Meral Dal Haberleri

Meral Dal Haberleri

Meral Dal haberleri, haber editörü Meral Dal tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Gülleri, “Oyunun Hakkı Beraberlik Değildi”

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, evinde Düzcespor ile karşılaştı. İlk yarısını 0-2 yenik kapatan lacivert beyazlılar, Murat ve Nurettin’in golleriyle maçı 2-2 bitirdi. Maçın ardından Fethiyespor Teknik Direktörü Taner Gülleri, maç sonrası basın mensuplarının sorularına cevap verdi.

Uno Club Fethiye Cumhuriyet Konvoyu Düzenlenecek

Fethiye’de Uno Club Fethiye ve Fethiye Belediyesi, 100.Yıl Cumhuriyet Konvoyu düzenliyor.

Meteoroloji uyardı!

Muğla Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan bilgiye göre, Fethiye’de Çarşamba günü yağmurlu geçecek.

Emekli Öğretmen Ücretsiz Ulaşımın Kalkmasını Savundu

Fethiye’de yaşayan Emekli Öğretmen İmadettin Yıldız, Tüm Özel Halk Otobüsleri Birliği’nin açıkladığı, 65 yaş üstü yurttaşların toplu taşımayı ücretsiz kullandığı günlerin yalnızca ayın 1'i ile 4'ü arasında olacak şekilde sınırlandırıldığını kararını olumlu karşıladı.

Mandalina Hastalığa Karşı Bire Bir

Mandalina, içinde C Vitamini bulundurmasından dolayı sağlığa oldukça yararlı bir meyvedir. Hastalığa karşı da iyi geldiği bilinen mandalinanın faydalarını Salı Pazarı Esnafı Remziye Yolacı anlattı.

Çörek Otu Yağının Faydaları Saymakla Bitmiyor

Çörek Otu, sağlık açısından çeşitli faydalar sağlayan bir bitkidir. Salı Pazarı Esnafı Mehmet Ali Korucu, çörek otunun faydalarını mikrofonlarımıza anlattı.

U18 Takımı'nın Rakibi Sportif Akademi Spor

Çağdaş Bodrum Spor U18 Takımı ligin ilk maçında Bodrum Sportif Akademi Spor ile karşılaştı.

Çaylı’dan Tramvay Sözü

AK Parti Fethiye Belediye Başkanı Aday Adayı Yusuf Çaylı projelerini açıklamaya başladı. İki dönem Karaçulha Belde Belediye Başkanlığı yapmış, bölge siyasetinin sevilen isimlerinden biri olan AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Yusuf Çaylı, Fethiyenin sorunlarına çözüm olarak hazırladığı projelerini kamuoyuna duyurmaya başladı.

Kaymakam Ertaş, Şoförler Odası'nı ziyaret etti

Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş, Fethiye Şoförler Odası’na iadei ziyaret gerçekleştirdi.

BIOR yarışları ödül töreniyle sona erdi

Muğla’nın Bodrum ilçesinde, bu yıl 11’incisi düzenlenen Bodrum Uluslararası Optimist Yarışları (BIOR) ödül töreniyle sona erdi. Dereceye giren minik yelkencilere ödülleri verildi.

Teknik direktör Altın, istifa etti

Fethiyespor’un 22 Kasım’dan bu yana teknik direktörlüğünü yapan Erhan Altın, yönetim ile karşılıklı anlaşarak yolların ayrıldığını açıkladı.

FRT TV Facebook Sayfası Kurtarıldı

Yaklaşık 1 aydan bu yana siber saldırı altındaki SED Medya bünyesinde bulunan Fethiye'nin tek televizyonu FRT TV'nin Facebook sosyal medya hesabı yapılan çalışmalar sonucunda yeniden kullanımda.

Milas’ta trafik kazası: 1 yaralı

Muğla'nın Milas ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı.

“Yaşam İçin Yarış” koşusu yapıldı

Fethiye’de geliri kanser tedavisi ve araştırmalarında kullanılmak üzere Fethiye Turizm Tanıtım Kültür Çevre ve Eğitim Vakfı (FETAV) tarafından organize edilen 'Yaşam İçin Yarış' etkinliği düzenlendi.

100’üncü Yıl'da 100 Motorcuyla Kutlama

Cumhuriyet’in 100’üncü yılı etkinlikleri çerçevesinde BMW Ride &Fun Club Avrasya ve OTO Beyhan işbirliğinde Türkiye’nin dört bir yanından Muğla’ya 100 motorcu geldi. İki gün süreyle Muğla’da kalan motorcular Marmaris-Datça güzergahında sürüş yaptı, Menteşe’ye gelerek şehir turu attı.

Meliha Kaya son yolculuğuna uğurlandı

11-12-15-16. dönem Muğla Milletvekili Hasan Özyer ile turizmci Süleyman ve Faruk Özyer’in teyzeleri, merhum Hasan Kayanın kızı Meliha Kaya (91) son yolculuğuna uğurlandı.

Toplam 2033 haber.