Siyaset

Son dakika Siyaset haberler, en son Siyasethaberler, Siyaset haberler burada, haber oku | Siyaset

Siyaset Haberleri

BAŞKANLARDAN CHP İLÇE TEŞKİLATINA ZİYARET

Antalya Kaş Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Mehmet Vural Arıkan ve Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları Genel Başkanı Bahar Önal, Fethiye CHP İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti.

MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI DEMİR’DEN YILBAŞI ZİYARETLERİ

2023 yılına dakikalar kala Milletvekili Aday Adayı Mehmet Demir yeni yıl ziyaretleri gerçekleştirdi. 

İYİ PARTİ YÖNETİMİNDEN KAYMAKAM KARAMAN’A ZİYARET

İyi Parti Fethiye İlçe Başkanı Tolga Turgutoğulları, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman’a makamında hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

ÇAYLI, “ADAY DEĞİLİM AMA SİYASETİN İÇİNDEYİM”

Karaçulha Eski Belediye Başkanı Yusuf Çaylı, Fethiye’de görev yapmakta olan basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

KAYMAKAM KARAMAN’DAN BAŞKAN KARACA’YA ZİYARET

Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’yı ziyaret etti.

BAKAN SOYLU: “TERÖRLE MÜCADELEMİZ, TERÖR ÖRGÜTÜNÜN DESTEKÇİLERİNİ DE RAHATSIZ ETMEKTEDİR”

Yunanistan'ın göçte uyguladığı şiddete söz söyleyemeyenler, kendi ordularına atılan iftiraya da sessiz kalacaklardır” dedi.

BAŞKAN EROĞLU’DAN BAŞKAN KULAÇ’A ZİYARET

Demokrat Parti İl Başkanı Erdal Eroğlu, Deva Partisi İlçe Başkanı Saniye Kulaç’ı ziyaret etti. Karşılıklı istişare şeklinde geçen ziyarette Başkan Eroğlu, hukuk ve adaletin tekrar geleceğini belirtti.

BAŞKAN EROĞLU’DAN BAŞKAN DEMİR’E ZİYARET

Demokrat Parti İl Başkanı Erdal Eroğlu, CHP Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir’i ziyaret etti. Karşılıklı istişare şeklinde geçen ziyarette Başkan Eroğlu, ziyaretten büyük keyif aldığını belirtti.

SOMYÜREK, “RENGİMİZ KIRMIZI”

Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi genel kurulu yarın yapılacak. Kırmızı Grup Başkan Adayı Ali Somyürek, tüm üyeleri sandığa davet etti. 

GÜMÜŞ, “BU GİDİŞATA BİRİ DUR DEMELİ”

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin almış olduğu katı atık bedelleriyle ilgili bir açıklama da Memleket Partisi Menteşe Kurucu İlçe Başkanı ve Memleket Partisi Menteşe Belediye Meclis Üyesi Ferah Gümüş’ten geldi. 

BODRUM'DA SEÇİMİ MAHMUT KOCADON'UN EKİBİ KAZANDI

Bodrum Ticaret Odası (BODTO) seçimlerinde, Mahmut Kocadon'un liderliğini yaptığı Mavi Ekip, 10 komitenin tamamını alarak seçimi kazandı.

CHP’Lİ ERBAY, “BECERİKSİZLİĞİNİZ, İHMALLERİNİZ VE YALANLARINIZ YÜZÜNDEN ORMANLARIMIZ YOK OLUYOR” 

Cumhuriyet Halk Partisi Muğla Milletvekili Burak Erbay Marmaris yangın ile ilgili basın açıklaması yaptı. CHP’li Erbay açıklamasında, “Muğla'nın Marmaris ilçesi Yalancıboğaz mevkiinde çıkan orman yangınında yaklaşık beş yüz hektar ormanlık alan yandı, yaban hayat yok oldu” ifadelerine yer verdi. 

İYİ PARTİDEN, EMNİYET MÜDÜRÜNE ZİYARET

İYİ Parti Fethiye İlçe Başkanı Ali Fatih Çoban yönetimi ile birlikte geçtiğimiz günlerde Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğüne Atanan Kayhan Dadaşoğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bundu.

DEVA PARTİSİNDEN, BAŞKAN ÇIRALI’YA ZİYARET

15 Eylül Dünya Çevre Temizlik günü münasebetiyle Deva Partisi Genel Başkan Yardımcısı Doğa Hakları ve Çevre Politikaları Başkanı Evrim Rızvanoğlu Fethiye’ye geldi. Ziyarete Deva Partisi Genel Başkan Yardımcısı Doğa Hakları ve Çevre Politikaları Başkanı Evrim Rızvanoğlu beraberinde Deva Partisi İl Başkanı Emrah Çay, Deva Partisi Fethiye İlçe Başkanı Saniye Kulaç ve partililer katıldı.

METE, ’’30 GÜNDE 30 BİN HANE GEZECEĞİZ’’

AK Parti Muğla il Başkanı Kadem Mete, AK Parti Muğla İl Teşkilatı olarak 30 günde 30 bin hane ziyareti gerçekleştireceklerini ifade etti.

ALTINÇEKİÇ,’’DÜNYAYI YAŞANIR KILAN ÖĞRETİMDİR’’

ALTINÇEKİÇ,’’DÜNYAYI YAŞANIR KILAN ÖĞRETİMDİR’’

MENTEŞE, ODUNPAZARI BELEDİYESİ İLE KARDEŞ BELEDİYE OLUYOR

Menteşe Belediyesi Eylül ayı olağan meclis toplantısı İskender Alper Konakaltı Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN KABİNE SONRASI KRİTİK MESAJLAR

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Bugün aldığımız yeni bir kararla da vatandaşlarımızın bir kısmının icra takibine uğramasına yol açan 2 bin lira ve altındaki borçlarını tasfiye ediyoruz. Buna göre 15 Ağustos 2022 tarihinden önce icra takibi başlatılmış 2 bin lira ve altındaki alacakların gider gösterilerek vergiden düşürülebilmesini ve böylece tasfiyesini sağlıyoruz" dedi.

CHP’Lİ ALBAN’DAN HEKİMLERE VE SAĞLIK EMEKÇİLERİNE DESTEK

CHP Muğla Milletvekili Mürsel Alban, Muğla İl Sağlık Müdürlüğü’nün iş bırakma eylemlerine katılan 400 hekim, ebe ve hemşire hakkında disiplin soruşturması başlatılmasına tepki gösterdi. Alban, “Hekimler ve sağlık personelimiz anayasadan kaynaklı sendikal haklarını kullanmışlardır. Sendika Özgürlüğü ve Örgütlenme Hakkının korunmasına ilişkin yasal düzenlemeyi ihlal eden bu soruşturma işlemi kanuna aykırıdır. Kimse hekimler üzerinde siyasi baskı kurmaya çalışmasın” dedi.

Toplam 2205 haber.