Spor

Son dakika Spor haberler, en son Spor haberler, Spor haberler burada, haber oku | Spor

Spor Haberleri

FUTBOLCULAR VE YÖNETİM BAYRAMLAŞTI

Fethiyespor Kulübü yönetim kurulu üyeleri ile teknik heyet ve futbolcular bayramlaştı. Fethiyespor Tesisleri'nde gerçekleşen bayramlaşma programının ardından kurban kesildi.

BELEDİYESPOR LİG ÖNCESİ PARKEYE İNDİ.

TBF 2. Ligine yükselen Fethiye Belediyespor Basketbol Takımı, sezon öncesi ilk antrenmanını gerçekleştirdi. Yeni gelen transferlerle beraber gerçekleşen antrenmanda takımın hırsı ve mücadelesi dikkatlerden kaçmadı.

Fethiye Belediyespor Basketbol Takımı 2.Lig'de...

Türkiye Basketbol Federasyonu’nun 2 lig için yapmış olduğu kura çekiminde Fethiye Belediyespor Basketbol takımı, B grubunda yer aldı. 25 takımdan oluşan Türkiye Basketbol 2. Ligi'nde A grubunda 13, B grubunda 12 takım mücadele edecek. Fethiye Belediyespor, ilk karşılaşmasını, 1 Kasım'da Manisa Büyükşehir Belediyespor ile deplasmanda yapacak.

FETHİYESPOR BOLUSPOR’DAN EMRULLAH'LA ANLAŞTI

İkinci Lig Beyaz Grup ekibi Fethiyespor, Boluspor'dan orta saha oyuncusu Emrullah Yıldırım'la anlaştı.

BELEDİYESPOR’DA MİLLİ GURUR!

2000 yılında Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı tarafından kurulan Fethiye Belediyespor da bir kez daha milli gurur yaşanıyor. Belediyespor Kickboks takımı sporcusu Beyza Çelik, Samsun’da yapılan Milli Takım seçmelerini kazanarak, milli sporcu ünvanını aldı. Beyza Türkiye’yi, Avrupa Şampiyonası 60 kg genç bayanlar kickboks turnuvasında temsil edecek.

BELEDİYESPOR 17. YILINI COŞKUYLA KUTLADI.

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı tarafından 2000 yılında kurulan Fethiye Belediyespor, 17. Kuruluş yıl dönümünü yüzlerce sporcusu, aileleri ve Belediyespor yetkileriyle birlikte kutladı. Başkan Saatcı konuşmasının sonunda sporculara seslenerek, “Bizim sizler gibi kafası sağlam, Atatürk ilke ve inkılaplarına sadık, aydınlık gençlere ihtiyacımız var” diye konuştu.

KIRKPINAR’DAN 3 MADALYA

Seydikemer'li güreşçiler gittikleri her güreşten madalya ile dönmeye devam ediyorlar.Bu yıl 656.sı düzenlenen tarihi Kırkpınar güreşlerinde güreşçilerimiz 12 kişilik ekiple Seydikemer'i en iyi şekilde temsil ederek bir altın, bir gümüş ve bir tanede bronz madalya kazandılar.

FETHİYESPOR 5 OYUNCU DAHA TRANSFER EDECEK

2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele edecek Fethiyespor, lig hazırlıklarını günde çift idmanla sürdürüyor. Lacivert beyazlılarda yeni transferlerin içerisine alt yapıdan 6 oyuncu daha yerleştirildi.

Fethiyespor İzlem Anıl Balakkız`ı 1 yıllığına kiraladı.

Fethiyespor, Altınordu altyapısından yetişen genç oyuncu İzlem Anıl Balakkız`ı 1 yıllığına kiraladı.

ŞAMPİYON “GRAHAM JARVİS” YİNE GÖNÜLLERİ FETHETTİ…

Dünya Extrem Enduro Şampiyonu Graham Jarvis, geçtiğimiz hafta ikinci kez Fethiye Motosiklet Kulübünün misafiri olarak Fethiye’ye gelerek; motosiklet tutkunları ile Enduro severlere, eğitim verdi. Fethiye Belediyesinin katkılarıyla hazırlanan Yayla Koru Enduro Eğitim pistinde gerçekleşen eğitim yerli halk tarafından ilgiyle izlendi…

FETHİYESPOR’DA TRANSFERLER DEVAM EDİYOR

ÖMÜRCAN YILDIRIMLI , ONUR GARİP , CİHAN ŞENTÜRK FETHİYESPOR`DA

DÜNYA EXTREM ENDURO ŞAMPİYONU YENİDEN FETHİYE’YE GELİYOR…

Dünya Extrem Enduro Şampiyonu Ünlü İngiliz Yarışçı Graham JARVİS; 8 – 9 Temmuz 2017 tarihleri arasında Fethiye’de Fethiye Motosiklet Kulübünün ev sahipliğinde yapılacak eğitim programınd; şanslı 20 Türk Enduro Pilotuna eğitim verecek. Nisan ayında da yapılan eğitimde şanslı 20 Türk motosiklet kullanıcısına eğitim veren Graham Jarvis yeniden Enduro için çok uygun zemin ve şartları olan Fethiye bölgesinde Hard Enduro eğitimi vermek için yine Fethiye’yi seçti.

Kürek Takımı Sapanca’dan kupalarla geldi.

Kürek Takımı Sapanca’dan kupalarla geldi.

Fethiye Belediyespor Hentbol’da Türkiye ikincisi

Türkiye Hentbol Şampiyonası için Amasya’da ilçemizi temsil eden Fethiye Belediyespor Minik Kızlar Hentbol takımı oynadığı tüm grup maçlarını kazanarak şampiyonluk müsabakasına çıkma hakkını elde etti.

12 YAŞ TENİS TURNUVASI ÇALIŞ’TA BAŞLADI…

Türkiye Tenis Federasyonu tarafından düzenlenen 12 Yaş Hafta İçi Puanlı Tenis turnuvası Çalış’ta başladı. Çalış Tenis Kayak ve Dağcılık Spor Kulübü ev sahipliğinde gerçekleşen tenis turnuvası 4 gün sürecek…

Fethiyespor yönetimi Başkan Saatcı'yı ziyaret etti.

Fethiyespor yeni Başkanı Mustafa Ferizcan ve Yönetim Kurulu üyeleri, Fethiye Belediye Başkanı ve Fethiyespor Onursal Başkanı Behçet Saatcı'yı makamında ziyaret ettiler. Ferizcan, önümüzdeki hafta itibariyle iç ve dış transferleri gerçekleştirmeye başlayacaklarını ifade ederek, "Sizlerin desteği ile Fethiyespor'umuzu izlenmekten keyif alınan bir takım haline getireceğiz" diye konuştu.

ŞAMPİYON GENÇLER FETHİYE KAYMAKAMI EKREM ÇALIK’I ZİYARET ETTİLER

Okullar arası Dart Gençler Türkiye Şampiyonası’nda Türkiye Şampiyonu olan Fethiye Mustafa Kemal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri Kaymakam Ekrem Çalık’ı ziyaret etti.

FETHİYESPOR YÖNETİMİ GÖREV DAĞILIMI YAPTI

Fethiyespor Mustafa Ferizcan başkanlığındaki yeni yönetim kurulu, bu gün (dün) öğlen toplanarak görev dağılımı yaptı.3 Haziran Cumartesi günü yapılan Fethiyespor Olağan Genel Kurulu’nda; Mustafa Ferizcan başkanlığında oluşan yeni yönetim kurulu, bugün (dün) öğlenki toplantısında görev dağılımı yaptı.

YENİ BAŞKAN MUSTAFA FERİZCAN

Fethiyespor’un Olağan Genel Kurulunda iki liste ile gidilen seçimde Mustafa Ferizcan, başkanlığa seçildi. Olağan Genel Kurulunda genç kadrosuyla dikkat çeken Mustafa Ferizcan 403 oyun 277’sini aldı.