Spor

Son dakika Spor haberler, en son Spor haberler, Spor haberler burada, haber oku | Spor

Spor Haberleri

FETHİYESPOR GALİP: 3-0

TFF 2’nci Lig Beyaz Grup müsabakasında Fethiyespor, kendi sahasında Silivrispor’u 3- 0 mağlup etti.

FETHİYE’NİN GURURU OLDU

Fethiye’nin ilk ve tek profesyonel boksörü Sezer Olpak, Rus asıllı Ukraynalı boksör ile yaptığı maçta berabere kalarak tur atladı.

SAKARYASPOR: 3 FETHİYESPOR: 1

TFF 2. Lig Beyaz Grup 11. hafta maçında evsahibi Sakaryaspor, Fethiyespor’u 3-1 mağlup etti.

FETHİYE BELEDİYESPOR ZİRVEYE GÖZ KOYDU

Türkiye Basketbol 2. Ligi’nde mücadele eden Fethiye Belediyespor deplasmanda, İzmir Büyükşehir Belediyesi’ni 73-63 yenerek zirveye ortak oldu.

FERİZCAN ‘’SEZON SONU BU TAKIM NEREDE OLACAĞINI HERKES GÖRECEK’’

Fethiyespor Başkanı Mustafa Ferizcan, teknik direktör Hüsnü Özkara ile yolların ayrılmasının ardından yönetim kurulu ile yeni bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantı öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Ferizcan iddialı açıklamalarda bulunarak, ilk yarıya kadar ki 18 puana talip olduklarını söyledi.

FETHİYESPOR HÜSNÜ ÖZKARA İLE YOLLARI AYIRDI

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Fethiyespor'da Niğde Belediyespor maçının ardından toplanan yönetimi kurulu Hüsnü Özkara ile yolların ayrılmasına karar verdi.

FETHİYELİ BOKSÖR SEZER OLPAK BELARUS’A GİDİYOR…

2009 Yılından itibaren Fethiye Gençlik ve Spor Kulübünde boks yapan Sezer Olpak; ilk profesyonel boksörümüz olarak Belarus’ta ringe çıkacak. Aynı zamanda boks antrenörü ve hakemi olan Sezer Olpak; 21.11.2017 tarihinde ilk profesyonel maçında ilçemizi ve ülkemizi temsil edecek. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Fethiye Ali Sıtkı Mefharet Koçman Meslek Yüksek Okulu Turizm ve Seyahat Hizmetleri Bölümünde okuyan Sezer Olpak; günde çift antrenman yaptığını Allah izin verirse şampiyonluk kemerlerinden bir tanesini getirmek istediğini ve bunun içinde ilk adım olan Belaruslu rakibini yenerek güzel bir başlangıç yapmak istediğini, söyledi.

FETHİYE'DE 1. OFF-ROAD ŞENLİĞİ

Fethiye ilçesinde, 4 ilden 180 sporcunun katılımıyla 1. Off-Road Şenliği düzenlendi. Fethiye Off-Road Kulübü tarafından Esenköy Mahallesi’ndeki Akdeniz Off-Road Park’ta düzenlenen etkinliğe Muğla’nın yanı sıra Antalya, Denizli ve Konya’dan 80 araç katıldı.

90 YAŞINDA BOCCE OYUNCUSU

Fethiye’de düzenlenen Yetişkin Gençler Türkiye Bocce Şampiyonası’na katılan sporcular arasında en yaşlı unvanına 90 yaşındaki Fadime Dana sahip.

“DÜNYA BARIŞ KOŞUSU” SPORCULARI FETHİYE’ YE GELDİLER

Uluslar arası dostluğu ve anlayışı teşvik etmeyi amaçlayan küresel bir bayrak yarışı olan Sri Chinmoy Oneness-Home Peace Run / Dünya Barış Koşusu; bu yıl Isparta’dan başlayıp, Dalyan’da sona erecek. Etkinliğe katılan koşucular dünya çapında 100 ün üzerinde ülkede seyahat ederken elden ele geçirdikleri yanan bir meşale ile sembolleşiyorlar.

Hava Oyunları Festivali renkli görüntüler ile başladı.

Fethiye Belediyesi tarafından yapılan 45 ülkeden 610 paraşüt pilotunun katıldığı 18’nci Uluslararası Ölüdeniz Hava Oyunları Festivali, dünyaca ünlü yamaç paraşütü merkezi Babadağ’ın zirvesinde düzenlenen törenle başladı.

AMATÖR SPORCULAR HAFTASI FETHİYE'DE BİSİKLET TURU İLE SONA ERDİ

Tüm Türkiye genelinde 10-16 Ekim tarihleri arasında kutlanan Amatör Sporcular Haftası Fethiye'de de hafta boyunca değişik etkinliklerle kutlandı.

18. FETHİYE ÖLÜDENİZ HAVA OYUNLARI NEFESLERİ KESECEK

İsmini ilk Türk Hava Şehidi'nden alan ilçemizde Fethiye Belediyesi tarafından organize edilen 18. Uluslararası Fethiye Ölüdeniz Hava Oyunları'nın hazırlıkları son hızıyla devam ediyor. 17-22 Ekim tarihleri arasında yapılacak Uluslararası Fethiye Ölüdeniz Hava Oyunları’na 20 ülkeden 500 paraşüt pilotu katılım sağlayacak.

BEŞKAZA BASKETBOL TURNUVASI SONA ERDİ.

TBF 2. Ligine yükselen Fethiye Belediyespor Basketbol Takımı, Beşkaza Turnuvası’nda üçüncü oldu. Yunan temsilcisi KOS, Antalya Temsilcisi Kepez Belediyespor ve Ormanspor takımlarının yer aldığı turnuvada KOS birinci, Muğlaspor ikinci, Fethiye üçüncü, Kepez ise sonuncu oldu.

HEYECANA ORTAK OLDUK

Bu sene bölgemizde gerçekleşen Likya Yolu Ultra Maratonu heyecanına ortak olduk. Uluslararası Likya Yolu Ultra Maratonu 2.Etabı (Seydikemer-Kaş) öncesi bölgemizde konaklayan sporcu ve organizasyon yöneticilerini, Seydikemer Kaymakamı Haktan Gökçekuyu ve Belediye Başkanımız Yakup Otgöz beraberindeki bir heyetle ziyaret etti.

FRİST BRİNK’LE 2020 İÇİN GÖRÜŞTÜ

Uluslararası Hava Sporları Federasyonu (FIA) Başkanı Frist Brink, Türkiye’nin 2020 Dünya Hava Oyunları Şampiyonası adaylığı için 1965 rakımlı Babadağ’da incelemelerde bulundu. Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, Başkan Brink’le öğle yemeğinde bir araya geldi. Başkan Saatcı, FIA Başkanı Brink’le 2020 Dünya Hava Oyunları Şampiyonası’nın Babadağ’da gerçekleşmesi adına görüşme gerçekleştirdi. FIA Başkanı Brink yaptığı değerlendirmede, Türkiye’nin güçlü bir aday olduğunu söyledi.

YENİ TEKNİK DİREKTÖR HÜSNÜ ÖZKARA

Beşiktaş'ın efsanevi futbolcusu Feyyaz Uçar ile Fethiyespor arasında anlaşma sağlanamamasından sonra teknik direktör arayışına giren yönetim dün tecrübeli teknik direktör Hüsnü Özkara ile anlaşmaya vardı.

FEYYAZ UÇAR'LA ANLAŞMA SAĞLANAMADI

Beşiktaş'ın efsanevi futbolcusu Feyyaz Uçar ile Fethiyespor arasında yapılan görüşmelerde anlaşma sağlanamadığı öğrenildi.