Meral Dal Haberleri

Meral Dal Haberleri

Meral Dal haberleri, haber editörü Meral Dal tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Toklu, resmen aday adayı

Fethiye’nin önde gelen siyasetçilerinden ve sevilen iş insanı Mustafa Toklu, Cumhuriyet Halk Partisi’nden Fethiye Belediye başkan aday adayı olduğunu açıkladı. 

Fethiye Belediyesi vatandaşlara yardım eli uzattı

Fethiye Belediye Başkan Yardımcısı Oğuz Bolelli, evi yangında zarar gören vatandaşlara yeni eşyalarını teslim etti.

Fethiyespor’da Sarıyer Mesaisi Sürüyor

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 8.Hafta mücadelesinde Fethiyespor, İstanbul ekibi Sarıyer’e konuk olacak. Lacivert beyazlılar yaptığı antrenmanlarla hazırlıklarına devam ediyor.

Ölüdeniz, eşsiz doğası ve manzarasıyla büyülüyor

Dünyanın sayılı tatil cennetlerinden biri olan Ölüdeniz, eşsiz manzarasıyla büyülüyor.

Fethiye’de güncel akaryakıt fiyatları

Akaryakıt fiyatları indirim ve zam haberleriyle gündeme gelmeye devam ediyor. Araç sahipleri için brent petrol fiyatları ve döviz kurundaki değişikliklerden etkilenen benzin ve motorin fiyatlarında güncel rakamları derledik.

Vali Akbıyık, Seydikemer’de Projeler Hakkında Bilgi Aldı

Muğla Valisi İdris Akbıyık, Seydikemer Kaymakamlığı'nda Seydikemer Kaymakamı Yıldız Büyüker, Seydikemer Belediye Başkanı Bayram Önder Akdenizli, kurum ve kuruluş müdürleri ve bir araya geldi.

Çöpler istenmeyen görüntülere neden oluyor

Fethiye’nin en gözde ve popüler bölgesi olan Âşıklar Tepesi çöp kutusu olmasına rağmen yere atılan çöpler yüzünden istenmeyen görüntülere neden oluyor.

Aday Adayı Çaylı, Başkan Karayiğit’i Ziyaret Etti

AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Yusuf Çaylı, sivil toplum kuruşlarını ziyaret ederek sorunları ve talepleri dinliyor. Beraberinde eşi Şerife Çaylı ile birlikte Fethiye Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit’i ziyaret eden Aday Adayı Çaylı, seçim çalışmalarını aralıksız olarak sürdürdüğünün altını çizdi. 

Aday Adayı Çaylı, Başkan Karaca'yı ziyaret etti

AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Yusuf Çaylı, seçim çalışmaları kapsamında eşi Şerife Çaylı ile birlikte Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’yı ziyaret etti. 

Vergi Zamları Tatihi Öne Alındı!

Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) başta olmak üzere ek MTV, Emlak Vergisi, Çevre Temizlik Vergisi, pasaport harcı, araç muayene ücreti, Gelir Vergisi gibi kalemlerde Ocak ayından itibaren uygulanacak vergi zammı öne çekildi.

Önder,“Bu sıkıntılı günler inşallah en kısa zamanda düzelecek”

Küresel piyasalarda savaş endişesi Küresel piyasalarda savaş etkisi hissediliyor. Petrol fiyatı bir anda yüzde 4 yükseldi, dünyada altın ve dolar da değerlendi. Bu arada İsrail, para birimindeki düşüşü önlemek için 30 milyar dolarlık döviz satış programı açıkladı. Türkiye ve Uluslararası piyasalarda yatırımcı ve ekonomist Yunus Önder, yaşanan bu durumu FRT TV aracılığıyla değerlendirdi.

Altı Nokta Körler Derneği’nden Kaymakam Ertaş’a  Ziyaret

Altı Nokta Körler Derneği’nden Fethiye Kaymakamı İsmail Ertaş’a hayırlısı olsun ziyaretinde bulundular.

Muhtardan Başkan Akdenizli’ye Teşekkür

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Çamurköy Mahallesini Döğer Mahallesine bağlayan Koru Mevkiindeki asfalt hazırlığını yerinde inceledi. 

Kaymakam Ertaş, Ölüdeniz Open Water Ödül Törenine Katıldı

Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş, Fethiye Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Ölüdeniz Open Water" yüzme yarışmasının başlangıcına ve ödül törenine katıldı.

Büyük önem taşıyan maçı Pınar yönetecek

Fethiyespor, TFF 2.Lig Kırmızı Grup 7.Hafta müsabakasında bu akşam 19.00'da Denizlispor'u konuk edecek. Fethiyespor adına büyük önem taşıyan karşılaşmayı Serkan Pınar yönetecek.

Turistlerin tercihi Ekim ayına rağmen Ölüdeniz

Fethiye’de turizm sezonunun hala devam etmesiyle turistler, akşam saatlerinde Ölüdeniz’de yürüyüş yapmayı ve mekanlarda vakit geçirmeyi tercih etti.

Toplam 2033 haber.