Spor

Son dakika Spor haberler, en son Spor haberler, Spor haberler burada, haber oku | Spor

Spor Haberleri

Köyceğiz Belediyespor Hentbol Takımı, Tokat’a konuk oluyor

Türkiye Erkekler Hentbol Süper Lig’inde mücadele eden Köyceğiz Belediyespor Hentbol takımı 9. haftada ligin son sıralarında yer alan Tokat’a konuk oluyor.

Fethiye’nin Sultanları Fenerbahçe Terrazzo’yu ağırlıyor

Sigorta Shop Kadınlar Voleybol 1. Ligi'nde yer alan Fethiye Bahçeşehir Koleji Spor Kulübü, 8. Haftada kendi evinde Fenerbahçe Terrazzo’yu ağırlayacak. 7.hafta maçında Beşiktaş’a 3-0 mağlup olan Fethiye Bahçeşehir Fenerbahçe karşısına galibiyet için çıkacak.

Fethiye Belediyespor galibiyet istiyor

Misli Com.Türkiye Basketbol Ligi'nde mücadele eden Fethiye Belediyespor, 9. haftada Cumartesi günü kendi evinde Akhisar Belediye ile karşılaşacak.

Fethiyespor iki hafta kendi evinde

3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden lider Fethiyespor, 14.hafta maçında 28 Kasım Pazar günü kendi sahasında 9. Sırada bulunan Ağrı 1970 Spor ile karşılaşacak. Ardından 15. hafta maçında da kendi evinde oynayacak olan Fethiyespor Karşıyaka ile karşılaşacak.

Amatör futbolda haftaya bakış

Amatör sporda bu hafta maçlar tamamlandı. Sonuçlar ise şu şekilde;

Yelken Kulüp dünya standartlarına kavuşuyor

2022 Dünya Optimist Şampiyonasına ev sahipliği yapacak Bodrum'da, Bodrum Belediyesi Bodrumspor Yelken Şubesi'nin de içinde yer aldığı İçmeler mevkiinde bulunan Yelken Kulüp'te yenileme çalışmaları başladı.

Fethiyespor deplasmanda da yalnız değil

Fethiyespor 13.hafta karşılaşmasında İstanbul Takımı Modafen’e konuk oldu.fethiyespor’lu taraftarlar lider Fethiyespor’u İstanbul’da da yalnız bırakmadı.İstanbul’da yaşayan Fethiyesporlu taraftarlar 3-0 kazanılan maç sonrası stattan mutlu ayrıldı.

Modafen Hakemden Şikayetçi

Lider Fethiyespor’a kendi evinde 3-0 gibi net bir skorla mağlup olan Modafen F.K. Takımı’nın Teknik Direktörü Tamer Gürsan hakemden şikayet ederek düdük çalmadan başlatılan oyun sonrası gol yediklerini ifade etti.

Dinçel; “Taraftar ile işimiz daha kolay”

Modafen maçını deplasmanda farklı kazanan Fethiyespor’da yüzler gülüyor. Fethiyespor Teknik Direktörü Selahattin Dinçel 3-0 kazandıkları MODAFEN maçından sonra açıklamalarda bulundu.

Başkan Bakırcı, “Taraftarımızın stadı doldurmasını bekliyorum’’

Fethiyespor Başkanı Esat Bakırcı Modafen maçını değerlendirdi. Maç sonrası FRT TV’ye açıklamalarda bulunan Bakırcı, “Buraya galibiyet için geldik. Sonuç beklediğimiz gibi oldu. Yolumuzda en iyi şekilde ilerlemek istiyoruz” dedi.

Fethiyespor 3 puanı 3 golle aldı

Fethiyespor deplasmanda karşılaştığı Modafen’i 3-0 mağlup ederek 13 .hafta sonunda 31 puana ulaşarak liderliğini sürdürdü.

Demirtaş; “Sporun ve Sporcunun yanında olacağız”

Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Kamil Mutlu Demirtaş seçim çalışmalarına devam ediyor.kamil Mutlu Demirtaş Fethiye Gençlik ve Spor Hareketi Spor Kulübü’nü ziyaret etti.Demirtaş bizler göreve geldiğimizde “Sporun ve sporcunun yanında olacağız”dedi.

600 sporcu Bodrum’da ter döktü

Muğla'nın Bodrum ilçesinde düzenlenen Bodrun Ultra Maratonu'nda yaklaşık 600 sporcu, 4 farklı parkurda mücadele etti.

Muğla Süper Amatör Ligde 3.hafta başlıyor

Muğla Süper Amatör Lig'de 3.hafta maçları bugün başlarken, haftanın açılış maçında Seydikemer, Ortaca'yı konuk edecek.

Mandalin Cup Tenis Turnuvası başladı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde 64 sporcunun mücadele ettiği Bodrum Mandalin Cup 2021 Tenis turnuvası başladı.

Bakırcı'dan Esnaf Hastanesine teşekkür

TFF 3. Lig 3. Grupta mücadelesini sürdüren Fethiyespor Kulübü desteklerinden dolayı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir’e teşekkür etti.

Amatör spor çok dertli

Fethiye Gençlik ve Spor Hareketi Antrenörü Kemal Çeliktaş Spor Günlüğü’ne konuk oldu. Çeliktaş programda amatör sporun büyük sıkıntılar içerisinde olduğunu ve gereken desteği alamadığını söyledi.

Fethiyespor Modafen’e hazırlanıyor

Türkiye Futbol Ligi 3.Lig 3.Grup’ta lider olan Fethiyespor Pazar günü saat 13.00’da deplasmanda oynayacağı Modafen maçının hazırlıklarına yaptığı sabah antrenmanı ile devam etti.

Muğla’da spor dolu bir hafta geride kaldı

Muğla’da geçen hafta sonu yelken, atletizm, oryantiring, izcilik, satranç, yüzme, müsabakaları ve hentbol, basketbol, voleybol, futbol maçları dahil olmak üzere toplam 46 müsabaka yapıldı.

Toplam 2725 haber.