Güncel

Son dakika Güncel haberler, en son Güncel haberler, Güncel haberler burada, haber oku | Güncel

Güncel Haberleri

Knidos Antik Kenti’ni gezdiler

Muğla Rehberler Odası ve Muğla Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü işbirliğinde Datça'da bulunan Knidos Antik Kenti'ne inceleme gezisi yapıldı.

Kadınların gücünü kliple anlattılar

Muğla'nın Bodrum ilçesinde farklı meslek dallarından olan kadınlar yaptıkları işlerle görenlerin dikkatini çekerken, 08 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Bodrum Belediyesi tarafından hazırlanan klip beğeni topladı.

7 can için 7 fidan

Demokrasi ve Atılım Partisi Fethiye İlçe Başkanlığı, geçen sene Muğla’da cinayete kurban giden 7 kadın için, Tema’ya 7 fidan bağışında bulundu. Deva Partisi’nin, “Bir Can Bir Fidan” sloganıyla gerçekleştirdiği etkinlik, Muğla il ve ilçe teşkilatlarıyla birlikte eş zamanlı olarak yapıldı.

Başkan Gümüş Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde kadın çalışanlar ve vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Gümüş, Menteşe Belediyesi’ne bağlı Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Atapark, Kültür Evi, Zahide Pazarı, Emlak İstimlak Müdürlüğü ve ana hizmet binasındaki ofisleri ziyaret etti ve burada görevli kadın personele karanfil hediye ederek günlerini kutladı. 

Marmaris Kaymakamı Aksoy, kadınların gününü kutladı

Marmaris Kaymakamı Ertuğ Şevket Aksoy, 8 Mart Emekçi Kadınların günü dolayısı ile bir mesaj yayımladı.

İçmesuyu sondaj kuyularının merkez sisteme entegresi işi yaptırılacaktır

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr'de yer alan ilana göre, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü tarafından, Düğerek Mahallesi (Menteşe) İçmesuyu Sondaj Kuyularının Merkez Sisteme Entegresi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır.

Beton kilit parke taşı alınacaktır

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr'de yer alan ilana göre, Dalaman Belediye Başkanlığı tarafından, 8 cm lik Beton Kilit Parke Taşı mal alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır.

Yangın hidrant hattı devrelerinin uzatılması ve onarılması işi yaptırılacaktır

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr'de yer alan ilana göre, Aksaz Deniz Üs Komutanlığı Aksaz Bakım Onarım ve İstihkam Komutanlığı tarafından, Aksaz Dz Üs Klığı Onr Des Klığı İşçi Yemekhanesi, Sosyal Hiz Klığı Misafirhane, Sinema, Mehmetçik Yatakhanesi, Aksaz Deniz Üs Klığı Ana Yangın Hidrant Hattı, Dalaman Dz Hava Üs Klığı Yangın Devrelerinin Uzatılması Ve Onarımı yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.

Kırsal mahallelere taş duvar imalatı çalışması

Milas Belediyesi kırsal mahallelerdeki çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Planlanan programlar çerçevesinde çalışmalarını sürdüren ekipler belirlenen mahallelere taş duvar imalatı çalışması yaparak, hizmetlerini sürdürüyor.

Seydikemer Belediyesi’nden Kadınlar Gününe özel video

Seydikemer Belediyesi’nde farklı birimlerde çalışan kadın personeller, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü hazırlanan özel bir video ile kutladı. 

Uçak, “Kadının saygınlığı kadına saygıyla başlar”

Eğitim Bir-Sen Muğla Şube Başkanı Önder Uçak, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle yayımladığı mesajında, kadınların sivil hayata büyük değerler kattığını, siyasette, iş hayatında ve hatta savaş durumlarında Türk kadınının kahramanlaştığını açıkladı.

Çoban, “Kadınlarımız geleceğimizdir”

İyi Parti Fethiye İlçe Başkanı Ali Fatih Çoban, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü olması dolayısıyla bir mesaj yayımladı. İlçe Başkanı Çoban, “Kadınlarımız geleceğimizdir.  Çocuklarımızı besler, eğitir, gözetir ve ömür boyu korurlar. Kadına şiddet dünyada en yaygın ancak en az cezalandırılan bir suçtur” dedi. 

Koronavirüs risk haritası değişti!

Koronavirüs risk haritası ve renk kodu tablolarında 8 il için son dakika açıklaması yapıldı. Sağlık Bakanlığı, Türkiye'de haftalık vaka sayılarını açıkladı İstanbul'un da aralarında bulunduğu 8 şehirde önümüzdeki hafta itibarıyla yeni kısıtlama ve yasakların gelme ihtimali belirdi

“Hayatımıza anlam katan kadınları unutmadık”

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, belediyenin kadın personelinin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı. 

Yalçınsoy, “Kadınlarımız toplumun teminatıdır” 

AK Parti Seydikemer Kadın Kolları Başkanı aynı zamanda Seydikemer Belediye Meclis Üyesi Zeynep Yalçınsoy, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla yazılı bir açıklama yaptı. Yalçınsoy, “Toplumların temel taşı aile, ailenin temel taşı ise kadınlarımızdır. Hayatın her alanında fedakarlığı, üretkenliği ve duyarlılığı temsil eden kadınlarımız huzurlu, mutlu ve sağlıklı toplumların teminatıdır” dedi. 

Ekinci, “8 Mart kutlama günü değildir’

İYİ Parti Menteşe İlçe Başkanı Deniz Ekinci, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. 

Kadın korona savaşçılarından 8 Mart mesajı

Dünyayı etkisi altına alan Covid-19 salgını ile mücadelenin en önemli aktörlerinden kadın filyasyon ekipleri, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde de korona virüs ile savaşı ve hayat kurtarmaya devam ediyor.

Datçalıları depreme karşı bilgilendirdiler

Muğla'nın Datça İlçesi'nde 1-7 Mart Deprem Haftası dolayısıyla vatandaşlara bilgilendirme broşürleri dağıtıldı.

Rus milyarderler gözünü Bodrum’a dikti

Geçen yıl Bodrum’a en fazla turist gönderen iki ülke Rusya ve Ukrayna oldu. Kente gelen turistlerin Bodrum’a aşık olduğunu dile getiren Belediye Başkanı Ahmet Aras, “Yakın döneme kadar ünlü Rus milyarder ve sanatçıların ilgisini çeken kentimiz artık yatırım merkezi de oluyor. Bodrum’a turist olarak gelenler yaşamaya ve yatırım yapmaya başladı. Şu anda kentimizde 2 bin 200’den fazla Rus ve Ukrayna vatandaşı Bodrumlu oldu” dedi.

Toplam 14635 haber.