Siyaset

Son dakika Siyaset haberler, en son Siyasethaberler, Siyaset haberler burada, haber oku | Siyaset

Siyaset Haberleri

SAADET PARTİSİNDEN, DEVA PARTİSİNE ZİYARET UZUN, “SEÇİM STARTINI VERDİK”

Seçim sürecinin yaklaşması ile birlikte partililerde hareketlilikler başladı. Saadet Partisi Fethiye İlçe Başkanlığından, DEVA Partisi Fethiye İlçe Başkanlığına kaynaşma ziyareti gerçekleştirildi. Ziyarette Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Dr. Halil İbrahim Uzun beraberinde Saadet Partisi Fethiye İlçe Başkanı Faruk Kılınç ve yönetimi katıldı.

AK PARTİ İLÇE BAŞKANI TURGAY ÖZTÜRK, SEZONU DEĞERLENDİRDİ

2 yıl süren pandemi sürecinden sonra sezonu FRT TV mikrofonlarına değerlendiren AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk, “2 yıldır pandemiden dolayı turizmcilerimiz sıkıntılar yaşadılar. Alt yapı çalışmaları da şehrimize eksi puan yazdı. Tüm olumsuzluklara rağmen sezon iyi geçiyor” şeklinde konuştu.

Başkan Demir:

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir, ülke gündemiyle ilgili açıklamada bulundu. CHP'nin gençlere yönelik birçok yenilikçi projesi olduğunu belirten Başkan Demir, " Fethiyeli gençlerin de, Türkiye'nin de yüzü CHP ile gülecek"dedi.

AK Parti Genel Başkan Vekili Yıldırım: “Milletimizin desteğiyle her seçimden alnımızın akıyla çıktık”

AK Parti Genel Başkanvekili, İzmir Milletvekili Binali Yıldırım düzenlenen program kapsamında Milas'a geldi. Atapark Meydanı'nda gerçekleştirilen mitingde Yıldırım'ın alana gelmesi öncesinde AK Parti Milas İlçe Başkanı Emin Çelik, MHP Muğla İl Başkanı Mehmet Korkmaz, AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete, AK Parti Muğla Milletvekilli Yelda Erol Gökcan ile Mehmet Yavuz Demir ve de AK Parti Teşkilat Başkanı İzmir Milletvekili Atilla Kaya birer konuşma yaptı.

GİRGİN: YANGINLARIN SEBEBİ ENERJİ NAKİL HATLARININ BAKIMSIZLIĞI MI?

CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin, verdiği araştırma önergesiyle, yangınların elektrikte özelleştirme politikaları ile olan ilişkisinin açığa çıkarılması ve özel şirketlerin enerji nakil hatları için gereken bakım ve yenileme işlemini yapıp yapmadığının tespiti için Meclis araştırması açılmasını istedi. Girgin şu açıklamalarda bulundu:

GİRGİN YATAĞAN HASTANE YOLUNU MECLİSE TAŞIDI

CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin Yatağan Devlet Hastanesi’nin kavşak sorununu, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu tarafından yazılı olarak yanıtlaması istemiyle bir soru önergesi vererek Meclis’e taşıdı.

AK Parti Muğla Milletvekili Gökcan’dan Büyükşehir’e yol tepkisi

AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, Kavaklıdere ilçesinde Büyükşehir Belediyesi sorumluluğundaki 4 kilometrelik yolun 2 yıldır yapılmadığını, AK Partili belediyenin cezalandırıldığını belirterek, 'Kavaklıdere'nin yolunu yapın, eğer yapamayacaksanız merkezi hükümet olarak biz yapalım' dedi.

AK Parti Muğla Milletvekili M. Yavuz Demir’in 15 Temmuz Milli Birlik ve Demokrasi Günü mesajı

AK Parti Muğla Milletvekili M. Yavuz Demir, 15 Temmuz Milli Birlik ve Demokrasi Günü dolayısıyla yazılı bir mesaj yayımladı. Demir, “Devletimizin tüm kurumları ve asil milletimizin fedakârlıklarıyla; bugüne kadar olduğu gibi bundan sonraki süreçlerde de, ülkemizin bekasına, birliğine, huzuruna ve geleceğine kast eden hiçbir şer odağına karşı, asla taviz verilmeyecektir.” dedi.

Yelda Erol Gökcan’dan 15 Temmuz mesajı

15 Temmuz’da hain FETÖ Terör Örgütü’nün darbe girişimine karşı Demokrasimize, Bayrağımıza, Vatanımıza sahip çıktık…

CHP’de bayram kutlaması

Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Teşkilatı’nda bayramlaşma töreni yapıldı. Bayramlaşmaya Gelecek Partisi İlçe Başkanı Sadet Kansız Demokrat Parti Fethiye İlçe Başkanı Osman Kandönmez, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, CHP Muğla İl Başkanı Adem Zeybekoğlu, Muğla Milletvekilleri Burak Erbay, Suat Özcan, Süleyman Girgin, Mürsel Alban, Parti Meclisi Üyesi Gizem Sayar Özcan ve partililer katıldı.

Başkan Otgöz, Ak Parti Seydikemer İlçe Başkanlığı’nın bayramlaşma programına katıldı

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, AK Parti Seydikemer İlçe Başkanlığı tarafından Kurban Bayramı dolayısıyla düzenlenen bayramlaşma programına katıldı. AK Parti İl Başkanı Kadem Mete, AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı Salih Gümüş ve partililer ile bayramlaşan Başkan Otgöz, bayramların birlik ve beraberliğin arttığı özel günler olduğunu söyledi.

Mete’den bayram kutlamasında ülke ve dünya gündemi

AK Parti Fethiye İlçe Teşkilatı bayramlaşma töreni düzenlendi. Parti Binası’nda yapılan bayramlaşmaya Ak parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete’de katıldı. İl Başkanı Mete partililer ile bayramlaştı. Kadem Mete’nin bayramlaşma sonrası yaptığı konuşmada, Fethiye ve Muğla ile ilgili konulara değil ülke ve Dünya siyaseti ile ilgili konular üzerine konuşması dikkat çekti.

Milletvekili Gökcan’dan Kurban Bayramı mesajı

AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan Bayramların milli birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek, kardeşliğimizi güçlendirmek için önemli bir fırsat olduğunu açıkladı.

AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk, Kurban Bayramı’nı Kutladı

Başkan Öztürk Kurban Bayramı ile ilgili “Kurban, Allah’a yaklaşmaktır, teslimiyettir…’’ifadelerini kullandı.

İyi Parti ‘den Yaz Seferberliği

İyi Parti Fethiye İlçe Teşkilatı Fethiye’de esnaf ziyaretlerine başladı. 2023 yılının Haziran Ayı’nda yapılacak seçimlere bir yıldan az bir zaman kala İyi Parti seçim startını hızlı verdi. Parti teşkilatı Dispanser Caddesi ve Çarşı Caddesi’nde bulunan esnafları ziyaret etti İyi Parti Fethiye İlçe Başkanı Ali Fatih Çoban bu ziyaretleri düzenli olarak yaparak Fethiye’nin 41 mahallesini gezeceklerini ifade etti.

Girgin: 'Bunca ay ne yaptınız?'

CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin TBMM Genel Kurulu’ndaki Ek Bütçe görüşmelerinde yaptığı konuşmada Saray kendi şatafatı için uçak filosu kurarken geçen yıldan beri bunca felakete rağmen bu ülkenin ormanları için ihtiyaca cevap verecek bir yangın filosu kurulmamasını eleştirdi ve “bunca ay ne yaptınız” dedi.

Gökcan: 'İşte CHP’nin restorasyon anlayışı! İşte CHP’nin vizyonsuzluğu!'

Muğla AK Parti Milletvekili Yelda Erol Gökcan, TBMM’de Gündem Dışı söz alarak, Datça’da restorasyonu yapılan Çeşmeköy Camii hakkında konuştu.

Yeni asgari ücret net 5 bin 500 lira oldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni asgari ücreti açıkladı. Yüzde 25 oranında yapılan artışla yeni asgari ücret net 5 bin 500 lira oldu.

CHP’den “Yaşamhak” açıklaması

Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka’nın Yaşamhak’ın yeni uygulamasına ilişkin basın açıklaması CHP Fethiye İlçe Teşkilatı’nda Kadın Kolları Başkanı Gülümser Oymak tarafından da okundu.

Toplam 2190 haber.