Ihtiyaç Haberleri

Ihtiyaç Haberleri

Beydağı, ‘Kan bağışı çok önemli’

Kan, sürekli bir ihtiyaç… Sadece 10 dakika süren bir işlemle alınan kan, hastaları hayata bağlıyor. Bağış yapmak isteyenlerin en yakın noktadaki Türk Kızılay kan merkezine gitmesi yeterli.

Büyükşehir evde bakım hizmeti ekipleri reçete yazmaya başladı

Muğla Büyükşehir Belediyesi evde bakım hizmetleri kapsamında hizmet verdiği, yatağa bağımlı engelli ve ihtiyaç sahibi vatandaşlara reçete yazabilecek.

Akdenizli: “birlikte kazandık, birlikte kutlayacak, birlikte paylaşacağız”

Seydikemer’de 31 Mart yerel seçimlerini kazanarak tekrar belediye başkanı olan Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, vatandaşların kutlama için çiçek ve hediye göndermek yerine Türk Kızılayı’na bağış yapmalarını istedi.

Marmaris Kaymakamlığı Öksüz Ve Yetimleri Unutmadı

Muğla’nın Marmaris ilçesinde kaymakamlığa bağlı hizmet veren Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından, vakfa kayıtlı vatandaşlar, öksüz, yetim çocuklar ve ihtiyaç sahipleri için Ramazan ayının 15. gününde ve ‘Unutursan Yetim Kalır’ projesi çerçevesinde Dünya Yetimler Günü’nde iftar programı düzenlendi.

Kökten "19 İlçe Arasında Fethiye İlk 5’te"

Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, yerel seçimler öncesinde ekibi ile birlikte Nif Mahallesi’ni ziyaret etti. “Nif’in çok büyük hizmetlere ihtiyacı var” diyen Başkan Adayı Kökten, halkın Sağlık Ocağı ile ilgili taleplerini bildiğini belirtti. Fethiye'nin il olması konusuna da değinen Kökten "Fethiye İl OLcak ilk beş ilçe arasında" diye konuştu.

Kökten, “İl Olma Konusunda Önemli Aşama Kat Ettik”

Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, yerel seçimler öncesinde ekibi ile birlikte Nif Mahallesi’ni ziyaret etti. Başkan Adayı Kökten, “Nif’in çok büyük hizmete ihtiyacı var” ifadelerini kullandı.

Türkiye Yüzyılında, Seydikemer’e Şehit Aileleri Ve Gaziler Derneği Kazandırıldı

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli öncülüğünde, Türkiye Yüzyılında Seydikemer’e Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği kazandırıldı. Derneğin açılışında konuşan Seydikemer Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Temsilcisi Güneydoğu Gazisi Abdullah Kaba; “Belediye Başkanımız Sayın Önder Akdenizli’ye bir dernek binası ihtiyacımız olduğunu bildirdiğimiz zaman “Şehit ailelerimiz ve gazilerimiz bizim baş tacımızdır” diyerek derneğimizin inşasını derhal başlatmış, kısa bir zamanda bu derneğimizin yapılmasını sağlamıştır” ifadelerini kullandı.

Yat işletmecileri sorunlarını tartıştı

Tüm Yat İşletmecileri Yatırımcıları Broker ve Acenteleri Derneği (TYBA) Muğla'nın Marmaris İlçesinde sektör temsilcileri ile bir araya geldi. Ege sularında faaliyet gösteren ticari yat firmaları ve Yunanistan'dan gelen iki yat firması yetkilileri, en büyük problem olarak görülen kaçak tekne ile charter yapanların önüne geçilebilmek ve Yunanistan'daki seyir izinleri, vergi ve ücretler hakkında sektörün ihtiyacı olan her şeyi belirleyip çözüm üretilmesi konularında görüş alışverişinde bulunuldu.

Çamköy Kapalı Etkinlik Alanı Temel Atma Töreni Coşkuyla Gerçekleşti

Fethiye’nin Çamköy Mahallesine hareketlilik getirecek ve pek çok ihtiyacı aynı anda karşılayacak “Çamköy Kapalı Etkinlik Alanı” için temel atma töreni coşkulu bir kalabalıkla birlikte gerçekleştirildi.

Çamköy Kapalı Etkinlik Alanının Temeli Bugün Atılıyor

Fethiye Belediyesi, Çamköy mahallesine hareketlilik getirecek ve pek çok ihtiyacı aynı anda karşılayacak “Çamköy Kapalı Etkinlik Alanı” için temel atma töreni gerçekleştiriyor. 15 Mart 2024 Cuma günü, saat: 16.00’da gerçekleştirilecek açılış törenine Fethiye Belediye Başkanı ve CHP’nin yeni dönem Belediye Başkan adayı Alim Karaca ile belediye yetkilileri başta olmak üzere, Belediye Meclis üyeleri, CHP Fethiye İlçe Başkanı Mustafa Koyuncu ile bazı siyasi parti temsilcileri ve Çamköy halkının katılmaları bekleniyor.

Başkan Adayı Kökten’den Mangacı Ailesine Tekerlekli Sandalye

Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, 1 ay önce felç geçiren Mustafa Mangacı’nın tekerlekli sandalye ihtiyacını yerine getirerek bundan sonraki süreçte de yanında olacağını belirtti.

Kökten, “Herkesin Bir Gün Kan İhtiyacı Olabilir”

Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten ve beraberindeki heyet, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Fethiye Kızılay Şubesini ziyaret etti. Kökten, kan bağışında bulunarak, herkesi kan bağışlamaya davet etti.

Saatcı, “fethiye’nin hoşgörüye ihtiyacı var”

İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, Ölüdeniz Mahallesi Ovacık Mevkii’nde bulunan bir otelde düzenlenen halk buluşmasında vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Adayı Saatcı, “Her siyasi partiden arkadaşlarım geldi, istişarelerde bulunduk. Burada bir sıkıntı olduğunu ve Fethiye için sorumluluk almamız gerektiğinde hem fikir olduk” dedi.

Üretici Pazar yeri ve Sirke, Üzüm Şarap tesisinin açılışını yapılacak

Muğla Büyükşehir Belediyesi il genelinde kültür merkezi, atıksu arıtma tesisi, kent meydanı gibi halkın farklı ihtiyaçlarını karşılayan yatırımların açılış ve temel atmalarına devam ediyor.

Ortaca Kaymakamlığı’ndan “Hoşgeldin Bebek” Uygulaması

Ortaca Kaymakamlığı tarafından ilçede yaşayan yeni doğan bebekler ve aileleri için “Hoş geldin Bebek” projesi hayata geçirildi. Proje kapsamında yeni doğan bebekler ve aileleri ziyaret edilerek çeşitli hediyeler veriliyor ve ihtiyaçları karşılanıyor.

Harun Reşit Yiğit, “Fethiye’mizin Ve Muğla’mızın Cumhur İttifakı Belediyeciliğine İhtiyacı Vardır”

AK Parti’den Fethiye Belediye Başkan aday adayı olan Harun Reşit Yiğit, Fethiye’de Cumhur İttifakının adayının belli olmasıyla teşekkür mesajı yayımladı.

715 kişiye farklı konularda destek oldular

Marmaris Belediyesi Kadın Danışma Merkezi, psikolojik, hukuki ve sosyal desteğe ihtiyaç duyan kadınların, çocukların ve ailelerin yanında olmaya devam ediyor. 2022 yılında açılan merkez bu zamana kadar 715 kişiye farklı konularda destek oldu.

Başkan Gümüş: “MEGEM’de Herkes İçin Mutlaka Bir Şey Var”

Menteşe Belediyesi Kötekli Gençlik Merkezi’nde (MEGEM) spor, sanat ve kültürel faaliyetleri içeren ücretsiz kursların yanı sıra üniversite öğrencileri ve ihtiyaç sahibi vatandaşlar için el ele butik ve ücretsiz çamaşırhane hizmeti de veriliyor.

İhtiyaç Sahibi Ailelere Destek

Sosyal belediyecilik anlayışıyla hareket eden Marmaris Belediyesi 5 yılda birçok önemli çalışmaya imza attı. Pandemi, yangın, deprem, sel gibi felaketler başta olmak üzere tüm zor zamanlarda vatandaşın yanında olan Marmaris Belediyesi, ihtiyaç sahibi ilçe sakinlerini yalnız bırakmadı.

Milas'ın Tarih Kokan Mahallesi Kapıkırı’nda Büyük Proje Başladı

Milas Belediyesi, Muğla'nın Milas İlçesi'ne bağlı Kapıkırı Mahallesi'nde, Zeytintepe Mevkii'nde bulunan 5 bin metrekarelik alanda önemli bir restorasyon ve çevre düzenleme projesine başladı. İmar ve Şehircilik Müdürlüğü KUDEB Şefliği bünyesinde hazırlanan proje; otopark alanı, ziyaretçi ihtiyaç üniteleri, gölgelikli çok amaçlı sosyal etkinlik alanları, seyir terası, rekreatif amaçlı iskele ve peyzaj düzenlemeleri ile bölge turizmine büyük katkı sağlayacak.

Kırsaldaki Çınarlara Yerinde Hizmet

Muğla Büyükşehir Belediyesi Kırsaldaki Çınarlar Hizmeti ile kırsalda yaşayan yaşlı vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor

Belediye Evde Kuaförlük Hizmeti İle Vatandaşlara Destek Oluyor

Milas Belediyesi’nin engelli, yaşlı ve ihtiyaç sahibi bireylere yönelik Evde Kuaförlük Hizmeti başladı. Saç kesimi, el ve ayak tırnak bakımını içeren hizmet, evden çıkma imkânı olmayan hasta, yaşlı, özel gereksinimli bireyler ve dar gelirli ihtiyaç sahibi ailelere yönelik kolaylık sağlıyor.

El Ele Butik Dayanışma Merkezi'nden ihtiyaç sahiplerine Yardım

Menteşe Belediyesi’nin ihtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik olarak hayata geçirdiği El Ele Butik Dayanışma Merkezinden 2023 yılında 9 Bin kişiye kıyafet, ayakkabı, mobilya ve beyaz eşya temin edildi.

Başkan Akdenizli Kapalı Pazar Yerinin Müjdesini Verdi

Seydikemer Belediyesi Aralık Ayı Meclis Toplantısı, Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli’nin başkanlığında gerçekleşti. Toplantıda ilçenin en büyük ihtiyacı olan Kapalı Pazar Yeriyle ilgili sinevizyon gösterimi yapıldı. Başkan Akdenizli Kapalı Pazar Yerinin ihale aşamasında olduğunu belirterek; “Çok yönlü bir proje planladık. 3400 metrekarelik kapalı bir alan. Aynı zamanda düğün salonu olarak da kullanabileceğiz” dedi.

Biray Ağabey İstedi, Başkan Akdenizli Yerine Getirdi

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, “3 Aralık Dünya Engelliler Günü” çerçevesinde Yayla Ceylan Karabel mevkiindeki ihtiyaç sahibi engelli vatandaşı ziyaret ederek tekerlekli sandalye teslimi yaptı. 

Bodrum Yalıkavak ve Umurca’ya ilave içme suyu

Muğla Büyükşehir Belediyesi Bodrum’da ortaya çıkan su ihtiyacını karşılamak için başlattığı farklı projelere ara vermeden devam ediyor. Ekipler son olarak Yalıkavak ve Umurca Mahallelerinin üst kotlarında yaşanan su sorunlarını gidermek için ilave kaynak bulurken bu suyu sisteme dahil ediyor.

Bodrum’da günlük 72 bin kişiye yetecek su bulundu

 Kuraklık ve iklim değişikliği sonrası Bodrum Yarımadası’nın içme suyu ihtiyacını karşılayan Geyik ve Mumcular Barajlarının kuruması ve DSİ tarafından kapatılması üzerine bölgede önemli bir su açığı ortaya çıkmıştı.Muğla Büyükşehir Belediyesi Su Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) ekipleri vatandaşların temel ihtiyacı olan içme ve kullanma suyunun yetersiz kalması nedeniyle daha önceden projeleri hazırlanmış ve acil durumlarda uygulamaya konulması planlanan çalışmaya başlamıştı.

FTSO Meclis Üyesi Hıra’dan Sergi Hakkında Açıklamalar

Marine Tech Göcek Yat ve Tekne Ekipmanları Sergisi, kapılarını açtı. İçerisinde bütün ihtiyaç ve aksesuarları barındıran fuar, 11 Kasım tarihlerine kadar ziyaretçilerini bekliyor olacak. Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Kemal Hıra sergi ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Yakacak Odun Yardımı Başladı

Fethiye Belediyesi tarafından soğuk kış aylarında ihtiyaç sahibi vatandaşlara destek olmak için yakacak odun yardımı başladı.

Kaymakam Ertaş kermes açılışına katıldı

Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş, Fethiye İlçe Emniyet Müdürü Kayhan Dadaşoğlu ile birlikte Fethiye İlçe Müftülüğü, Karaçulha 15 Temmuz Şehitleri Erkek Kuran Kursu ve Çamköy Hz. Fatıma Kız Kuran Kursu'nun ihtiyaçları için düzenlenen yardım kermesinin açılışına katıldı.