Meral Dal Haberleri

Meral Dal Haberleri

Meral Dal haberleri, haber editörü Meral Dal tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

ADD’den 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Basın Açıklaması

ADD Fethiye Şubesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir basın açıklaması yayımladı. 

Başkan Hıra Salı Pazarı’nı Değerlendirdi

Fethiye Sabit Ve Seyyar Pazarcılar Manavlar Odası Başkanı Adem Hıra, yaz sezonunu değerlendirdi. FRT TV mikrofonlarına açıklamalarda bulunan Başkan Hıra, yaz sezonunun bitmesine sayılı günler kala yabancı turist sayısında azalma olduğunu belirtti.

“11.400 lira yeterli bir ücret değil”

Fethiye’de yaşayan vatandaşlar, asgari ücretin en az yoksulluk seviyesinde olması gerektiğini savunuyor. Artan kira, akaryakıt ve diğer giderlerin asgari ücretten çok daha üstte olduğunu söyleyen vatandaşlar, asgari ücretin 11.400 lira olmasını olumlu karşılamıyor.

Tombak "Bu göreve talibim"

Fethiye Emlakçılar Derneği Başkan Adayı İsmail Tombak, emlak sektöründe aşılması gereken ciddi problemlerin olması nedeniyle göreve talip olduğunu belirterek, “Kendime ve ekibime güvenim tam. Tarafsızca ve korkusuzca sektörümüzün sorunları ile mücadele edecek ve haklarımızı kazanacağız” dedi. 

İletişim Başkanlığı Muğla Bölge Müdürü Değişti

Muğla Bölge İletişim Başkanlığına, bir süredir Muğla Bölge Müdürlüğü görevini sürdüren Ruşen Arvas yerine Ankara İletişim Başkanlığından Ahmet Uzun’un atandığı bildirildi. 

Seydikemer Belediyesi’nin Araç Filosuna Bir Yeni Cenaze Aracı Kazandırıldı

Seydikemer Belediyesi vatandaşlara en iyi hizmeti verebilmek için araç filosunu güçlendiriyor. Vatandaşların en zor gününde de yanında olan Seydikemer Belediyesi, araç filosuna 1 yeni cenaze aracı daha kazandırdı.

Fethiye’ye Akıllı Kavşak İlaç Gibi Geldi

Fethiye’de Adliyenin önüne yapılan akıllı kavşak, trafiğin kilitlenmesini önledi. Kavşak sayesinde herkesin ışıksız kullandığı yol sürücüler tarafından olumlu karşılanıyor.

Ölüdeniz Hava Oyunları Festivali tamamlandı

Fethiye’de düzenlenen 23. Uluslararası Ölüdeniz Hava Oyunları Festivali sona erdi.

Başkan Karaca, paraşütle atlayarak Ölüdeniz manzarasının tadını çıkardı

23. Uluslararası Fethiye Ölüdeniz Hava Oyunları Festivali muhteşem etkinlikler ve konserlerin ardından sona erdi. Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca ise Babadağ’dan paraşütle atlayarak muhteşem Ölüdeniz manzarasının tadını çıkardı.

Balık Fiyatlarında Artış

Muğla’nın Fethiye ilçesi balıkhanede balık fiyatlarındaki artış el yakıyor.

Seydikemer’in ilk maçında gol yok: 0-0

Seydikemerspor, Süper Amatör Ligi B Grubu’nun ilk hafta mücadelesinde konuk olduğu Marmaris Belediyespor ile 0-0 berabere kaldı.

Bodrum'da yeni bir festival

Bu yıl ilk kez 3-16 Kasım’da düzenlenen Uluslararası Bodrum Tiyatro Festivali’nin programı açıklandı.

Fethiye Sahil Bandı Türk Bayraklıyla Süslendi

Fethiye’de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın yaklaşmasıyla beraber 3.Etap Sahil Bandı, Türk Bayrakları ile donatıldı.

Bahriye Üçok Parkı’nda Hafta Sonu Yoğunluğu

Fethiye’de Cumartesi günü güzel havayı değerlendirmek isteyen vatandaşlar soluğu Bahriye Üçok Parkı’nda aldı. Uygun fiyatlarıyla dikkat çeken Bahriye Üçok Parkı, vatandaşların uğrak noktası oldu.

İzmir'de gece yarısı korkutan deprem

İzmir'in Buca ilçesinde gece yarısı 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin derinliği ise 9 kilometre olarak ölçüldü. Kentte kısa süreli paniğe yol açan sarsıntı sonucu herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı.

Ulusoy, Dünya rekoru kırdı

Bu yıl ilki gerçekleştirilen Ölüdeniz Uluslararası Su Oyunları etkinliğinde Milli Sporcu Devrim Cenk Ulusoy, masterlar kategorisinde sabit ağırlıkta paletsiz 75 metre dalarak, dünya rekoru kırdı.

Toplam 2033 haber.