Ferda YILMAZ Haberleri

Ferda YILMAZ Haberleri

Ferda YILMAZ haberleri, haber editörü Ferda YILMAZ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

ÇİMEN,” YENİ BİR İMAR AFFI KONUŞULUYOR”

İnşaat Mühendisleri Odası Muğla Şubesi Yönetim Kurulu adına Levent Çimen tarafından bir basın açıklaması yapıldı. Yapılan açıklamada Çimen, imar affı hakkında açıklamalarda bulundu.

FTSO MECLİS BAŞKANI KEMAL HIRA OLDU

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası 15 Ekim’de gerçekleşen seçimin ardından Meclis Başkanlığı seçiminide tamamladı. Tek listeyle aday olan Kemal Hıra Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanlığına seçildi. FTSO Meclis Başkanlığı seçimleri Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı Likya toplantı salonunda gerçekleşti.

KARACA, YILIN EN BAŞARILI BELEDİYE BAŞKANI SEÇİLDİ

Kamu Görevlileri ve Çalışanları Derneği Genel Başkanlığı tarafından düzenlenen törende yapılan anket ve saha çalışmaları sonucu Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’ya ‘yılın en başarılı belediye başkanı’ ödülü verildi.

SÜRÜCÜ BELGESİ ÜCRETİ HAKKINDA AÇIKLAMA

İçişleri Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü, eski tip sürücü belgelerinin değiştirilme ücretinin, süre sonu olan 31 Aralık 2024'e kadar 15 lira olarak devam edeceğini duyurdu.

20. GÖCEK SONBAHAR YARIŞ HAFTASI 1 KASIM'DA BAŞLIYOR

Göcek Yat Kulübü tarafından, her yıl Kasım ayında düzenlenen Sonbahar Yelken Yarış Haftası, bu yıl, 31 Ekim – 4 Kasım 2022 tarihleri arasında, Fethiye Körfezinde gerçekleştirilecek. 

DOLMALIK BİBER CEP YAKIYOR

Kış mevsimi daha yüzünü göstermeden meyve sebze zamlar şimdiden gelmeye başladı. Dolmalık biberin kilosunun 35 lira olması ise gözden kaçmadı.

HAVA OYUNLARI FESTİVALİ SONA ERDİ

22.Uluslararası Fethiye Ölüdeniz Hava Oyunları Festivali muhteşem etkinlikler ve konserlerin ardından sona erdi. Can Gox’un sahne aldığı Ölüdeniz’de binlerce kişi hep bir ağızdan şarkılar söyledi. Festival etkinliklerine destek verenlere Pazar günü ‘teşekkür belgesi’ takdim edildi.

ZİRVE SPOR, BODRUM ENGELİNİ GEÇEMEDİ

Türkiye Voleybol Federasyonu Kadınlar 2. Lig’i 7. Grup’ta mücadele eden Fethiye Lokman Hekim Zirve Spor sezonun ilk maçında evinde Bodrum BLD. Bodrum Spor ile karşılaştı. Mücadele 1-3 Bodrum temsilcisinin galibiyeti ile tamamlandı.

OFF ROAD YARIŞLARI NEFES KESTİ

Türkiye Akdeniz Offroad Kupası 3. Ayak Fethiye yarışı nefes kesti. Yarışmada başarılı olan sporcular ödüllendirildi.

YEREL DERBİDE KAZANAN ÇIKMADI

Muğla Süper Amatör Ligi'nde mücadele eden iki Fethiye takımının karşılaşmasında gol sesi çıkmadı. 90 dakika sonunda Karaçulhaspor ile Yeşilüzümlüspor 0-0 berabere kaldı.

FETHİYESPOR SERİK’TEN 1 PUAN ÇIKARTTI

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, 11. deplasmanda Serik Belediyespor’a konuk oldu. Fethiyespor deplasmanda konuk olduğu Serik Belediyespor ile yaptığı kıyasıya mücadeleden 1 puan çıkarttı.

UNO CLUB FETHİYE’DEN CUMHURİYET KONVOYU

Uno Club Fethiye tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Konvoyu etkinliği düzenlenecek. Çiftlik Mahallesi’nde başlayacak olan etkinliğe Uno Club Fethiye Başkanı Yücel Özdemir, tüm Fethiye halkını etkinliğe davet etti.

LÜKS OTOMOBİL VE TAKSİ ÇARPIŞTI

Menteşeoğlu mahallesinde bir taksi ve araç çarpıştı. Meydana gelen kazada taksi şoförü yaralandı.

OFFROAD ARAÇLARI, BEŞKAZA MEYDANI’NDA

Türkiye Akdeniz Offroad Kupası 3. ayak yarışı için araçların güvenlik onayı Beşkaza meydanında alındı. Akabinde Belediye Başkan Yardımcısı Oğuz Boleli, araçlara seremonik start verdi. Yarış, Pazar günü saat 11.00'da Esenköy Parkur alanında start alacak.

BAŞOĞLU’NUN 50 YILLIK HAYATI ÖDÜLLENDİRİLDİ

Fethiye Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi başkanı İsmail Başoğlu’na Gönen ilköğretim okulu mezunları başarı 50’nci yıl başarı ödülü verdi. Duygusal sahnelere de ev sahipliği yapan törende daha önce başarı ödülüne layık görülen Mustafa Özdemir, Mustafa Çetin ve Mete Atay’ın birer konuşma yaparak İsmail Başoğlu’nu anlattıkları gecede Almanya’da yaşayan İsmail Başoğlu’nun hayat hikayesini yazmada etkili olan bu kitabın yönetmenliğini yapan Kemal Yalçında tanıdığı İsmail Başoğlu’nu anlatırken Başoğlu gözyaşlarını tutamadı.

FTSO’NUN YENİ YÖNETİM KURULUNDA GÖREV DAĞILIMI YAPILDI

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nın (FTSO) 15 Ekim 2022 Cumartesi günü ve 19 Ekim Çarşamba günü yapılan seçimlerinin ardından Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı başkanlığında ilk toplantısı gerçekleştiren yeni yönetim kurulunda görev dağılımı yapıldı.

Toplam 433 haber.