifi

Diyetisyenler geleneksel yöntemler ile yapılan aşurenin kalorisi konusunda uyarıyor. Geleneksel yöntemle yapılan aşurenin yüksek kalori olduğuna değinen Diyetisyen Gamze Arsal, FRT TV mikrofonlarına diyet aşure tarifi verdi.

Müzikli Akşamlar Ölüdeniz’de!

Müzikli Fethiye Akşamları Ölüdeniz Sahil’de sanatçılar Aysun Karasaçlı, Ali Tunç ve Mustafa Selçukoğlu konseriyle devam etti.

Seydikemer’de futbol heyecanı başladı

Seydikemer’de birlik ve beraberliği arttırmak amacıyla düzenlenen mahalleler ve kurumlar arası futbol turnuvası başladı. Seydikemer Kaymakamlığı, Seydikemer Belediyesi, Seydikemer Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ve Seydikemer Belediyespor’un organizasyonuyla bu yıl ikincisi düzenlenen ve büyük heyecana sahne olan Mahalleler ve Kurumlar Arası Futbol Turnuvası 2022 başladı.

Toplam 433 haber.