Güncel

Son dakika Güncel haberler, en son Güncel haberler, Güncel haberler burada, haber oku | Güncel

Güncel Haberleri

Şahan Gökbar’ın evi de tahliye edildi

Muğla’nın Marmaris ilçesinde 7 gündür devam eden orman yangınında alevler, komedyen Şahan Gökbakar'ın evinin de bulunduğu Turgut ile Selimiye mahalleri arasındaki Delikliyol mevkisine ulaştı. Burada, Gökbar’ın evide dahil olmak üzere, alevlerin tehdit ettiği 3 ev ve 1 restoran tedbir amacıyla tahliye edildi.

CHP Fethiye İlçe Örgütü Yangın Ekiplerini Unutmadı

Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Örgütü tarafından yangın soğutma çalışmalarına devam eden ekipler unutulmadı. İlçe Örgütü tarafından ekiplerin yiyecek ve içecekleri temin edildi.

Manisa’dan Muğla’ya yardım eli

Manisa'da, Yunusemre, Şehzadeler, Köprübaşı, Soma ve Gölmarmara belediyelerinin ortaklaşa topladığı malzemelerin bulunduğu yardım tırı Yunusemre Belediyesi önünden hareket ederek yangınlarla boğuşan Muğla'ya doğru hareket etti.

Muğla Seydikemer’de halk yangınlara karşı seferber oldu

Muğla'da 7 gün önce başlayan orman yangınlarına karşı resmi ve sivil ekiplerin yanı sıra halk da seferber oldu. Dün akşam saatlerinde Seydikemer Çatakdere Bölgesi'nde yeniden başlayan orman yangını rüzgarın etkisi ile büyüyüp her tarafı sardı. Ekiplerin yanı sıra vatandaşlar yangını söndürmek için seferber oldu.

Marmaris’te yardım toplama merkezleri kuruldu

Ülkemizin birçok noktasında aynı anda başlayan orman yangınlarını söndürme çalışmaları devam ederken, Muğla'nın Marmaris ilçesinde gönderilen yardımlar yardım toplama merkezinden ihtiyaç bölgelerine sevk ediliyor.

Köyceğiz’de 5 mahalle tahliye edildi

Muğla'nın Köyceğiz ilçesindeki orman yangını nedeniyle 5 mahalle tahliye edildi. Şu ana kadar Köyceğiz balını yapan arıların bulunduğu 2 bin hektarlık alanın yandığı tahmin ediliyor.

Başkan Gümüş: “Bu Yangınlarla Cennet Olmaktan Çıktık”

Menteşe Belediyesi’nin Ağustos Ayı Meclis Toplantısının gündemi orman yangınları oldu. Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Konakaltı İskender Alper Kültür Merkezinde gerçekleştirilen toplantıda, Menteşede ve bölgemizde devam eden orman yangınları hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Marmaris’te tatil ve yangın bir arada

Marmaris'te orman yangınları devam ederken turistler de alevlere rağmen tatillerini sürdürüyor. Alevlerin gölgesinde tatillerine devam eden turistler ilginç manzaralar oluşturdu.

Muğla Valiliği yardım kampanyası başlattı

Muğla'da devam etmekte olan orman yangınlarından etkilenen vatandaşlar için Valilik, halktan ve sivil toplum kuruluşlarından gelen talepler üzerine yardım kampanyası başlattı.

Orman Genel Müdürlüğü: ''Köyceğiz'de söndürme helikopteri düştüğü haberleri asılsızdır''

Orman Genel Müdürlüğü, sosyal medyada yer alan Köyceğiz bölgesinde söndürme helikopterlerinden birinin düştüğü haberlerinin asılsız olduğunu açıklayarak, vatandaşları resmi bilgilere dikkate almaya davet etti.

Gelecek Partisi Seydikemer Yangın Alanında İncelemeler Yaptı

Muğla’nın Seydikemer ilçesinin üç mahallesinde etkili olan yangın devam ederken, Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, Gelecek Partisi Muğla İl Başkanı Selahattin Kayaman, Gelecek Partisi Fethiye İlçe Başkanı Sadet Kansız ve partililer yangın bölgesinde incelemeler yaptı.

Kavaklıdere’deki Yangında Tahliyeler Devam Ediyor

Muğla'nın Kavaklıdere ilçesinde dün başlayan ve devam eden orman yangını nedeniyle ilçeye bağlı mahalleler tahliye ediliyor.

Birçok özelliği ile Türkiye’de tek

Birçok özelliği ile Türkiye'de tek olan orman yangınları koordinasyon ve yönetim merkezi aracı ilk kez Muğla'da süren orman yangınlarında kullanılıyor.

Datça’da 5.0 büyüklüğünde deprem oldu

Muğla'nın Datça ilçesi açıklarında AFAD verilerine göre 5.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Marmaris’te yangından etkilenen hayvanlar tedavi ediliyor

Muğla'nın Marmaris ilçesinde yangından etkilenen ve kurtarılan hayvanlar tedavi ediliyor.

Başkan Aras’tan alevlere müdahale

Bodrum Mazı ve Çökertme bölgesinde devam eden orman yangınına ekipler müdahale ediyor.

Köyceğiz’de tedbir amaçlı tahliye

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde çıkan yangın hızla yayılırken, ilçedeki Çayhisar mahallesine bağlı Kavacık mevkii tahliye edilmeye başlandı.

Yangının sivil kahramanları

Muğla Hisarönü'nde koya inen alevleri söndürmek için bölgeye gelen Gökova Yelken Kulübü sahipleri ve çalışanları, denizden motorlarla 150 metre yüksekteki yangına su basarak müdahale ettiler.

Bodrum Belediye Başkanı Aras, ekibiyle yangın mahallinde çalışıyor

Bodrum Belediyesi, tüm ekibiyle bölgedeki yangına karşı mücadelesini sürdürüyor. Bölgeyi havadan inceleyen Belediye Başkanı Ahmet Aras, ekibiyle dört gündür yangın sahasında hem çalışmalara destek oluyor, hem de mağdur vatandaşları dinleyerek, acil çözüm sunmaya çalışıyor.

Toplam 14640 haber.