Siyaset

Son dakika Siyaset haberler, en son Siyasethaberler, Siyaset haberler burada, haber oku | Siyaset

Siyaset Haberleri

ÖZLEM BALCI AK PARTİ’DEN ADAY ADAYI…

Televizyon programcısı, dizi film ve sinema oyuncusu Özlem Balcı memleketi Fethiye’den Belediye başkan aday adayı oldu. Ünlü sanatçı Özlem Balcı AK parti Fethiye İlçe başkanlığında yapmış olduğu açıklamada; memleketim Fethiye’ye hizmet etmek istiyorum. Yapılanın daha iyisini yapmak için yola çıktım, dedi.

İYİ Parti Muğla’da seçim startını verdi

İYİ Parti Muğla İl Başkanlığı tarafından İlçe Başkanları istişare toplantısı gerçekleştirildi. Yaklaşan yerel seçimler öncesi İl Başkanı İncilay Gezgin Şekerdağ öncülüğünde İYİ Parti Genel Merkezi adına Mahalli İdareler Başkan Yardımcısı Mehmet Tosun ile Kayseri Milletvekili Dursun Ataş’ın katılımıyla ilçe başkanlarıyla gerçekleştirilen toplantıya Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatçı de katıldı.

Turgay Öztürk “Fethiye’nin sorunlarını çözeceğim”

Fethiye Belediyesi AK Partili meclis üyesi Turgay Öztürk; Fethiye Belediye Başkan aday adayı oldu. AK Parti Fethiye İlçe başkanlığında açıklamada bulunan Turgay Öztürk; Fethiye Belediye Başkan aday adaylığını ilan etti. Turgay Öztürk açıklamasında; Fethiye’nin sorunlarına değindi. Öztürk; partim beni layık görürse ve belediye başkanı seçilirsem bu sorunları çözeceğim ve köklü değişiklikler yapacağım, dedi.

Tatlıcı “Fethiye’yi Ak Parti İktidarına Kazandıracağız”

Fethiye’nin başarılı iş adamlarından turizmci ve mimar Mehmet Melih Tatlıcı AK partiden Fethiye Belediye Başkan aday adaylığını açıkladı. AK Parti Fethiye ilçe başkanlığında açıklamada bulunan Mehmet Melih Tatlıcı “12 yıldır Fethiye’de Turizm sektöründe faaliyet gösteren bir şirketin sahibiyim. Turizmin bir çok alanında faaliyet göstermekteyiz. Aynı zamanda İstanbul Teknik Üniversitesi Mimarlık Bölümü mezunuyum. AK Parti sevdalısıyım. Fethiye’nin sorunlarını AK Partinin çözeceğine inanmaktayım” dedi. Temmuz ayında AK partiye üye olduğunu söyleyen Mehmet Melih Tatlıcı “Taze bir siyasetçiyim ama birçok sivil toplum girişimlerinde yönetici olarak görev aldım ve seçildiğim takdirde Fethiye’nin sorunlarını çözeceğim. Fethiye’nin sorunlarının çözümü noktasında ilkelerimizden oluşan bir Fethiye manifestosu hazırladım ve sizlerle paylaşacağım” dedi.

“YUSUF ÇAYLI” ADAY ADAYI MÜRACAATINI YAPTI

Deve’den düşerek ülke genelinde ün yapan AK Partili Karaçulha eski belediye başkanı Yusuf Çaylı; partisinden Fethiye Belediye başkan aday adayı oldu. Develer eşliğinde sevenleri ile birlikte yürüyüşe geçen Yusuf Çaylı; Fethiye Belediyesi başkan aday adayı oldu. AK Parti Fethiye belediyesi başkan aday adayı Yusuf Çaylı; Salı pazarı meydanında sevenleri ile birlikte buluşarak develerle yürüyüşe geçti. Yusuf Çaylı AK parti Fethiye ilçe başkanlığına gelerek Fethiye Belediyesi başkan aday adaylığı müracaatını yaptı.

BAŞKAN KOCADON FETHİYE’DE…

Bodrum Belediye Başkanı ve CHP Muğla Büyük Şehir Belediye Başkan aday adayı Mehmet Kocadon Fethiye’ye gelerek, bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi. CHP Fethiye ilçe başkanlığını ziyaret eden Başkan Mehmet Kocadon; CHP Fethiye İlçe Başkanı Avukat Ali Özgür Kullukçu ve yönetim kurulu üyeleri, CHP Fethiye Belediyesi meclis üyeleri ile partililer tarafından karşılandı.

“HDP İle Kesinlikle Bir Araya Gelinmeyecektir…”

27 Ekim tarihinde Ankara'da düzenlenen genel merkez toplantısından dönen Vatan Partisi MKK Üyesi ve Fethiye İlçe Başkanı Selçuk Selvi; toplantıda alınan kararları kamuoyu ile paylaştı.

FETHİYE’YE KADIN BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI

Fethiye’nin başarılı iş kadınlarından İnşaat Yüksek Mühendisi Gözde Gürsoy Hoşafçı; Cumhuriyet Halk Partisinden Fethiye Belediye Başkan aday adayı oldu. Partisinin kadın kolları toplantısına katılan Gözde Gürsoy Hoşafçı belediye başkan aday adaylığını ilan ederek, resmi başvurusunu yaptı. İş hayatındaki başarısını belediye başkanlığına taşımak isteyen Gözde Gürsoy Hoşafçı; Fethiye’mizdeki 25 yıllık kayıp ortak akılla yönetilecek, sosyal belediyecilik anlayışı ile giderilecektir, dedi.

Vatan Partisi’nden Kahvaltı Etkinliği

Vatan Partisi Fethiye ilçe başkanlığı tarafından dayanışmayı arttırmak ve gündemi değerlendirip fikir alışverişinde bulunmak amacıyla kahvaltı etkinliği düzenledi. Sahil bandı Barista Kafe Restoranda düzenlenen kahvaltı etkinliğine; Vatan Partisi ilçe yönetimi ve üyeleri katıldılar…

SEÇİMLERDE İDDİALIYIZ

AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, Muğla İl Başkanı Kadem Mete ve Fethiye İlçe Başkanı Kadir Sarıhan ilçe teşkilatında düzenlenen toplantıda muhtarların sorunlarını dinlediler. Fethiye'nin 41 mahalle muhtarlarının katıldığı toplantıda muhtarlar söz alarak sorunlarını aktardılar. Toplantıda konuşan Ak Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete muhtarların sorunlarını dinlerken "Var olan sorunlar genelde belediyelerin yetkisi alanında olan yol, su ve asfalt gibi sorunlar. 6 ay gibi kısa bir süre kaldı biz, bu sorunları çözeriz"dedi.

BAŞKAN SAATCI’DAN 24 HAZİRAN ÖNCESİ NET MESAJ

Fethiye Belediye başkanı Behçet Saatcı beraberinde İYİ Parti Muğla Milletvekilli Koray Hayvacı ve İYİ Parti İlçe Başkanı Suat Aybek ve yönetimiyle 24 Haziran Seçimleri dolayısıyla bazı STK’lara ziyaret gerçekleştirdi. Başkan Saatcı, “Biz savaşa girmiyoruz, neticede bir seçime giriyoruz. Hiç kimse bizim düşmanımız da değil. 81 milyonun arasına nifak sokan, 1 oy devşirmek için bölücülük propagandası yapan ve insanları kamplaştıran zihniyete biz karşıyız. Kontrolsüz gücün karşısındayız. Bağımsız yargı, demokrat bir ülkenin ve parlamenter sistemin devam etmesinden yanayız” dedi.

FETHİYE’ DE SANDIK GÖREVLİLERİNE EĞİTİM VERİLDİ

24 Haziran 2018 Pazar günü gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanlığı ve 27. dönem milletvekilli seçimlerinde görev yapacak olan sandık görevlilerine eğitim verildi. FBKM’ de verilen eğitim 2 gün sürecek. Dün gerçekleşen sandık görevlileri eğitiminde Seydikemer’de görev yapacak olan görevlilere eğitim verildi. Bu gün ise Fethiye’de görev yapacak olan sandık görevlilerine eğitim verilecek…

VEKİL ADAYI VEKİL OLMADAN VATANDAŞI EZMEYE BAŞLADI

AKP Muğla 1. Sıra Milletvekili adayı Mehmet Yavuz Demir, Milas Güllük pazarında AKP’ye tepki gösteren vatandaşın üzerine yürüdü ve çok ağır hakaretlerde bulundu.

SEÇMEN BİLGİ KAĞITLARININ BİR AN ÖNCE ALINMASINI İSTEDİ

Karaçulha Mahallesi Muhtarı Mustafa Gizli; seçime sayılı günler kala seçmen bilgi kağıtlarını hala almayan vatandaşlara duyuruda bulunarak; seçmen kağıtlarının bir an önce alınmasını istedi.

SAADET PARTİSİ’NDEN BAŞKAN SAATCI’YA ZİYARET BAŞKAN SAATCI, “CİDDİ BİR DİP DALGASI GELİYOR!”

Saadet Partisi Muğla Milletvekili Adayı Ömer Uludağ, Saadet Partisi Fethiye İlçe Başkanı Ramazan Yiğit’le birlikte, Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’ya nezaket ziyaretinde bulundu. Başkan Saatcı, 24 Haziran’da bir dip dalgasının geldiğini ifade ederek, “Bunu göremeyenler veya kestiremeyenler hayal kırıklığına uğrayabilir” dedi. Başkan Saatcı, millet ittifakında yer alan partilerle ortak paydalarının ‘devletin bekası’ olduğunu ifade etti.

İYİ PARTİ’DEN SAATCI’YA ZİYARET

İyi Parti Fethiye İlçe Başkanı Suat Aybek, İyi Parti Muğla Milletvekili Adayı Av. Koray Hayvacı ve yönetim kuruluyla birlikte Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’yı ziyaret etti. Başkan Saatcı, İyi Parti’nin samimiyet üzerine kurulduğunu ifade ederek, ülkenin yeni yüzlere ihtiyacı olduğunu söyledi.

GÖKCAN’DAN YÜKSEKOKUL MÜJDESİ

AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Yelda Erol Gökcan, “Köyceğiz Sağlık Hizmetleri Yüksek Okulu ile Kavaklıdere Şehit Başsavcı Mustafa Alper Yüksekokulu’na yeni eğitim öğretim yılında öğrenci alınacak” dedi. Gökcan, seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ettiği Köyceğiz ve Kavaklıdere’de gazetecilere açıklamalarda bulundu.

ERTÜRK; “ZAFERLE ÇIKACAĞIZ”

CHP Muğla Milletvekili Adayı Eczacı İbrahim Ertürk ve CHP Fethiye İlçe Başkanı Avukat Ali Özgür Kullukçu ile Yönetim Kurulu Üyeleri ve Kadın Kolları seçim çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor.

İYİ PARTİ İFTARDA BULUŞTU

Yemekte 7’den 77’ye ailelerin çokluğu dikkat çekerken, akşamın sürprizi, İYİ Parti Marmaris İlçe Başkanı Alirıza Doğanyılmaz’ın verdiği iftar yemeğinde yaklaşık 400 kişi, ailecek bir araya geldi.