Siyaset

Son dakika Siyaset haberler, en son Siyasethaberler, Siyaset haberler burada, haber oku | Siyaset

Siyaset Haberleri

27.DÖNEM MUĞLA MİLLETVEKİLİ ADAYLARI BELİRLENDİ

27.DÖNEM MUĞLA MİLLETVEKİLİ ADAYLARI BELİRLENDİ

ŞEN’DEN MENTEŞE VE YATAĞAN ÇIKARMASI

AK Parti Muğla Milletvekili Aday Adayı Eşref Şen, bir güne iki ilçeyi sığdırarak Menteşe ve Yatağan ilçesindeki programlara katıldı ve ziyaretler gerçekleştirdi.

SEYDİKEMER SANAYİ ESNAFINDAN ŞEN’E DESTEK

Seydikemer Sanayi Sitesi’ndeki esnafları ziyaret eden AK Parti Muğla Milletvekili Aday Adayı Eşref Şen’in gördüğü ilgi, şaşkınlık yarattı.

İYİ Parti Milletvekili Aday Adayı Sevin Çağlayan:

“TEK DERDİMİZ TÜRKİYE’NİN İYİ OLMASI” İYİ Parti Milletvekili aday adayı Sevin Çağlayan, seçim çalışmalarını Fethiye ilçesinde yaptığı ziyaretlerle sürdürdü. Fethiye'nin gelişmesi, esnafın, çiftçinin ve üreticinin geçim sıkıntısı olmadan hayatını sürdürmesi için çalışacaklarını belirten Çağlayan, "Tek derdimiz Türkiye’nin iyi olması" dedi.

AK KADINLARDAN FGD’YE ZİYARET

5. Olağan Kongre sonunda Ak Parti Fethiye Kadın Kolları Başkanlığına seçilen Ayşe Çiftçi ve bazı yönetim kurulu üyeleri, Fethiye Gazeteciler Derneği Başkanı Mesut Bölük’ü ziyaret edip, bilgi alış verişinde bulundu.

FETHİYE’DE İLÇE SEÇİM GÜVENLİĞİ TOPLANTISI YAPILDI

24 Haziran Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 27’nci dönem Milletvekili Genel Seçimi ile ilgili “İlçe Seçim Güvenliği” toplantısı Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner başkanlığında gerçekleştirildi…

CHP İSRAİL VE ABD’Yİ PROTESTO ETTİ

CHP Muğla ;İl başkanlığı tarafından düzenlenen eylemde, ABD'nin büyükelçiliğini Kudüs'e taşıması ve İsrail'in, bu duruma tepki gösteren Filistinlileri öldürüp yaralaması, protesto edildi.

ŞEN, SEYDİKEMERLİLER’İN “ÇİFTÇİLER GÜNÜ”NÜ KUTLADI

AK Parti Muğla Milletvekili Aday Adayı Eşref Şen, Seydikemer Ziraat Odası’nın düzenlediği 14 Mayıs Çiftçiler Günü etkinliğine katıldı.

2.TURA KALIRSA DESTEKLEMEM GİBİ BİR SÖZÜ BULUNMAMAKTADIR

Vatan Partisi MKK üyesi ve Fethiye İlçe Başkanı Selçuk Selvi kamuoyuna duyurulmak üzere yapmış olduğu açıklamada “Genel Başkanımız Sayın Dr. Doğu Perinçek'in yapmış olduğu açıklama; ulusal bir gazetede çarpıtarak başlık atılması sonucunda kamuoyunda tepkiye yol açmıştır.

ŞEN, FETHİYE VE SEYDİKEMER GENÇLERİNİ AĞIRLADI

AK Parti Muğla Milletvekili aday adayı Eşref Şen, AK Parti gençlik kolları kurultayı nedeniyle Ankara’da bulunan Fethiye ve Seydikemer gençlik kolları üyelerini kahvaltıda ağırladı

YOĞUN BİR İLGİ VE SEVGİYLE KARŞILANDI

CHP Fethiye İlçe Başkanı Ali Özgür Kullukçu Bu yıl 10. düzenlenen Fethiye Kültür ve Sanat Festivali etkinlikleri kapsamında Beşkaza meydanında kurulan kitap fuarı, fotoğraf sergisi ile festivale destek veren sivil toplum örgütlerinin stantlarını ziyaret etti.

ŞİMŞEK’E MESAJ “SÖZÜNÜN ERİ OL VE OYUNU CHP’YE VER…”

CHP Muğla Milletvekili Prof. Dr. Nurettin Demir; Erken Seçim nedeniyle, hükümetin hazırladığı, emeklilere bin TL ikramiye, imar, vergi ve öğrenci aflarıyla dolu ekonomi paketini gündeme getirdi.

ÜNİVERSİTELERİ BÖLEN YASA TASARISI BİLİMDEN VE BİLİMSELLİKTEN UZAKTIR!

TBMM Genel Kurul Gündeminde görüşmeleri tamamlanan “Yükseköğretim Kanunu İle Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısında” söz alan CHP Muğla Milletvekili Prof. Dr. Nurettin Demir şunları söyledi; Bu tasarı seçim öncesi apar topar hazırlanan bir tasarı.

ŞİMŞEK’E MESAJ “SÖZÜNÜN ERİ OL VE OYUNU CHP’YE VER…”

CHP Muğla Milletvekili Prof. Dr. Nurettin Demir; Erken Seçim nedeniyle, hükümetin hazırladığı, emeklilere bin TL ikramiye, imar, vergi ve öğrenci aflarıyla dolu ekonomi paketini gündeme getirdi.

CHP MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ

Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe yönetimi Fethiye’nin mahalle muhtarıyla bir araya geldi Prenses Serap teknesinde muhtarlara düzenlenen kahvaltı etkinliğine; CHP Fethiye İlçe Başkanı Ali Özgür Kullukçu ve yönetim kurulu üyeleri, Fethiye Muhtarlar Derneği başkanı Niyazi Canözü ile mahalle muhtarları katıldılar…

AK PARTİ ŞEHRİM 2023 OTOBÜSÜ FETHİYE’DE

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde, AK Parti Çevre, Şehir ve Kültür’den sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan Başkanlığında; şehirlerin çevre ve kültür ana başlıkları altında ele alınarak, İllerimize özgü bir yol haritası oluşturmak üzere başlattığı çalışma kapsamında Şehrim 2023 Otobüsü Fethiye’ye geldi…

Şen, Seydikemerlilerin İlgisine Kayıtsız Kalmadı

AK Parti Muğla Milletvekili Aday Adayı Eşref Şen, Aday Adayı Tanıtım Toplantısı’nda kendisini büyük bir coşkuyla karşılayan ve süreç boyunca desteklerini esirgemeyen Seydikemerlilere teşekkür ziyaretlerinde bulundu.

CHP’DE “AYDIN TİLKİCİ” ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI…

Cumhuriyet Halk Partisi Muğla Milletvekili aday adayı Avukat Aydın Tilkici; CHP Fethiye ilçe merkezinde tanıtım toplantısı düzenleyerek milletvekilliği aday adaylığını açıkladı.

SEYDİKEMER KAYMAKAMINDAN ZİYARETLER

Seydikemer Kaymakamı Haktan GÖKÇEKUYU Ören Mahallesinde Bulunan Balık Havuzlarını ve Balık İşletme Tesislerini Ziyaret Etti.

Toplam 2200 haber.