Meral Dal Haberleri

Meral Dal Haberleri

Meral Dal haberleri, haber editörü Meral Dal tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Başkan Karaca'dan Cumartesi pazarı ziyareti

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Cumartesi pazarında vatandaşlarla ve pazar esnafıyla bir araya geldi.

‘Bahriye Üçok Parkı’ tercih ediliyor

Güzel havalarda dışarı çıkıp vakit geçirmek isteyen vatandaşlar uygun fiyatları ile dikkat çeken Fethiye Belediyesi Bahriye Üçok Parkı Halk Evi'ne yoğun ilgi gösteriyorlar.

Üçüncü: "Altının Yükselmesinin Sebebi Savaş"

İsrail ile Hamas arasındaki çatışmaların şiddetlenmesiyle beraber gram altın fiyatı da yükselmeye devam ediyor. Dün 1.670 lira seviyelerinde güne başlayan gram altın bugün itibariyle 1.725 lira seviyelerinden işlem görüyor. Basın mensuplarına konuşan kuyumcu yetkilileri, altının artmasının sebebi olarak İsrail ile Hamas arasında savaş olarak değerlendiriyor.

Motorine zam kapıda!

İsrail-Filistin çatışmasıyla birlikte fırlayan petrol fiyatları, akaryakıttaki zamda etkili oldu. 16 Ekim Pazartesi gecesinden itibaren motorine 2 lira 23 kuruş zam bekleniyor.

Koşarak Kürek Yarışması devam ediyor

Fethiye Sporfest kapsamında gerçekleşen Fethiye Rowing (Koşarak Kürek Yarışması) Sprint 2023 etkinliği büyük çekişmeye sahne oluyor.

Başkan Karaca, Mustafa Özarslan Konserine Katıldı

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Fethiye Şubesi’nin, Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezi’nde düzenlediği Mustafa Özarslan konserine katılım sağladı.

Uno Clup Fethiye Kaymakam Ertaş’ı ziyaret etti

Uno Clup Fethiye Başkanı Yücel Özdemir ve üyeleri Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş'ı ziyaret etti.

Sevgi Yurdu’ndaki çocukların mutlu günü

Fethiye Kartalları, sevgi yurdunda kalan çocuklarla mangal etkinliğinde bir araya geldiler. Aksazlar Beach’de gerçekleştirilen mangal etkinliğinde neşeler yerindeyken, mangal renkli görüntülere sahne oldu.

Cevizin faydalarını anlattı

Her derde deva olan cevizin faydaları saymakla bitmiyor. Cuma pazarında satış yapan Musa Kaplan ise FRT TV’ye cevizin faydalarını anlattı.

Esnaf pazar fiyatından şikayetçi

Cuma pazarında satış yapan Bozyer Bayram Tat, artan maliyetlerden duyduğu şikâyeti FRT TV’ye anlattı.

Sakız deneme bahçesi'nde ilk ürünler alındı

Fethiye'de bulunan Sakız Ağacı Deneme Bahçesi'nde alternatif ürün olması maksadıyla yetiştirilen ağaçlardan sakız elde edilmeye bşlandı.

Sarıyer – Fethiyespor maçı hakemleri belli oldu

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 8.Hafta mücadelesinde Sarıyer ile Fethiyespor karşı karşıya geliyor. Mücadeleyi yönetecek hakemler Türkiye Futbol Federasyonu Dijital Ataması ile belirlendi.

Aday Aday Çaylı, Başkan Hıra’yı ziyaret etti

AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Yusuf Çaylı, seçim çalışmaları kapsamında Fethiye Sabit ve Seyyar Pazarcılar ve Manavlar Odası Başkanı Adem Hıra’ya ziyarette bulundu.

Yaz bitti, satışlar düştü

Yaz sezonunun yavaş yavaş bitmesinin ardından balık pazarı esnaflarından olan Fethi Bey, FRT TV’ye konuştu.

Başkan Akdenizli, “Asfalt Çalışması Yürütüyoruz”

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Eşen Mahallesi’nde imara açılan yollarda başlatılan asfalt serim çalışmalarını inceledi.

Kaymakam Ertaş’tan iade-i Ziyaret

Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş, SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı Seda Köktener ve çalışma arkadaşlarını ziyaret etti.

Toplam 2033 haber.