Ferda YILMAZ Haberleri

Ferda YILMAZ Haberleri

Ferda YILMAZ haberleri, haber editörü Ferda YILMAZ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Benzine indirim motorine zam!

Akaryakıt fiyatlarında son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Brent petrol fiyatlarında gözlemlenen dalgalanma beraberinde akaryakıt zammı ve indirimi haberlerini getiriyor. Bazı sürücüleri üzecek, bazılarını ise sevindirecek haber geldi. Benzin fiyatlarına indirim, motorin fiyatlarına ise zam yapıldı.

ÇOCUK HIRSIZ YAKALANDI

Şehit Fethibey Caddesi üzerinde 48 FM 096 plakalı Ford Doblo markalı araçtan hırsızlık yaptığı öne sürülen ve henüz 15 yaşında olan şüpheli C.D gözaltına alındı.

FRT TV’NİN BU HAFTA Ki KONUĞU OSMAN ÇIRALI OLDU

Fethiye Ticaret Ve Sanayi Odası Başkanı Osman Çıralı, Frt TV'de yayınlanan Fethiye adlı programın konuğu oldu. Programda konuşan Çıralı, körfez sorunu,turizm ve alt yapı çalışmalarına kadar birçok konuya değindi.

GÖCEK MEYDANI’NDA MÜZİKLİ AKŞAMLAR

Müzikli Fethiye Akşamları Göcek Meydanı’nda sanatçılar Aysun Karasaçlı, Adem Kazan, Ali Tunç ve Mustafa Selçukoğlu konseriyle devam etti.

KARACA, “FETHİYE İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Fethiye Belediyesi ve Fethiye Likya Kadın Kooperatifi işbirliğinde ‘Fethiye Aşevi’ geçtiğimiz günlerde hizmete açılmış, ana hizmet binasında aşure ikramı yapılmıştı. Aşevi’nde yapılan aşureler bu sefer belediyenin diğer birimlerine, Belediye Başkanı Alim Karaca’nın katılımlarıyla dağıtıldı.

AKDENİZ'İN KIYISINDA BİR İNCİ, GÜNLÜKLÜ THE BAY BEACH

Günlük ağaçlarının gölgesinde, Akdeniz'in esintisinde Günlüklü The Bay Beach yenilenen yüzüyle hizmet veriyor.

KARAYİĞİT, BAŞSAVCI KARARTI’YI ZİYARET ETTİ

Fethiye Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit, Fethiye'ye atanan Cumhuriyet Başsavcısı Günşafak Karartı'yı ziyaret etti.

Festivalde ‘Hamlet' gecesi

Muğla'nın Bodrum ilçesinde düzenlenen 19. Uluslararası Bodrum Bale Festivali, Mersin Devlet Opera ve Balesi'nin ‘Hamlet' temsili ile devam etti.

‘’TALEP BEKLENTİLERİ KARŞILAMIYOR’’

Haftanın Salı günleri kurulan pazarda, esnafların getirdiği en taze ürünler tezgâhlarda vatandaşların alımına sunuluyor. Fakat pazara talepten şikâyetçi olan esnaf Ersoy Özdemir, pazarın 2 haftadan beri beklentileri karşılamadığı konusunda FRT TV mikrofonlarına konuştu.

Köyceğiz'de orman yangın ekip binası yapılıyor

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde orman yangınları ile mücadelede güçlendirme çalışmaları devam ederken orman yangın ekip binası yapılıyor.

ANTİK TİYATRO EYLÜL AYINDA AÇILIYOR

Fethiye Kaymakamı Alper Balcı, 7 yıldan bu yana kapalı olan Telmessos Antik Tiyatrosu ile ilgili müjde verdi. Kaymakam Balcı, ilk etkinliğin Eylül ayında olacağını söyledi.

Telmessos’un tarihi gün yüzüne çıkarılacak

Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Akdeniz Üniversitesi adına gerçekleştirilen Telmessos Yüzey Araştırmaları ile Kaymakamlık bünyesinde kurulan Batı Lykia Kültürel Varlıklarını Araştırma Merkezi’nin amacı ve kapsamı hakkında tanıtım toplantısı yapıldı.

Hoş geldin bebek projesi ile 232 aile dağıtım gerçekleştirildi

Fethiye Belediyesi’nin, ‘Hoş geldin Fethiyeli bebek’ sloganıyla başlattığı sosyal yardım projesi tüm hızıyla devam ediyor. Belediye ekipleri proje başladığı andan itibaren 232 aileye dağıtım yapıldı.

TARIM KREDİ KOOPERATİF MARKETLERİNDE İNDİRİM RÜZGARI

Tarım Kredi Kooperatif Marketleri indirimli ürünleri için nefesler tutuldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Kooperatifler kar amaçlı değildir. Fiyatları düşürün" talimatı ile TKK harekete geçmişti. Bu kapsamda ise indirim süreci resmen başladı.

SEYDİKEMER DEVLET HASTANESİ BİTTİĞİNDE ÖZEL HASTANE KONSEPTİNDE OLACAK

Seydikemer’e biz dizi ziyaret dolayısıyla gelen AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete, Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz ve AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı Salih Gümüş ile birlikte Seydikemer Devlet Hastanesi’nde incelemelerde bulundular. Başkan Otgöz burada yaptığı konuşmada; “Kaş’tan bu yana, Kalkan’dan bu tarafa, Dirmil tarafı o bölgeler komple buraya gelecek. Ben Fethiye’nin yüzde 40 yükünü azaltacağını tahmin ediyorum” dedi.

AKARYAKITA YENİ ZAM

Yılbaşından bu yana yüzde 130 artış yaşayan akaryakıt fiyatlarında yapılan indirimlerin yerini yeniden zamlar aldı. Petrol fiyatlarının hafta içinde yükselişe geçmesiyle önce motorine şimdi de benzine 1 lira 10 kuruşluk zam yapıldı.

Toplam 433 haber.