Ferda YILMAZ Haberleri

Ferda YILMAZ Haberleri

Ferda YILMAZ haberleri, haber editörü Ferda YILMAZ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

TUGAY, “RAYLI SİSTEM TRAFİĞE ÇÖZÜM OLABİLİR”

İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi Meclis Başkanı ve İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi Yönetim Kurulu Başkan Adayı İlkay Fethiye’nin çözülemeyen trafik sorununa çözüm önerilerinde bulundu.

FETHİYESPOR KLİBİ YAYINLANDI

Fethiyespor için hazırlanan klip bugün itibariyle yayınlandı.

AKIL VE ZEKÂ OYUNLARI SINIFI AÇILDI

Fethiye Yunus Nadi İlkokulu’na, Kadın Hekimler Eğitime Destek Vakfı (KAHEV) aracılığı ile geçtiğimiz aylarda vefat eden Orhan Korba anısına yaptırılan; Akıl ve Zekâ Oyunları Sınıfı’nın açılışı törenle gerçekleştirildi.

EL EMEĞİ ÜRÜNLER SAHİPLERİNİ BEKLİYOR

Fethiye Likya Kadın Kooperatifi tarafından Salı, Cuma ve Cumartesi günleri kurulan stantlar büyük ilgi görüyor. Burada satılan el emeği ürünler ise yeni sahipleriyle buluşmayı bekliyor.

RESİM SERGİSİNİN GELİRİ ONKOLOJİ BÖLÜMÜNE BAĞIŞLANACAK

Taylandlı Sukanya Chartsook'un resim sergisi, Özer Olgun Kültür Merkezi'nde açıldı. Serginin açılışı Fethiye Belediyesi Başkan Yardımcısı Oğuz Bolelli, Fethiye Likya Kadın Kooperatifi Başkanı Çiğdem Karaca, çok sayıda vatandaş ile yapıldı. Sukanya, eserlerinin satışından elde edilecek gelirin P'sinin Fethiye Devlet Hastanesi Onkoloji bölümüne malzeme alımı için bağışlanacağını açıkladı. Fethiye Belediyesi Başkan Yardımcısı Oğuz Bolelli, gelirinin anlamlı bir şekilde kullanılacağından dolayı ressam Sukanya’yı tebrik ederek, tüm Fethiye halkını bu özel sergiye davet etti. Sergi 22 Eylül 2022 tarihine kadar açık kalacak.

KAYMAKAM BALCI’DAN, ZORLU BÜYÜK ŞELALE YÜRÜYÜŞÜ

Fethiye Kaymakamı Alper Balcı, ‘’Likya Yolu’’ projesinin 12. etabında 3 saatlik zorlu Büyük Şelale yürüyüşünü gerçekleştirdi.

BAŞKAN TUGAY, “27 YAŞINDA EN GENÇ KAPTAN OLARAK UZUN YOL KAPTANLIĞI YAPTIM”

İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi Meclis Başkanı ve İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi Yönetim Kurulu Başkan Adayı İlkay Tugay kimdir? 

BAŞKAN KARACA’NIN GAZİLER GÜNÜ MESAJI

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Gaziler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

BAŞKAN OTGÖZ, KIBRIS GAZİSİ’NİN TALEBİNİ YERİNE GETİRDİ

Seydikemer’in Yayla Karaçulha Mahallesinde yaşayan Kıbrıs Gazisi Durmuş Ali Dağdelen, kışın çamurdan yazın tozdan dolayı mağduriyet yaşadığı evinin sokağına yapılan parke yol dolayısıyla Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz’e teşekkür etti.

ŞAMPİYONLUK KEMERİ SEZER OLPAK'IN

Fethiye’nin ilk profesyonel boksörü Sezer Olpak, katılmış olduğu 7'inci maçında Uluslararası Şampiyonluk Kemeri maçını kazandı.

MAZOTA BÜYÜK İNDİRİM BEKLENTİSİ

Brent petrol tarafında yaşanan dalgalanmaların etkisiyle benzin ve mazot fiyatı değişiyor. Sektör temsilcilerinden alınan bilgiye göre; brent petrolde yaşanan geri çekilmenin etkisiyle bu gece yarısından itibaren akaryakıt fiyatları için yeni indirim bekleniyor.

GAZİLER GÜNÜ NEDENİ İLE KAHVALTIDA BİR ARAYA GELDİLER

Fethiye Kaymakamlığı tarafından 19 Eylül Gaziler Günü için kahvaltı programı organize edildi. Barbunn Bistro’da gerçekleşen etkinliğe katılım yoğun oldu.

GAZİ VE ŞEHİT AİLELERİ DERNEĞİNE ZİYARET

19 Eylül gaziler günü kutlama programı kapsamında, Fethiye protokolü üyeleri tarafından Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğine kutlama ziyareti gerçekleştirildi. 

BAŞKAN TEKE'DEN GAZİLER GÜNÜ MESAJI

Ülkü Ocakları Fethiye İlçe Başkanı Oğuzhan Teke mesajında, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından Gazilik Unvanı verildiği günün ‘Gaziler Günü' ilan edildiğini ifade ederek, gazilerin yaşayan kahramanlar olduklarını vurguladı.

FETHİYESPOR, KARACABEY DEPLASMANINDAN PUANSIZ DÖNÜYOR

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor-Karacabey Belediye Spor ile karşılaştı. Karacabey deplasmanında Mücadelenin ilk yarısı 2-0 eşitlikle tamamlanırken lacivert beyazlılar ikinci devre de attığı golle 2-1 mağlup oldu. 

10.YILDA DA KADINLAR PEDAL ÇEVİRDİ

Kadınların önderliğinde düzenlenen Süslü Kadınlar Bisiklet Turu onuncu yılında 32 ülkede ve 200 şehirde eş zamanlı olarak gerçekleşen etkinlikte Fethiye’de kadınlar pedal çevirdi.

Toplam 433 haber.