Ferda YILMAZ Haberleri

Ferda YILMAZ Haberleri

Ferda YILMAZ haberleri, haber editörü Ferda YILMAZ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

O ARTIK "TURİZM POLİSİ ARACI"

Bodrum'da 1954 model araç yenilenerek turizm polisinin hizmetine verildi.

MUĞLA VALİSİ SAYIN ORHAN TAVLI’NIN 19 EYLÜL “GAZİLER GÜNÜ” MESAJI

Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından, 19 Eylül 1921'de Kurtuluş Savaşı’nın Başkomutanı Mustafa Kemal Atatürk'e “Mareşal” rütbesi ve “Gazi” unvanı verilişinin yıldönümünü “Gaziler Günü” olarak kutlamaktayız.

İPTAL OLAN KPSS, YENİDEN YAPILDI

KPSS Genel Kültür Genel Yetenek Soruları (18 Eylül 2022) ÖSYM’nin 31 Temmuz 2022’de yaptığı 2022 KPSS Genel Kültür Genel Yetenek Sınavı kopya olaylarının ardından iptal olmuştu. İptal olan sınavın ardından adaylar yeni yapılacak sınav için hazırlanmaya başladı. İptal olan KPSS için yeni tarih 18 Eylül yani bugün olarak belirlenmişti.

FETHİYESPOR – KARACABEY SPOR DEPLASMANINA HAZIR

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Fethiyespor, ligin 5. haftasında Karacabey Belediyespor ile karşılaşacak. Mücadele bugün saat 19.00'da başlayacak. Fethiyespor - Karacabey Belediye Spor karşılaşmasını Fatih Tokail yönetecek.

TRAFİĞİNİN BİTMEYEN ÇİLESİ; ÇİFT SIRA PARK

Gözde turizm merkezlerinden beri olan Fethiye’de trafiğin bitmeyen çilesi, çift sıra parklar oldu. Fethiye'de turizm sezonu hız kesmeden devam ederken şehir trafiği ise çeşitli bölgelerde yapılan çift sıra parklardan ötürü zaman zaman kitlendiği FRT TV kameralarına yansıdı.

KUBİLAY ALCU FETHİYE’YE GALİBİYETLE DÖNÜYOR

İstanbul'da Uluslararası 7.ci Profesyonel boks maçına çıkan Fethiyemizin Yenilgisiz Gururu Avrupa boks Şampiyonu Hasan Kubilay Alcu Rakibini puanla yenerek en dövüşken Sporcu ödülüne layık görüldü.

BAŞKAN DEMİR'İN GAZİLER GÜNÜ MESAJI

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir, 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.

KAYA YOLUNDA ATV KAZASI

Kaya yolu üzerinde meydana gelen tek taraflı ATV kazasında bir kişi hafif yaralandı.

MOTORİNE BÜYÜK İNDİRİM GELİYOR! TARİH BELLİ OLDU

Brent petrol fiyatlarında yaşanan gerileme sonrası motorinin litre fiyatına indirim gelmesi bekleniyor.

SICAKLIKLAR DÜŞÜYOR

Eylül ayının ortaları yaşanırken, yaz ayının bitmesine sayılı günler kaldı. Meteorolojiden alınan bilgiler doğrultusunda hafta başından itibaren sıcaklıkların 5 derece birden düşmesi bekleniyor.

PROJE OFİSİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

Fethiye Kaymakamlığı bünyesinde kurulacak olan Proje Ofisi için bilgilendirme ve eğitim toplantısı gerçekleştirildi. 

VALİ TAVLI, TELMESSOS ANTİK TİYATROSUNDA İNCELEME YAPTI

Muğla Valisi Orhan Tavlı bir dizi ziyaretler için geldiği Seydikemer’den sonra Fethiye’de çalışmaları devam eden Telmessos Antik Tiyatrosunda incelemeler yaptı. 

VALİ TAVLI, SEYDİKEMER’DE PROJELER HAKKINDA BİLGİ ALDI

Muğla Valisi Orhan Tavlı, Seydikemer'e gelerek devam eden projeleri yerinde inceleyip, Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz’den bilgi aldı.

YONG’UN RESİM SERGİSİ 19 EYLÜL’DE AÇILIYOR

Sanatçı Yong, sergiden elde edilen geliri FETAV ve Fethiye devlet hastanesi onkoloji bölümüne kemoterapi hastaları için sandalye alınması için bağışlayacak.

FTSO MECLİS ÜYESİ VE MESLEK KOMİTESİ BAŞKANLARINA TEŞEKKÜR PLAKETİ

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Eylül Olağan Meclis Toplantısı gerçekleştirildi. Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nda 2018-2022 döneminin son toplantısı olan oturumun sonunda, meclis üyeleri ve meslek komitesi başkanlarına teşekkür plaketi verildi.

PARKE ÇALIŞMASI BAŞLADI

Fethiye Belediyesi tarafından Atatürk Caddesi ve İnönü Bulvarı’nın birleştiği bölgede yapılan altyapı çalışmalarının ardından parke çalışmaları başladı. Yapılan çalışmaların ardından olun en kısa sürede trafiğe açılacağı bildirildi.

Toplam 433 haber.