Spor

Son dakika Spor haberler, en son Spor haberler, Spor haberler burada, haber oku | Spor

Spor Haberleri

Dinçel, “Gücümüzü sahaya yansıtacağız”

Fethiyespor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel, kulüp tesislerinde düzenlediği basın toplantısında haftayı değerlendirdi.

Amatör Futbol’da heyecan sürüyor

BAL 9.BÖLGE 3.GRUP Bal Ligi 9.Bölge 3.Grup’ta Muğla’dan Muğlaspor ve Yatağanspor mücadele ediyor.3.hafta karşılaşmalarının geride kaldığı ligde bu hafta sonu oynanan karşılaşmalarda Yatağanspor  kendi sahasında Aydın Yıldızspor karşısında 2-0 kazanarak haftayı 3 puanla kapatırken, Muğlaspor Çine Madranspor’a deplasmanda 1-0 yenilerek puan alamadı.Ligde Efeler 09 Spor’un 7 puanla lider olduğu 3.hafta sonunda Yatağanspor 6 puanla 2.,Muğlaspor 2 puanla 7.sırada yer aldı.

Dinçel, “Kazanmak her şeyden önemli”

3.Lig 3.grupta aldıkları galibiyetler ile şampiyonluk yolunda ilerleyen Fethiyespor, evinde konuk ettiği Çankayaspor’u 1-0 yendi. Maçın ardından takımlar FRT TV'de değerlendirmelerde bulundu.

Fethiyespor’un Güvenlik Ordusu

Türkiye Futbol Federasyonu 3.Lig 3.Grupta mücadele eden Fethiyespor’un iç saha maçlarında saha içinin güvenliğini sağlamak için özel güvenlik güçleri görev yapıyor.

Fethiyespor, Çankayaspor’u 1-0 yendi

3. Lig 3. Grupta mücadele eden Fethiyespor, evinde Çankayaspor’u konuk etti. Lacivert beyazalılar Çankayaspor'u Serhan ‘ın golü ile 1-0 yenerek, Karaköprü mağlubiyetini unuttu. Grubunda lider olan Fethiyespor 28 puanla liderliğini korurken, 15 puanla 10. Sırada bulunan Çankayaspor puan alamadı.

Fethiye Belediyespor farkla kazandı, 90-74

Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele eden Fethiye Belediyespor, 7. haftada kendi evinde Mersin Büyükşehir Belediyespor ile karşılaştı. Üstün bir oyunla rakibini 90-74 mağlup eden Fethiye temsilcisi, 2. galibiyetini aldı.

Çeliktaş, “Gençlerimizin hayatı çok önemli”

Fethiye Gençlik Spor Kulübü ekibi FRT TV’ye özel röportaj verdi. Kulüp amatör liglere önem verilmesini istiyor.

Başkan Adayı Demirtaş; “Sporun ve Sporcunun Yanında Olacağız”

Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Kamil Mutlu Demirtaş, gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak durmaları için spora ve sporcuya her zaman destek olacaklarını belirtti.

Fethiyespor yeni seri peşinde

TFF 3. Lig 3. Grup’ta 25 puanla liderliğini sürdüren Fethiyespor, Çankaya F.K.’yı ağırlayacak. Lacivert beyazlılar pazar günü saat 13:00’da Fethiye Şehir Stadında oynanacak olan maçın hazırlıklarını tamamladı.

Ortaca Belediyespor yönetiminden vefa ziyaretleri

Ortaca Belediyespor Kulüp Başkanı Erem Kaya ve yönetim kurulu üyeleri, yıllarca Ortaca Belediyespor'a emek vermiş isimleri ziyaret etti.

Dinçel, “Şampiyon olacağız”

3.lig 3.grupta lider olan Fethiyespor Teknik Direktörü Selahattin Dinçel FRT TV’de Spor Günlüğü Programı’nın konuğu oldu. Dinçel Fethiyespor ile ilgili birçok konuda açıklama yaptı. Çankaya maçını kazanmayacaklarını ifade eden Teknik Direktör Selahattin Dinçel “Sezon sonunda şampiyon olacağız” dedi.

Rally Bodrum Antalya’dan ödülle döndü

Bodrum Belediyesinin ve Bodrum Tanıtım Vakfının katkılarıyla düzenlenen Rally Bodrum ACE of MICE Awards Kongre, Toplantı ve Etkinlik Ödülleri arasından en iyi spor etkinliği ödülünü kaptı.

Fethiye Belediyesi’nin Okçuluk Kurslarına Büyük İlgi

Fethiye Belediyesi tarafından Kasım ayı başında başlatılan modern okçuluk kurslarına gençlerin ilgisi büyük oldu. Türkiye Okçuluk Federasyonu'nun sertifikalı antrenörlerinden Kartal Cenk Taş tarafından verilen modern okçuluk kurslarına 60 kadar öğrenci katılıyor.

Fethiyespor, Galibiyet Peşinde

Türkiye Futbol Ligi 3.Lig 3.Grupta mücadele eden Fethiyespor,11.hafta karşılaşmasında Karbel Karaköprü deplasmanında 3-0 mağlup olduktan sonra bu Pazar saat 13’de kendi evinde Çankaya F.K karşılaşmasına hazırlanıyor.

Başsavcı Bingül'den Fethiyespor'a ziyaret

Fethiye Cumhuriyet Başsavcısı Ünal Bingül, 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Fethiyespor Kulüp Başkanı Esat Bakırcı ve yönetim kurulu üyelerine ziyarette bulunarak, başarılar diledi.

Sağlık için egzersiz yaptılar

Diyetisyen Aliye Andaç ve Eşi Antrenör İsmail Andaç Fethiye Belediyesi Şehit Fethi Bey Parkı’nda egzersizin ve sağlıklı beslenmenin önemine dikkat çekmek için etkinlik düzenlediler.

Dalyanspor: 1 - Ortaca Belediyespor: 3

Muğla Süper Amatör Lig'de 2021-2022 futbol sezonu ilk maçında Ortaca Belediyespor, deplasmanda Dalyanspor'u 3-1 mağlup etti.

Amatör Lig maçları kıran kırana geçti

Muğla 1. Amatör Küme C Grubu’nda hafta sonunda derbi maçları oynandı. Esenköy Futbol Sahası’nda oynanan Günlükbaşıspor-Yeni Mahalle Kültürspor karşılaşması için Jandarma ekipleri, geniş güvenlik önemleri aldı.

Fethiyespor Karaköprü’den puansız dönüyor 0-3

3. Lig 3. Grupta mücadele eden Fethiyespor, deplasmanda Karbel Karaköprü Belediyespor ile oynadı. Karbel Karaköprü Belediyesporlular, Fethiyespor’u Halil Yılmaz, ve Umut Dilek ve Barış Şen’in attığı goller ile 3-0 yendi. Grubunda lider olan Fethiyespor, Karbel Karaköprü Belediyespor maçından puan alamadı.

Toplam 2725 haber.