Sağlık

Son dakika Sağlık haberleri, en son Sağlık haberler,, Sağlık haberleri burada, haber oku | Sağlık

Sağlık Haberleri

Muğla'da 15 bin 255 kişi aşı oldu

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ülke genelindeki aşı uygulamasının iller bazında dağılımını açıkladı.

GSS ve Bağkur prim borcu olanlara yıl sonuna kadar sağlık hizmeti

Aile Çalışma ve Sosyal Politikalar Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kararı ile Genel Sağlık Sigortası (GSS) ve Bağkur prim borcu olan vatandaşların 31 Aralık 2021’e kadar Devlet Hastaneleri ve Devlet Üniversitesi hastanelerinde sağlık hizmetlerinden faydalanmaya devam edeceğini açıkladı.

Seydikemer’e 2 Yeni Ambulans Takviyesi

Sağlık Bakanlığı’nın Muğla’ya gönderdiği 18 ambulanslardan 2 tanesi Seydikemer genelinde vatandaşlara daha iyi ve hızlı sağlık hizmeti verebilmek için teslim edildi.  

112 istasyonlarına yeni ambulans

Muğla genelinde 56 noktada hizmet veren 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonunda kullanılmak üzere Sağlık Bakanlığı tarafından gönderilen 17 tam donanımlı 112 ambulans ve bir yeni doğan ambulansı düzenlenen tören ile görevlendirildikleri ilçelere teslim edildi.

Muğla’da 85 yaş üzeri vatandaşlar aşılanıyor

Muğla'da Korona virüs (Covid-19) ile mücadele kapsamında 85 yaş üstü vatandaşların aşılanmasına başlandı.

Fethiye Huzurevinde covid-19 aşısı uygulaması yapıldı

Fethiye’de yeni tip korona virüsü ile mücadele kapsamında SHÇEK Fethiye Belediyesi Huzurevi ile Fethiye Engelsiz Yaşam Bakım Rehabilitasyon Merkezi ve Aile Danışma Merkezi’nde aşı uygulaması gerçekleştirildi.

Muğla Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nde Covid-19 aşılaması tamamlandı

Korona virüs pandemisi başından bugüne sıkı izolasyon kurallarının uygulandığı Muğla Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne bağlı kuruluşlarda kalan yaşlı, engelli ve personelle birlikte toplam 470 kişinin Covid-19 aşılaması tamamlandı.

Denizcilik sektörünün önde gelen isimlerinden Kaptan Murat Öner, 10 bin adet maske dağıttı

Kaptan Murat Öner pandemi döneminin vazgeçilmez koruyucusu olan maskeden 10 bin adet dağıttı. Resmi kurumlar ve derneklere maske dağıtımı gerçekleştiren Öner, bu örnek davranışı memnuniyet ile karşılandı.

Muğla’da 10 bin sağlık çalışanı aşı oldu

AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan yaptığı açıklamada, 10 bin sağlık çalışanının aşı olduğunu söyledi.

Datça’da Kovid-19 aşılamaları başladı

Muğla’nın Datça ilçesinde Kovid-19 aşılama çalışmaları başladı.

Esnaf Hastanesi çalışanları da aşı oldu

Kovid-19 aşısı sağlık çalışanlarına yapılmaya başlandı. Bu kapsamda Fethiye’de bulunan Özel Lokman Hekim Esnaf Hastanesi çalışanları da aşı oldu.

Fethiye’de sağlık çalışanları aşı oldu

Korona virüsü salgını ile mücadele kapsamında Türkiye’de ilk aşı uygulama çalışması başlarken, Fethiye’de de sağlık çalışanları aşı oluyor. Fethiye Devlet Hastanesi’nde oluşturulan Covid-19 Aşı Uygulama Odalarında aşılama çalışmaları başladı. Randevu sistemi kapsamında aşı çalışmalarına sağlık çalışanları; tek tek randevu alarak aşılarını yaptırmaya başladı.

Marmaris’te Kovid-19 aşılama çalışmaları başladı

Muğla’nın Marmaris ilçesinde görev yapan sağlık çalışanları ilk doz aşılarını olmaya başladı. İki doz şeklinde uygulanacak aşılamanın ikinci dozu ise 28 gün sonra vurulacak.

Muğla'da Koronavirüs aşılama çalışmaları başladı

Covid19 salgını ile mücadele kapsamında Türkiye’de ilk aşı uygulama çalışması bugün başlarken, Muğla’da sağlık çalışanları aşı oluyor.

Muğla’mızda aşı uygulaması başladı

Muğla AK Parti Milletvekili Yelda Erol Gökcan, Muğla AK Parti İl Başkanı Kadem Mete ile birlikte Muğla’da aşı çalışmalarının başlaması vesilesiyle MSKÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Menteşe Devlet Hastanesi’ni ziyaret etti.

Milas'ta aşılama çalışmaları başladı

Korona virüs aşı uygulaması Milas’ta da sağlık çalışanlarından başladı. İlçede bulunan Sağlık Bakanlığı Teftiş Kurulu Başkanlığı Başmüfettişi Mehmet Ural da Milas Devlet Hastanesi’nde ilk doz aşısını oldu. Milas Kaymakamı Eren Arslan ise hastaneyi ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceledi.

İlk aşı Sağlık Müdürü İskender Gencer’e

Covid-19 salgını ile mücadele kapsamında Türkiye’de ilk aşı uygulama çalışması bugün başlarken, Muğla’da ilk aşıyı İl Sağlık Müdürü Dr. İskender Gencer oldu.

Koronavirüs aşılaması nasıl yapılacak?

Sağlık Bakanlığı Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından Covid-19 aşıları hakkında 81 ile resmi yazı gönderildi. Gönderilen yazıda, Covid-19 aşılamalarının yapılacağı hastanelerde alınması gereken tedbirler ve aşılamanın nasıl yapılacağına dair esaslar yer aldı.

Kısıtlamalara uyuldu, Muğla’da vaka sayıları düştü

Muğla’da koronavirüs vakaları büyük ölçüde düştü. Vakalardaki düşüş HES uygulamasındaki risk haritasına da yansıdı. Kısıtlamalardan önce neredeyse tamamı kırmızı olan kent haritası yeşile döndü.

Toplam 442 haber.