Ferda YILMAZ Haberleri

Ferda YILMAZ Haberleri

Ferda YILMAZ haberleri, haber editörü Ferda YILMAZ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

BAŞKAN OTGÖZ, GAZİLER GÜNÜ’NÜ KUTLADI

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında; “Şanlı tarihimizin ebedi kahramanları olan gazilerimiz, vatanseverliğimizin ve fedakârlığımızın ölümsüz kahramanlarıdır” ifadelerini kullandı.

MOTORİNE BÜYÜK İNDİRİM BEKLENİYOR!

Brent petrol ve uluslararası piyasalarda ürün fiyatının düşmesi akaryakıt fiyatlarında indirim beklentilerini de beraberinde getirdi. Akaryakıt sektörü kaynakları; bugün petrol, dolar ve ürün fiyatlarında yukarı yönlü ciddi bir hareket olmaması durumunda motorine 1,5 TL ile 2 TL arasında bir indirim gelebileceğini öngörüyor.

VATANDAŞIN TERCİHİ ÜRETİCİ PAZARI

Fethiye’de kurulan ‘’Üretici Pazarı’’ olarak da bilinen Cuma Pazarı, taze ürünleri ve uygun fiyatları ile üretici ile vatandaşı buluşturuyor. Birinci elden ucuz ve kaliteli ürene ulaşan vatandaşlar ise Fethiye bölgesinde Üretici Pazarı’nı tercih ediyorlar.

ÜRETİCİLERİN DİKKATİNE ÇKS BAŞVURULARI BAŞLADI!

2023 Üretim Yılı Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) başvuruları 1 Eylül 2022 tarihi itibariyle başlamış olup 30 Haziran 2023 tarihi mesai bitiminde sona erecektir.

BALIK PAZARI’NDA DENETİM

İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından Balık Pazarı’nda denetim gerçekleştirildi.

’MADDE BAĞIMLILIĞI’’ BİLİNÇLENDİRME SEMİNERİ

Fethiye Denetimli Serbestlik Müdürlüğü, ‘’Madde Bağımlılığı’’ konusunda aileleri bilinçlendirme maksadıyla bir seminer düzenledi.

ATMACA’DAN OKUL ZİYARETİ

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Atmaca, Fethiye Merkez Atatürk İlkokulu ve Ortaokulu'nu ziyaret ederek öğretmenlerle bir araya geldi.

DEVA PARTİSİNDEN, BAŞKAN ÇIRALI’YA ZİYARET

15 Eylül Dünya Çevre Temizlik günü münasebetiyle Deva Partisi Genel Başkan Yardımcısı Doğa Hakları ve Çevre Politikaları Başkanı Evrim Rızvanoğlu Fethiye’ye geldi. Ziyarete Deva Partisi Genel Başkan Yardımcısı Doğa Hakları ve Çevre Politikaları Başkanı Evrim Rızvanoğlu beraberinde Deva Partisi İl Başkanı Emrah Çay, Deva Partisi Fethiye İlçe Başkanı Saniye Kulaç ve partililer katıldı.

MENTEŞE BELEDİYESİNE SAĞLIKLI KENTLER BİRLİĞİNDEN JÜRİ ÖZEL ÖDÜLÜ

Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği tarafından bu yıl 13'ncüsü düzenlenen, 45 üye belediyenin 143 projeyle başvurduğu Sağlıklı Şehirler En İyi Uygulama Yarışması sonucunda Menteşe Belediyesi ‘Kurumsal Karbon Ayak İzi Azaltım Projesi' ile Jüri Özel ödülüne layık görüldü.

KARACA’DAN ATMACA’YA ‘HAYIRLI OLSUN’ ZİYARETİ

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, geçtiğimiz günlerde Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne atanan Ahmet Atmaca’ya ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu. 

ERMAŞ MUĞLASPOR HAZIRLIK MAÇLARINI SÜRDÜRÜYOR

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Ermaş Muğlaspor, yeni sezon hazırlıkları kapsamında Didim Atatürk Stadı'nda Saygın Yapı Didim Belediyespor ile hazırlık maçı gerçekleştirdi. 

FTSO’DAN ÖĞRENCİLERE ANLAMLI DESTEK    

2022-2023 eğitim-öğretim yılı başlarken Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası tarafından öğrencilere anlamlı destek. (TOBB) Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nce sağlanan 100 Bin TL’lik bütçe ile öğrencilere kırtasiye desteği sağlandı. 

TOROS, “OYUNCULARIMI TEBRİK EDİYORUM’”

Seyircisi önünde net bir galibiyet alan Fethiyespor, taraftarını mutlu etmeyi bildi. Galibiyetin ardından camiada yüzler gülerken Teknik Direktör Mesut Toros FRT TV mikrofonlarına konuştu.

GÜNDOĞDU,’’ BÖYLE ÇIKIŞLARA İHTİYACIMIZ VAR’’

Galibiyet sonrası yüzler gülerken Fethiyespor Yönetim Kurulu Üyesi Nurkaya Gündoğdu, karşılaşmayı değerlendirdi.

ÇILGIN TARAFTAR GALİBİYETİ BÖYLE KUTLADI

Fethiyespor evinde Diyarbekirspor’u 3-1 mağlup etti. Galibiyetin ardından bir Fethiyespor taraftarın sevini FRT TV kameralarına yansıdı.

MSKÜ REKTÖRLÜĞÜNE PROF. DR. TURHAN KAÇAR ATANDI

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi rektörlüğüne 2 ay sonra yeni rektör atandı.  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla 17 üniversiteye rektör atanmasına ilişkin karar Resmi Gazete'de yayımlandı. Gerçekleşen atmaya göre Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi'nin yeni rektörü Prof. Dr. Turhan Kaçar  oldu. Aslen Fethiye/Seydikemerli olan Prof. Dr. Turhan Kaçar İstanbul Medeniyet Üniversitesi Edebiyat Fakültesi  Tarih Bölümü Eskiçağ Tarihi Anabilimdalı başkanı olarak görev yapıyordu. 

Toplam 433 haber.