Spor

Son dakika Spor haberler, en son Spor haberler, Spor haberler burada, haber oku | Spor

Spor Haberleri

Fethiye Belediyespor evinde kazanmasını bildi, 80-76

Türkiye Basketbol Ligi'nde mücadele eden Fethiye Belediyespor, 9. haftada kendi evinde Akhisar Belediye ile karşılaştı. Taraftarının desteği ile Fethiye Belediyespor mücadeleyi kazanmasını bildi.

Amatör Futbol’da haftaya bakış

Amatör sporda bu hafta maçlar tamamlandı. Sonuçlar ise şu şekilde;

Yaralı Martı 3 puana uçtu!..

Geçen hafta kendi sahasında bariz hakem hatalarıyla dolu maçta lig lideri Dalaman Belediyespor’a 2 - 0 yenilen ve aynı maçta kırmızı kart gören 4 oyuncusundan yoksun çıktığı maçta Menteşe Yerküpespor’u tek golle mağlup eden Marmarisspor, ligdeki iddiasını sürdürüyor.

Selahattin Hoca ve Futbolcular Maçı Değerlendirdi

Fethiyespor Ağrı 1970 Spor maçını 1-0 kazanarak lideliğini sürdürdü.Maçın ardından Fethiyespor teknik Direktörü Selahattin Dinçel maçı değerlendirdi.Dinçel “İnanıyorum ki 12. Adam, Apaçiler Fethiyesporu yalnız bırakmayacaklar”dedi.

Fethiyespor taraftarından sevgi gösterisi

Fethiyespor’lu taraftarlar takımlarının gidişatından oldukça mutlu.Taraftarlar Ağrı 1970 maçından hemen sonra alınan galibiyeti futbolcular ve Teknik Direktör Selahattin Dinçel ile beraber kutladılar.

Apaçiler, her zaman hazır

Yıllardan bu yana iyi günde de kötü günde de Fethiyespor’u iç saha maçlarında yalnız bırakmayan Apaçi grubu Ağrı maçına da hazır.İç saha maçlarında tribünde her zaman yerlerini alan Apaçiler Fethiyespor’u tezahüratları ile hiç yalnız bırakmıyorlar.

Fethiyespor Ağrı’yı aştı 1-0

3. Lig 3. Grupta mücadele eden Fethiyespor, evinde Ağrı 1970 Spor’u konuk etti. Lacivert beyazalılar Ağrı 1970 Spor’u Serhan ‘ın golü ile 1-0 yendi.Puanını 34 e çıkaran Fethiyespor en yakın rakibi Kırıkkale Büyükanadolu Spor ile puan farkını 6’ya çıkartarak liderliğini sürdürdü. Fethiyespor ligde 15. Hafta maçında kendi evinde Karşıyaka ile karşılaşacak.

Fethiyespor’da baklavalı antrenman

Fethiyespor Ağrı maçının hazırlıkları esnasında yaptığı antrenmanda bir taraftar bir tepsi baklava ikram ederek futbolculara sürpriz yaptı.

Fethiyespor’da gözler Ağrı maçında

Fethiyespor Ağrı maçının hazırlıklarına ara vermeden devam ediyor. Yapılan antrenmanda futbolcuların istekli oluşları dikkat çekerken tüm takım Ağrı maçından 3 puan almaya kilitlenmiş durumda.

Kaymakamlık’tan Futbol Turnuvası

Fethiye Kaymakamlığı tarafından mahalleler arası Futbol Turnuvası düzenleniyor.Düzenlenecek turnuvada , 1.’ye 25 bin lira, 2.’ye 15 bin lira, 3. Takıma da 10 bin lira para ödülü verilecek.

Futbolda amatör lig heyecanı

Amatör kümede bu hafta oynanacak maçlar heyecanla bekleniyor. Karşılaşmalar ise şu şekilde:

Fethiyespor’dan dolandırıcılara karşı uyarı

3.Lig 3.Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren ve lider durumda olan Fethiyespor sosyal medya hesabında kulüp adına bağış toplandığı ifade edilerek dolandırıcılara karşı dikkatli olunması için bir mesaj yayınladı.

Ortaca Belediyespor yönetiminden Muğlaspor’a ziyaret

Muğla Süper Amatör Lig ekiplerinden Ortaca Belediyespor'un Kulüp Başkanı Erem Kaya, Yönetim Kurulu Üyesi Özkan Kalkan ve Kulüp Müdürü Mehmet Yıldız, Bölgesel Amatör Lig temsilcilerinden Muğlaspor'a ziyarette bulundu.

Fethiye, Fethiyespor İçin Kenetlendi

Fethiyespor Yönetim Kurulu Üyesi Nurkaya Gündoğdu Fethiyespor’un maçlarında taraftarın stada gelmesi için çalışmalar yaptıklarını ifade etti.Fethiye olarak tüm STK’lar ve kurumlar ile görüşerek stadın dolması için çalışmalar yaptıklarını ifade eden Gündoğdu ayrıca iç saha maçlarında kadınların ve öğrencilerin stada giriş ücretlerini yönetim kurulu olarak üstlendiklerini ve kadınlar ve öğrencilerden maç ücreti alınmayacağını belirtti.

Bakırcı; ”Suç duyurusunda bulunacağız”

Fethiyespor Başkanı Esat Bakırcı geçtiğimiz günlerde yerel bir gazetede Fethiyespor ve Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’yı suçlayan bir haberle ilgili basın açıklaması düzenledi.

Dinçel’den gündem değerlendirmesi

Fethiyespor Teknik Direktörü Selahattin Dinçel Pazar günü saat 13’de karşılaşacakları Ağrı 1970 maçı öncesinde gündemi değerlendirdi.

Fethiye Belediyespor, “Taraftarımızla savaşacağız”

Misli.com TBL’de mücadele eden Fethiye Belediye Spor Basketbol Takımı, evindeki beşinci maçına çıkıyor.

Ersun Yanal, Bodrum’da inzivaya çekildi

Fenerbahçe ve Trabzonspor'un eski teknik direktörü Ersun Yanal, ikametini Muğla'nın Bodrum ilçesine aldırdı.

Yalıkavak Hentbol Yenimalle’yi ağırlıyor

Yalıkavak Kadınlar Hentbol Spor Klübü Evinde Yenimahalle Belediye’yi ağırlayacak.

Toplam 2726 haber.