Güncel

Son dakika Güncel haberler, en son Güncel haberler, Güncel haberler burada, haber oku | Güncel

Güncel Haberleri

Emeklilerin Resim Sergisine Yoğun İlgi

Fethiye Belediyesi Kültür Merkezi’ne gelerek haftanın belirli günlerinde resim çalışmasına katılan ev hanımı ve emekli öğretmenler ile emekli askerlerden oluşan 19 vatandaş yaptıkları resimleri bir karma sergi ile beğeniye sundular.

Fethiye GS’li İşadamları Derneği’nden Başkan Gürün’e Ziyaret

Fethiye’de yeni kurulan Galatasaraylı İşadamları Derneği yönetimi Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün’ü ziyaret etti.

Canözü; “Ziyaretin Amacı Yanlış Aksettirilmiştir”

Fethiye Muhtarlar Derneği Başkanı Niyazi Canözü bir internet haber sitesinde yayınlanan “Hangisine İnanalım” adlı haberle ilgili olarak açıklamada bulundu. Canözü basın mensuplarına yapmış olduğu açıklamada “Fethiye Muhtarlar Derneği olarak 2 Aralık’ta Muğla Büyük Şehir Belediyesine yapmış olduğumuz ziyaretin amacı yanlış aksettirilmiştir” dedi.

Karayiğit “Üreten Muğla Projesini” Değerlendirdi

AK Parti İl Başkanlığı Tarım Komisyonu tarafından hazırlanarak 26 Ağustos'ta Ortaca ilçesinde başlatılan “Üreten Muğla 2016” Projesi, son olarak Menteşe ilçesinde yapılan çalıştayla tamamlandı. Üreten Muğla Projesi toplantısına katılan 11 Ziraat Odası başkanlarından biri olan Fethiye Ziraat Odası başkanı Kenan Karayiğit gazetecilere toplantıyı değerlendirdi. Toplantının Muğla çiftçileri açısından olumlu geçtiğine değinen Karayiğit; Muğla’da yaşanılan sorunların Ankara’ya gitmeden çözüleceğine söyledi.

Fethiyespor Uçmaya Hazır

Fethiye Güç Birliği Şirketi Müdürler Kurulunu ziyaret eden Fethiyespor Klübü Başkanı Arif Okan Uysal ve ekibi, Akif Arıcan’a, isminin yazılı olduğu ‘SKYWALK Babadağ-Fethiye’ yazılı Fethiyespor forması hediye etti. Babadağ Teleferik Projesinin marka ismi olan “SKYWALK Babadağ-Fethiye” yazısını sırtlarında taşıyacak olan Fethiyespor oyuncularının formaları hazırlandı.

Başkan Saatcı’dan FEYİDER’e Ziyaret!

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı beraberinde meclis üyeleriyle, yeni kurulan Fethiye Yat İşletmecileri Derneği’ne ziyaret gerçekleştirdi.

İsteyenler FTSO’ya Başvuru Yapacak

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası tarafından yapılan mesleki yeterlilik sınavları devam ediyor. Bu kapsamda sıvacı, ahşap kalıpçı ve seramik karo mesleğini icra eden 45 kişi, 3-4 Aralık 2016 tarihlerinde FTSO tarafından düzenlenen sınavlara girdi.

ÇYDD Fethiye Şubesinden Anıtkabir Ziyareti

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Fethiye şubesi geçtiğimiz hafta sonu Anıtkabir’i ziyaret etti. ÇYDD Fethiye şubesi yönetim kurulu üyesi Ülkü Karaören ile ÇYDD Fethiye şubesi Çağdaş Gençlik örgütünden sorumlu Canan İzmirli ve Çağdaş Gençlik örgütü üyesi gençler tarafından Anıtkabir ziyareti gerçekleştirildi. Türkiye’de tüm ÇYDD şubelerinin katıldığı Anıtkabir ve Ankara ziyareti ile ilgili olarak ÇYDD Fethiye şubesi başkanı Tuğrul Yılmaz açıklamada bulundu.

Kadınlar Seçme ve Seçilme Haklarını Kutladı

Fethiye’de kadın sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri Türk kadınına seçme ve seçilme hakkının verilmesinin 82’nci yıl dönümünü törenle kutladı. 5 Aralık Dünya Kadın Hakları gününde Fethiye’deki kadınlar, Atatürk’ün Türk kadınına verdiği seçme ve seçilme hakkını coşkuyla kutladı.

36 Okulda Hayvan Sevgisi Anlatılacak

FETAV Hayvan Dostları öncülüğünde Fethiye Kaymakamlığı, Fethiye Belediyesi ve Fethiye Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğince yürütülecek olan ‘Her şey sevgiyle başlar’ projesi başladı. Fethiye’de tüm ilk ve orta öğretim okullarını kapsayacak şekilde yürütülecek olan projede hedef 10 bin öğrenciye ulaşarak hayvan sevgisini aşılamak.

İzmir Fuarı’nda “Yeni Trend Fethiye”

Türkiye’nin turizm sektöründeki en önemli fuarlardan biri olan ve 10’uncu kez kapılarını açacak olan “Travel Turkey İzmir” fuarında Fethiye; “Yeni Trend Fethiye” sloganıyla yer alacak.

Sertifikalı Ve Garantili Zeytin Fidanı Satışı Başladı

Fethiye Ziraat Odası tarafından getirtilen Gemlik Zeytin fidanlarının satışı başladı. Fethiye Ziraat Odası çiftçilere ve bölge halkına gelir getirmek amacıyla hizmet etmeye devam ediyor. 1 ve 1,5 yaşındaki Zeytin fidanların yoğun bir ilgi var.

Fethiye Yat İşletmecileri Derneği Kuruldu

Kısa adı Feyider olan Fethiye Yat İşletmecileri Derneği kuruldu. İlk toplantısını basın mensuplarıyla gerçekleştiren Fethiye Yat İşletmecileri Derneği yönetimi ve üyeleri; Yat çekek yerinin bir an önce hayata geçirilmesini istediler.

Özel Fethiye’den Anlamlı Ziyaret

3 Aralık Dünya Engelliler Günü etkinlikleri kapsamında Özel Fethiye İlkokulu/Ortaokulu Müdürü Ayser Yılmaz, Sağlık, Temizlik ve Beslenme Kulübü öğrencileri ve Okul Aile Birliği temsilcileriyle ile birlikte Özel Nursel Özdemir Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezine ziyarette bulundular.

Kınay Başkan Saatcı’yı Ziyaret Etti

Ünlü tiyatro oyuncusu Emre Kınay, tiyatro turnesi kapsamında Fethiye’ye geldi. Tiyatro öncesi Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’yı makamında ziyaret eden Kınay, “Ben belediyelere ziyaret gerçekleştirmem. Ama Behçet Saatcı’nın ne kadar halkçı olduğunu bahsettiler. Ben de az halkçı sayılmam. Ortak noktalarımız var. Ortak aşkımız vatan sevgisi. O yüzden ziyaret ettik” dedi.

Başkan Saatcı’yı Ziyaret Ettiler

Fethiyespor Teknik Direktörü Mehmet Akif Başaran beraberinde teknik heyet ve yönetim üyeleri Fethiye Belediye Başkanı aynı zamanda Fethiyespor’un Onursal Başkanı Behçet Saatcı’yı makamında ziyaret ettiler. Başkan Saatcı, “İnşallah uzun süreli bir çalışma dönemi olur” diye konuştu.

Öğretmenler Günü Voleybol Turnuvası Sona Erdi

Fethiye Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen '24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle geçen yıl vefat eden Fethiye Mustafa Kemal Mesleki ve Anadolu Teknik Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Hayriye Şengel Güngören anısına düzenlen Voleybol Turnuvası' sona erdi. Her yıl düzenli olarak gerçekleştirilen Öğretmenler Günü Voleybol Turnuvası bu yıl geçen yıl vefat eden Fethiye Mustafa Kemal Mesleki ve Anadolu Teknik Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Hayriye Şengel Güngören anısına düzenlendi.

Saatcı; “Üst Düzey Teklifler Aldım”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan randevu talep ettiğini geçtiğimiz günlerde açıklayan Başkan Saatcı, gazetecilerin sorusu üzerine Cumhurbaşkanı Erdoğan ile neler konuşulacağını da basın mensuplarıyla paylaştı. Başkan Saatcı ayrıca Ak Parti’ye transferiyle ilgili soruya da, “Bulunmaz Hint kumaşı değilim. Ancak benim başlık param Fethiye’nin il olması. Fethiye’yi il yapsınlar, Ak Parti’ye geçerim” dedi.

Karma Sergi Başkan Saatcı Tarafından Açıldı

Fetav Kültür Komisyonu sanatçılarından Cahit Kurt ile Sabahattin Dündar’ın karma sergisi Fethiye Belediye başkanı Behçet Saatcı tarafından açıldı. Açılış etkinliğine; Fethiye Belediye başkan yardımcısı M. Yılmaz Cesur, Fetav müdürü Dilek Dinçer ve Fetav Kültür Komisyonu sanatçıları, FBKM müdürü Muammer Dinçer ve FBKM sanatçıları ile davetliler katıldılar.

Toplam 14707 haber.