Siyaset

Son dakika Siyaset haberler, en son Siyasethaberler, Siyaset haberler burada, haber oku | Siyaset

Siyaset Haberleri

BAŞKAN KARACA, “EN BÜYÜK KRİZLE KARŞI KARŞIYAYIZ”

“Fethiye” programında konuk olan Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca halk evleri ve halk plajlarına da değindi. Seçim vaadimizdi, yaptık diyen Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, “Seçimlerden önce iki tane halk plajı yapacağımı söylemiştim. 4 tane yapıyoruz. Göcek’ten bize geçen İnlice Plajı’nı çok güzel yapıp halka sunduk. Binlerce insanın teşekkür mesajlarını alıyorum. Sonrasında Karaot’u aldık ve orda da bir halk plajı yaptık. Arife günü de Akmaz Plajı’nı açtık” dedi.

Genel Başkan İnce, Fethiye’de Basın İle Bir Arada

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Fethiye programı kapsamında Alesta Hotel’de basın açıklaması düzenledi. Genel Başkan İnce, basın açıklamasında ülke gündemine, seçim çalışmalarına yer verirken, basın mensuplarının sorularına da cevap verdi.

GİRGİN’DEN ÇAĞRI: PROMOSYONLAR PULA DÖNDÜ ACİLEN GÜNCELLENMELİDİR!

CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin maaş promosyonlarının acilen güncellenmesi çağrısında bulundu.

GENEL BAŞKAN İNCE’DEN ESNAF ZİYARETLERİ

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Fethiye programı kapsamında esnafları ziyaret etti.

CHP’DEN ‘’İSTANBUL SÖZLEŞMESİ’NİN 8. YILDÖNÜMÜ’’ AÇIKLAMASI

Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka'nın İstanbul Sözleşmesi’nin yürürlüğe girişinin 8. yıldönümüne ilişkin basın açıklaması, CHP Fethiye İlçe Teşkilatı'nda Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Zeliha Atalay tarafından okudu. Parti binasında düzenlene basın açıklamasına CHP Fethiye kadın Kolları Üyeleri katıldı.

GİRGİN: YANGINLARIN SORUMLUSU DAĞITIM ŞİRKETLERİ VE BAKANLIKTIR

CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin, dün Marmaris’te çıkan yangının ardından açıklamalarda bulundu.

BAŞKAN DEMİR:İKTİDAR YANGINDA BİLE RANT PEŞİNDE KOŞUYOR TOMRUKLAR SATILIYOR!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir, Marmaris'te çıkan ve yerleşim merkezine sıçrayan yangınla ilgili açıklamada bulundu. Yangın sonrasında yanan tomrukların yandaş firmalara fahiş fiyatlarla satıldığını belirten Başkan Demir:"İktidar yangından bile kendine rant kapısı açıyor."dedi.

GARİBANSAN PİLOT DA OLAMAZSIN!

CHP Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir, Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’nün yetkilendirdiği özel hastanelerin, geçerli sağlık raporu için pilot adaylarından fahiş ücret talep etmesine sert tepki gösterdi. Devlet hastanelerinin yetkilendirilmesi yönünde çağrıda bulunan Demir, “Bu iktidar gençlerimize, ‘paran yoksa, garibansan pilot da olamazsın’ demek istiyor!” ifadelerini kullandı.

UYSAL, “GÖZÜ DOYMAZLARIN TOKLUK SINIRINI BİLMİYORUZ”

28 Temmuz’da Muğla Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezinde gerçekleşen Demokrat Parti Muğla İl Başkanlığı Olağan Kongresinde konuşan Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal dikkatleri üzerine çekti. Açlık sınırına da değinen Genel Başkan Uysal, “Bugün milyonlarca insanımız açlıkla imtihan edilir hale gelmiş. Biz insanlarımızın açlık sınırını biliyoruz ama bu gözü doymazların tokluk sınırını bilmiyoruz. İktidar olmadan önce bir lokma diyenler bugün şan şatafattan bahsediyorlar” şeklinde konuştu.

ENGİNYURT, “13. CUMHURBAŞKANI MİLLET İTTİFAKI’NDAN ÇIKACAK”

Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Demokrat Parti Muğla İl Başkanlığı Olağan Kongresine katıldı. Kongre’de seçim tarihini de paylaşan Enginyurt, “14 Mayıs 2023 de seçim yapacakmış. Bu tarih Sayın Cumhurbaşkanı için uygun bir tarih değildir. Sayın Recep Tayip Erdoğan sen seçim yapacaksan 17-25 Aralık tarihinden birini seç. Senin için en güzel tarih bu ikisi” dedi.

ZAFER PARTİSİ’NDEN HALK ÇALIŞTAYI

Zafer Partisi'nin Türkiye genelinde gerçekleştiği Halk Çalıştayları hızla devam ediyor. Halk Çalıştayları'nın 6.'sı Bodrum'da düzenlenecek.

DEMOKRAT PARTİ İL KONGRESİ BAŞLADI

Demokrat Parti Muğla İl Başkanlığı Olağan Kongresi Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal'ın katılımıyla başladı.

CHP’Lİ ERBAY, “GECE GÖRÜŞLÜ HELİKOPTER OLMADIĞI İÇİN EKSİK VAR”

CHP Muğla Milletvekili Av. Burak Erbay, Muğla’nın Datça ilçesinde 13 Temmuz 2022 tarihinde başlayan orman yangınında gece görüş özelliğine sahip helikopterlerin yangına müdahale etmesi ile ilgili yaşanan eksiklikleri verdiği soru önergesiyle Türkiye Büyük Millet Meclisi gündemine taşıdı.

TARIMIN DEVASI SAHADA

Yaklaşan seçim nedeni ile çalışmalarını hızlandıran DEVA Partisi Fethiye İlçe Başkanlığı Ziraat Odasına ziyarette bulundu.

DEMOKRAT PARTİDE GENÇ ADAY

28 Temmuz 2022’de gerçekleşecek olan Demokrat Parti Muğla İl Kongresinde aday olduğunu açıklayan Abdullah Eskihisarlı FRT TV mikrofonlarına konuştu. Halkın içinde olacaklarını ve arabalardan inip şehri yayan gezeceklerine vurgu yapan Başkan Adayı Abdullah Eskihisarlı, “İzleyeceğimiz siyasi yol milletle ve insanla iç içe olmasını öğreneceğiz. Biz arabalarımızdan ineceğiz ve şehri yayan gezeceğiz. Bunu öğrenmek zorundayız. Orda ki sorunları yerinde incelemek zorundayız” dedi.

ABDULLAH ESKİHİSARLI, ADAYLIĞINI AÇIKLADI İL BAŞKANLIĞINA GENÇ ADAY

28 Temmuz'da gerçekleşecek olan DP Parti Muğla İl Başkanlığı seçimlerinde aday olduğunu açıklayan Abdullah Eskihisarlı partililer ve basın mensupları ile birlikte kahvaltıda buluştu. Siyasetin yeni yüzlere ve genç nesillere ihitiyacı olduğunu belirten DP Muğla İl Başkan Adayı Abdullah Eskihisarlı, "Siyasetin yeni yüzlere genç nesillere hele ki bu gençlik 18 yıllık bir siyasi tecrübe ile farklı bir boyut kazanınca ülke siyasetinin bu günki koşulları göz önüne alındığında çok ihtiyacı olduğu aşikardır " şeklinde konuştu.

ÖZTUNÇ’DAN CHP İLÇE BAŞKANI MEHMET DEMİR’E ZİYARET

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç, CHP İlçe Başkanı Mehmet Demir’i ziyaret etti. Ziyarete Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca ve çok sayıda vatandaş katıldı. Ziyarette konuşan Öztunç, KYK borçları ve seçim çalışmaları gibi konulara değindi.

MİLLETVEKİLİ YELDA EROL GÖKCAN’DAN BASIN BAYRAMI MESAJI

AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan’ın 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı mesajı yayınladı.

MUĞLA VALİSİ SAYIN ORHAN TAVLI’NIN “24 TEMMUZ GAZETECİLER VE BASIN BAYRAMI” MESAJI

Günümüzde medya, demokratik hayatın vazgeçilmez unsurlarından biri, haber alma ve yayma özgürlüğünün en etkili aracı olmuştur.

Toplam 2190 haber.