Siyaset

Son dakika Siyaset haberler, en son Siyasethaberler, Siyaset haberler burada, haber oku | Siyaset

Siyaset Haberleri

HIRA VEKİLLİK İÇİN HAZIR

“Partimin vereceği her türlü görevi en iyi şekilde yapacağımı beni tanıyan herkes bilir.” diyen CHP Muğla Milletvekili Aday Adayı Yusuf Ziya Hıra, “CHP kültürüyle büyüdük ve bu kültürle yaşıyoruz” diye konuştu.

FETHİYE HEYETİ, MARMARİS’TE BİR DİZİ ZİYARET GERÇEKLEŞTİRDİ

Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner Başkanlığındaki Fethiye Heyeti, Marmaris'te bir dizi ziyaretlerde bulundu.

KONAKCI AK PARTİ’Yİ SEÇTİ

DSP’li Muğla eski Milletvekili Tunay Dikmen’in ardından Ölüdenizli genç turizmci Sarper Konakcı Ak Parti’yi tercih etti.

CHP’DEN CUMHURBAŞKANI ADAYLARINA DESTEK

CHP Muğla Milletvekili Prof. Dr. Nurettin Demir genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu ve Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin çağrısına uyarak demokrasiye sahip çıkmak ve temsilde eşitliği sağlamak için CHP İlçe Başkanı Ali Özgür Kullukçu ve beraberindeki vatandaşlarla birlikte Cumhurbaşkanı aday adaylarının 100.000 imza kampanyasına destek verdi.

CHP MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI EMRAH DOĞU

2015 Genel seçimlerinde CHP 25. dönem milletvekili aday adayı olan Emrah Doğu, 24 Haziran genel seçimlerinde de aday adaylığını açıkladı.

ADD ŞUBELERİ “KAZANAN BİZ OLACAĞIZ…”

Muğla ADD şubeleri eşgüdüm toplantısı sonuç bildirgesi kamuoyu ile paylaşılmak üzere açıklandı. 05Mayıs 2018 tarihinde Ortaca Şubesi ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya; Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi ve Bölge Sorumlusu Lütfü Kırayoğlu, ADD Bilim ve Danışma Kurulu Üyesi Güngör Berk, İl Eşgüdüm Kurulu Başkanı Cüneyt Özbayır ve Muğla ili ADD şubeleri başkan, yönetici ve üyeleri katıldı.

DEVRİM DENİZ ÖZTÜRK’TE ADAY ADAYI

Devrim Deniz Öztürk’te Cumhuriyet Halk Partisi’nden Muğla Milletvekili Aday Adaylığı için başvuruda bulundu.

KAYACIK’LI PROF.DR. AŞTI’DA A.ADAYI

Seydikemer’li vatandaşların ”Seydikemer’li aday istiyoruz” söylemlerinden sonra Seydikemer’li aday adayı sayısında artış yaşanmaya devam ediyor.

KAYABAŞ, “PLÂN VE PROJELERİMİZİ HAZIRLADIK”

Ak Parti Muğla Milletvekili aday adayı Muhittin Kayabaş yaptığı açıklamada; “Amacım şehrimizin ekonomik ve sosyal değerlerini en iyi şekilde değerlendirmek ve şehrimizin ihtiyacı olan hizmetleri getirebilmektir. Tarım ve hayvancılığımıza gerekli önemi verdiğimizde, turizm alanında gerekli yatırımlar yapıldığında, şehrimize çok büyük ekonomik katkıları olacaktır. Ziraat mühendisi olarak tarım ve hayvancılığımızı geliştirecek, çok önemli çalışmaları hayata geçirmek için çalışacağım” dedi.

CHP MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI EMRAH DOĞU

2015 Genel seçimlerinde CHP 25. dönem milletvekili aday adayı olan Emrah Doğu, 24 Haziran genel seçimlerinde de aday adaylığını açıkladı.

AYDIN TİLKİCİ CHP MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI

24 Haziran Pazar günü yapılacak olan genel seçimlerde Avukat Aydın Tilkici Muğla CHP milletvekili aday adaylığını açıkladı.

MECLİS ÜYESİ EŞLERİNDEN FTSO’YA ZİYARET

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası meclis üyelerinin eşleri, FTSO Başkanı Osman Çıralı’yı ziyaret etti. Seçim sürecinde eşlerinin en büyük destekçisi olan hanımlar, Çıralı ve ekibine başarılar diledi. Hanımlar, ziyaretin anısına Çıralı’ya hediye takdim etti.

SADİ TAŞKIN’DAN BASIN AÇIKLAMASI

Geçtiğimiz günlerde MHP’den Muğla Miletvekili Aday Adaylığı için başvuruda bulunan Sadi Taşkın yazılı olarak bir basın bildirisi yayımladı.

NİHAT ÖZTÜRK’TEN 1 MAYIS AÇIKLAMASI…

Ak Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk’ün “1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü” nedeniyle yapmış olduğu açıklamada “İşçi ve emekçi kardeşlerimizin, tüm dünyada birlik, dayanışma ve haksızlıklarla mücadele günü olarak kutlanan “1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününü” tebrik ediyorum” dedi.

ÇALIŞMALARINI HIZLANDIRDILAR

Doğu Perinçek’in Cumhurbaşkanlığı adaylığı için Vatan Partisi Muğla çalışmalarını hızlandırdı. Cumhurbaşkanlığına seçmenler tarafından aday gösterilmesi için en az 100 bin seçmenin yazılı teklifiyle seçim kurullarına başvurması gerekiyor.

İYİ PARTİ'DEN ÇIRALIYA ZİYARET

İyi Parti İlçe Teşkilatı Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Çıralı ve yeni yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette Oda seçimleri ve yaklaşan genel seçimler üzerine sohbet edildi.

MUHSİN ERYILMAZ GENEL SEKRETERLİKTEN MİLLETVEKİLİ OLMAK İÇİN AYRILDI

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Muhsin Eryılmaz, 24 Haziran'da yapılacak Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimi'nde milletvekili aday adayı olmak için görevinden istifa etti.

İYİ PARTİ’ DEN “EBELER HAFTASI” ZİYARETLERİ

21 ve 28 Nisan tarihleri arasında kutlanmakta olan Ebeler Haftası nedeniyle İYİ Parti Fethiye İlçe yönetimi çeşitli ziyaretlerde bulundu. Fethiye Devlet Hastanesi ile Özel Lokman Hekim Esnaf Hastanesi ve Özel Letoon Hastanesini ziyaret eden İYİ parti Fethiye ilçe yönetimi Ebelerin haftalarını kutladılar…

DOĞU PERİNÇEK’ İN ADAYLIĞI İÇİN İMZA TOPLANIYOR…

Vatan Partisi Fethiye İlçe başkanlığı Beşkaza meydanı FBKM önünde stant açarak Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek’in Cumhurbaşkanlığına adaylığının kabulü için imza kampanyası başlattı.

Toplam 2200 haber.