Siyaset

Son dakika Siyaset haberler, en son Siyasethaberler, Siyaset haberler burada, haber oku | Siyaset

Siyaset Haberleri

BAŞKAN KOYUNCU’YU İLK ZİYARET EDEN ÖZGÜR KULLUKÇU OLDU

CHP Muğla Milletvekili Aday Adayı Özgür Kullukçu, CHP Fethiye İlçe Başkanlığına seçilen Mustafa Koyuncu’yu ziyaret etti.

KULLUKÇU, MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye eski İlçe Başkanı Ali Özgür Kullukçu, milletvekilliği aday adaylığını açıkladı.

İL BAŞKANI METE’DEN VEDA ZİYARETİ

Önümüzdeki günlerde milletvekili aday adaylığını açıklamasını beklenen AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete, Fethiye ilçe teşkilatını ziyaret etti.

İYİ PARTİ ÇALIŞMALARA DEVAM EDİYOR

İyi Parti Fethiye İlçe Başkanlığı tarafından salı pazarında stat açıldı. Açılan stantta vatandaşla bir araya gelen Başkan Turgutoğulları ve ekibi, vatandaşların istek ve taleplerini dinledi.

CHP MUĞLA’DA HÜSEYİN EROL DÖNEMİ

CHP İl Başkanı Adem Zeybekoğlu’nun Milletvekili aday adaylığı için istifasının ardından Muğla’da İl Başkanlığına Köyceğiz İlçe Başkanı Hüseyin Erol’un atandığı öğrenildi. 

VEKİL ADAYI DEMİR “BU HAYSİYETSİZLİKTİR!”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Muğla Milletvekili Aday Adayı Mehmet Demir, İsveç'te Kur'an'ı Kerim yakılmasını çok sert bir dille kınadı. Demir:" Bu saygısızlık asla kabul edilemez. Hukuk çerçevesinde mücadelemiz devam edecektir" dedi.

İYİ PARTİ “KAPI ÇAL, GÖNÜL AL” PROJESİ FETHİYE’DE DE BAŞLADI

İYİ Parti’nin  “Kapı çal, gönül al” projesinin tanıtım semineri Fethiye’de de yapıldı. 

CHP'Lİ ALBAN: "VALİLİK TARAFSIZLIĞINI YİTİRMİŞTİR"

Muğla Valiliği’nin, AKP bayraklarının taşındığı mitingi sosyal medya hesabından paylaşılmasına tepkiler devam ediyor.

CHP’Lİ DEMİR’DEN MUĞLA VALİLİĞİ’NE KLİP TEPKİSİ

Cumhuriyet Halk Partisi Muğla Milletvekili A.Adayı Mehmet Demir, tüm partilere eşit mesafede olması gereken Muğla Valiliği’nin, AKP klibini paylaşmasına, “Kamu yönetiminde kirlenme toplumumuzun öncelikli sorunlarından biridir” sözleriyle eleştirdi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, MUĞLA’DA KONUŞTU

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ülke sınırları içinde ve dışında teröristin başını ezen Türkiye fotoğrafından rahatsızlar dedi.

CUMHURBAŞKANINI GÖRMEK İÇİN 6 ÇOCUĞUYLA FRANSA’DAN GELDİ

Toplu açılış töreni için Muğla'ya gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı yakından görebilmek için 6 çocuğuyla Fransa'dan gelen Anisa Tokyürek; 'Erdoğan, çok adil bir lider. Onu yakından görebilmek için geldik' dedi.

SEYDİKEMER’DE CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN HEYECANI YAŞANIYOR

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 14 Ocak Cumartesi günü Muğla’ya gelerek, toplu açılış törenine katılacak olması Seydikemer’de sevinçle karşılandı. Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz; “Gelin bu mutluluğa, bu gurura, bu heyecana siz de ortak olun” diyerek tüm Seydikemer halkını davet etti.

KAYMAKAM KARAMAN VE MÜDÜR DADAŞOĞLU’NDAN ANLANLI ZİYARET

Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman ve İlçe Emniyet Müdürü Kayhan Dadaşoğlu, Pazaryeri mahallesinde meydana gelen ev yangınından etkilenen ve hastaneye kaldırılan aileyi ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu. 

BAŞKAN ADAYI DEMİRTAŞ’TAN AHDE VEFA ÖRNEĞİ

Geçtiğimiz yıl yapılan Fethiye Esnaf ve Sanatkârlar Odası seçimlerinde az bir fark ile başkanlığı kaybeden Kamil Mutlu Demirtaş, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla basın mensupları ile buluştu. 

CHP'Lİ DEMİR'DEN ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE ÖNEMLİ ÇAĞRI

CHP milletvekili aday adayı Mehmet Demir, üniversite öğrencilerine seslenip, mutlaka gerekli başvuruları yapmaları ve bulundukları yerde oylarını kullanmalarını istedi.

DEVA PARTİSİ, FETHİYE’DE ESNAF ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Fethiye İlçe Yönetimi, bölge genelinde çalışmalarını devam ettiriyor. Parti yönetimi esnaf ziyaretlerinin yanı sıra stant çalışmaları ile birlikte bilgilendirme ve tanıtım faaliyetlerini sürdürüyor.

ZAFER PARTİSİ’NDEN 10 OCAK MESAJI

Zafer Partisi Fethiye İlçe Başkanlığı tarafından 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü için açıklama yapıldı.

AK PARTİ FETHİYE İLÇE TEŞKİLATINDAN, SED MEDYAYA ZİYARET

“10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” nedeni ile AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk ve Yönetim Kurulu, SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı Seda Köktener ve ekibini ziyaret etti. 

CHP’Lİ ERBAY, “ÇAĞDAŞ DEMOKRASİLERİN GEREĞİ ÖZGÜR BASINDIR”

CHP Muğla Milletvekili ve Dijital Mecralar Komisyonu üyesi Av. Burak Erbay, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada, “Her türlü zorluğa ve baskıya rağmen, halkın haber alma hakkını savunan bütün basın emekçilerinin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutlarım.” dedi.

Toplam 2207 haber.