Siyaset

Son dakika Siyaset haberler, en son Siyasethaberler, Siyaset haberler burada, haber oku | Siyaset

Siyaset Haberleri

MUĞLA CHP’DE HEDEF EN AZ 5 MİLLETVEKİLİ…

Muğla CHP’de ortak görüş:” Muğla CHP 24 Haziran seçimlerinde, 4 Milletvekilini garantiler, 5. Milletvekilimiz seçilirse de, bu da örgütün gücünü ortaya koyar!..”

YOĞUN BİR İLGİYLE KARŞILANMAKTALAR

CHP Muğla Milletvekili adaylarından Suat Özcan ile İbrahim Ertürk seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürmekteler. 24 Haziran’da yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği genel seçimlerinde Muğla’dan CHP Muğla Milletvekili adayı olan Suat Özcan ile Eczacı İbrahim Ertürk Fethiye’de bazı mahalleleri ziyaret ederek, partilerine destek istediler. Ziyaretlere CHP Fethiye İlçe başkanı Ali Özgür Kullukçu’da eşlik etti. CHP’li milletvekili adayları mahalle ziyaretlerinde vatandaşlarla sohbet ettiler…

AK PARTİ İFTAR YEMEĞİNE YOĞUN KATILIM

AK Parti Fethiye İlçe teşkilatının geleneksel olarak her yıl düzenlediği iftar yemeğine bu yılda yoğun katılım oldu. Ak Parti Fethiye ilçe teşkilatı tarafından geleneksel hale getirilen iftar yemeğine bu yılda büyük katılım oldu.

CUMHUR İTTİFAKI BİRLİK BERABERLİK MESAJI VERDİ

24 Haziranda yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği genel seçimleri için kurulan Cumhur ittifakında Fethiye deki Ak Parti ve MHP İlçe teşkilatları da birlik beraberlik içersinde çalışıyor. Ak Parti Fethiye ilçe teşkilatı Muğla milletvekili 5.sıra adayı Eylem Tan ile birlikte MHP Fethiye ilçe teşkilatına ziyarette bulundu.

AK PARTİ SEÇİM OFİSİ YOĞUN KATILIMLA AÇILDI

Ak Parti Fethiye Seçim Koordinasyon Merkezi yoğun bir katılımla açıldı. Törende konuşan Ak Parti Muğla Milletvekili Adayı Muhittin Kayabaş “Vakit Türkiye vakti, Vakit Muğla Vakti, Vakit Fethiye vakti” dedi. Fethiye’de ilk seçim koordinasyon merkezini Ak Parti açtı.

CHP’DEN SOYDEMİR’E ZİYARET

Yaklaşan 24 Haziran seçimleri öncesi Fethiye'de seçim çalışmasını sürdüren CHP heyeti Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir'i ziyaret etti.

AK PARTİ’DEN FGD’YE ZİYARET

Ak Parti Muğla Milletvekili adayı Muhittin Kayabaş, Ak Parti Fethiye İlçe Başkanı Kadir Sarıhan ve partililer Fethiye'de seçim çalışmaları kapsamında Fethiye Gazeteciler Derneği Yönetimini ziyaret ettiler.

SAADET PARTİSİ SEÇİM ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

Saadet Partisi Muğla Milletvekili 1. Sıra adayı Ömer UIudağ seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYI GÖKCAN, SEKTÖR TEMSİLCİLERİNİ ZİYARET ETTİ…

AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Yelda Erol Gökcan, Marmaris’te turizm, denizcilik ve ulaşım sektörünün temsilcilerini ziyaret etti. Yelda Erol Gökcan “Bir dünya markası olan Marmaris ve Muğla’nın turizmden hak ettiği payı alması için üzerime düşeni yapacağım. Marmaris’te denizcilik sektörünün en önemli sıkıntılarından biri olan çekek yeri konusunun takipçisi olacağım” dedi.

DEMİR "MUĞLA'NIN TÜM SORUNLARIYLA CANLA BAŞLA İLGİLENECEĞİM"

AK Parti Muğla Milletvekili Adayı M. Yavuz Demir, Milas ilçesindeki sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti. Demir, "Muğla'nın tüm sorunlarıyla canla başla ilgilenip, çözüme kavuşturacağız." dedi.

TAN VE KAYABAŞ STK TEMSİLCİLERİYLE BULUŞTU

AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Eylem Tan seçim çalışmaları kapsamında Fethiye ve Seydikemer’de bir dizi ziyaretlerde bulundu. Beraberinde 3. Sıra adayı Muhittin Kayabaş ile birlikte birçok sivil toplum örgütü ve meslek odalarına ziyarette bulunan her iki aday da gerek partililer gerekse STK’lar tarafından coşkuyla karşılandılar.

ADAY HAYVACI’DAN ALTI NOKTA’YA ZİYARET

İyi Parti Milletvekilli Adayı Av. Koray Hayvacı ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan arkadaşlarıyla birlikte Altı Nokta Körler Derneği Fethiye Şubesini ziyaret ettiler.

CHP ADAYLARI FETHİYE SANAYİSİ’NDE

Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili adayları Suat Özcan ve İbrahim Ertürk Fethiye sanayi esnafına ziyaretlerde bulundu.

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYLARI ZİYARETLERDE

Ak Parti Fethiye İlçe Teşkilatı Seçim çalışmaları kapsamında Milletvekili Adayları Muhittin Kayabaş, Eylem Tan ve ilçe başkanı Kadir Sarıhan ile birlikte seçim çalışmalarına devam ediyor.

MİLLETVEKİLİ ADAYI ÖMER ULUDAĞ'DAN BASIN AÇIKLAMASI

Milletvekili Adayı Ömer Uludağ yaptığı basın açıklamasında şu sözlere yer verdi;

SARIHAN; “HEDEF DÖRT VEKİL”

AK Parti Muğla Milletvekili adaylarının tanıtım etkiliği düzenlendi. DSİ Sosyal tesislerinde düzenlenen etkinliğe; AK parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete, İl Kadın Kolları Başkanı Ümmühan Toksöz, AK parti Köyceğiz belediye başkanı Kamil Ceylan, Ak parti Fethiye ilçe başkanı Kadir Sarıhan ile yönetim kurulu üyeleri ve partililer katıldılar.

FETHİYELİ GENÇ KIZ CHP’DEN MİLLETVEKİLİ ADAYI

Henüz 20 yaşında olan Fethiye’nin kızı Irmak Neriman Nebioğlu; İstanbul 3.bölge 19.sıradan milletvekili adayı olarak CHP listesinde yer aldı.

DSP MİLLET İTTİFAKI'NI DESTEKLEYECEK

Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK) seçime katılamaz kararı aldığı DSP , 24 Haziran seçimleriyle ilgili kararını verdi. DSP, 24 Haziran seçimlerinde Millet İttifakı’nı destekleyecek.

27.DÖNEM MUĞLA MİLLETVEKİLİ ADAYLARI BELİRLENDİ

27.DÖNEM MUĞLA MİLLETVEKİLİ ADAYLARI BELİRLENDİ