Meral Dal Haberleri

Meral Dal Haberleri

Meral Dal haberleri, haber editörü Meral Dal tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Zam Şampiyonu Beyaz Barbunya

Fethiye Cuma Pazarı’nda fiyatına gelen zamla beraber öne çıkan sebze ‘Beyaz Barbunya’ oldu. Beyaz Barbunya, Fethiye Cuma Pazarı’nda kilosu 65 liradan satılıyor.

Ejder Meyvesinin Faydaları

Ejder Meyvesi, B, C vitamini ve lif bakımından zengin bir meyvedir. Ejder meyvesinin faydalarından birisi kalp sağlığını koruması ve kanser riskini azaltmasıdır. Kötü kolesterolü azaltan betalainler içerir. İçindeki siyah tohumlar, kalbe iyi gelen omega-3 ve omega-9 yağ asitleri açısından zengindir.

Çakmak, şalgamın faydalarını anlattı

Şalgamın içerisinde yer alan vitamin ve mineraller sağlık açısından fayda sağlar. Bağışıklık sistemini iyileştirir, enerji seviyesini yükseltir, kilo vermeye yardımcı olur ve kalp damar sağlığını korur. Fethiye’de şalgam suyu satan Necdet Çakmak, şalgamın faydalarını ve Fethiye insanının şalgama olan ilgisini mikrofonlarımıza anlattı.

“Evi olmayanlar için kredi imkanı çok iyi olur”

Orta Vadeli Program (OVP) kapsamında hiç evi olmayan vatandaşlar için düşük faizli kredi kampanyası hayata geçiriliyor. Fethiye Cuma Pazarı Esnafı Ahmet Talha, evi olmayanlar için bu kredi fırsatının çok iyi olduğunu dile getirdi.

Esnaftan ev kredisine yorum

Orta Vadeli Program (OVP) kapsamında ilk kez ev alacaklara 1.20 faizli konut kredisi imkanı sağlanacak. 15 yıl vadeli ödeme planı ile ilk kez ev alacak vatandaşlara düşük faizli konut kredisi fırsatı sunulacak. Fethiye esnafı, bu konuyla ilgili düşüncelerini mikrofonlarımıza aktardı.

Bodrum FK'dan moral kahvaltısı

Bodrum FK Başkanı Fikret Öztürk, eşi Nurten Öztürk, kulüp yöneticileri ve futbolcular, Teksüt Bandırmaspor maçı öncesi kahvaltı organizasyonunda bir araya geldi.

Kaymakam Ertaş, Fethiye Amintas Örenyeri’ni ziyaret etti

Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş, Fethiye Belediye Fen Lisesi voleybol takımı öğrencileriyle bir araya gelerek Fethiye Amintas Örenyeri’ni ziyaret etti.

Uno Clup, Cumhuriyetin 100.Yılına Özel Konvoy Düzenliyor

Fethiye'de Uno Clup Fethiye ve Fethiye Belediyesi, 100.Yıl Cumhuriyet Konvoyu düzenliyor. Uno Clup Fethiye Başkanı Yücel Özdemir, tüm vatandaşları bu anlamlı konvoya davet etti.

Fethiyespor, Aksaray’dan 3 Puanla Dönmek İstiyor

TFF 2.Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Fethiyespor, 10.Hafta müsabakasında deplasmanda 68 Aksaray Belediyespor ile karşılaşacak.

Başkan Karaca muhtarlarla bir araya geldi

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, 19 Ekim Muhtarlar Günü’nde mahalle muhtarlarıyla Ölüdeniz’de düzenlenen akşam yemeğinde bir araya geldi.

Fethiye’yi Muğla’da temsil edecek kadın ve genç girişimciler belli oldu

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) bünyesinde TOBB Muğla Kadın Girişimciler Kurulu ile Muğla Genç Girişimciler Kurulu'nda Fethiye ve Seydikemer'i temsil edecek isimler belli oldu.

Meslek yasası eksikliği görüşüldü

Ege Gazeteciler Federasyonu’nun Yönetim Kurulu Toplantısı, Ölüdeniz Hava Oyunları Festivali kapsamında 18-20 Ekim 2023 tarihleri arasında, Fethiye’de yapıldı.  

Muhtarlar Günü Törenle Kutlandı

Seydikemer’de 19 Ekim Muhtarlar Günü, düzenlenen törenle kutlandı.

Çolak'tan Muhtarlar Günü Mesajı

Myra Yapı İnşaat Firması sahibi Ahmet Yasin Çolak, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Ege Gazeteciler Federasyonu’ndan FTSO’ya ziyaret

Ege Gazeteciler Federasyonu tarafından Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’na ziyaret gerçekleştirildi.

EGF’den Kaymakam Ertaş’a ziyaret

Ege Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Cem Kaytan, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş’ı makamında ziyaret etti.

Toplam 2033 haber.