Spor

Son dakika Spor haberler, en son Spor haberler, Spor haberler burada, haber oku | Spor

Spor Haberleri

MUSTAFA KEMAL MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ŞAMPİYONLUK KUPASI İLE DÖNDÜ…

Başarılı projeleri ile ismini duyuran Mustafa Kemal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bu seferde Okul Sporları; Dart Genç Erkekler grubunda Türkiye şampiyonu oldu. 27-28 Mayıs tarihlerinde Gaziantep’te düzenlenen turnuvaya katılan Mustafa Kemal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Genç Erkekler Dart Takımı; şampiyonluk kupası ile Fethiye’ye döndü…

BAŞKAN ADAYLARI TV PROGRAMINDA BULUŞTU

Fethiyespor’un 3 Haziran Cumartesi günü Fethiye Belediye Kültür Merkezi salonunda yapılacak olağan genel kurulunda başkanlık için Fethiyespor eski başkanlarından iş adamı Esat Bakırcı ile Fethiyespor eski kaptanlarından ve eğitimci iş adamı Mustafa Ferizcan yarışacak. Başkan adayları Esat Bakırcı ve Mustafa Ferizcan FRT’de Spor Saati programına konuk oldular.

YİĞİT’DEN BAŞARILI GÜREŞÇİYE KISPET

Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürü Harun Reşit Yiğit Seydikemer’li tozkoparan güreşçi Enver Koruk’a söz verdiği kıspeti hediye etti.

FERİZCAN’DAN ESKİ BAŞKANLARA ZİYARET LER SÜRÜYOR

Fethiyespor Kulübü Başkan Adayı Mustafa Ferizcan, kulübe geçmiş dönmelerde başkanlık yapmış eski başkanlara ziyaretlerini sürdürüyor. Fethiyespor kulübüne başkan adaylığını açıkladıktan sonra çalışmalara hızlı bir başlangıç yapan Mustafa Ferizcan, üye ziyaretlerinin yanı sıra kulübe geçmiş dönemlerde başkanlık yapan eski başkanlara ziyaretlerini sürdürüyor.

FERİZCAN’DAN ESKİ BAŞKAN ŞEVKİ ÇAKAL’A ZİYARET…

Fethiyespor Kulübü Başkan Adayı Mustafa Ferizcan, geçmiş dönemlerde kulüp başkanlığı yapmış olan Şevki Çakal’ı ziyaret etti. Ziyarette Fethiyespor’a geçmiş dönemlerde başkanlık yapmış tüm büyüklerimizi ziyaret ediyoruz diyen Mustafa Ferizcan, “amacımız eski başkanlarımızın bilgi, birikim ve tecrübelerinden faydalanmak” ifadelerini kullandı.

FETHİYESPOR OLAĞAN KONGRESİNDE ÇOĞUNLUK SAĞLANAMADI…

2. Lig Kulüplerinden Fethiyesporun geçtiğimiz Cumartesi günü yapılması planlanan olağan genel kurulu çoğunluk sağlanamadığı için 3 Haziran 2017 Cumartesi gününe ertelendi. Kongre için Fethiyespor başkan adaylarından Mustafa Ferizcan ile birlikte gelen bazı kulüp üyeleri kongrenin yapılacağı Fethiye Belediye Kültür Merkezinde açıklamada bulundular. Kongrenin ertelendiği duyurusunu Fethiyespor basın sözcüsü İsmail Türk yaptı.

Belediyespor Basketbol Takımı, Başkan Saatcı’yı ziyaret etti.

Fethiye Belediyespor Basketbol Takımı bölgesel lig finallerine dördüncü olarak ayrıldı. Belediyespor yönetim, antrenörler ve sporcular turnuva sonrası Başkan Saatcı’ya ziyaret gerçekleştirdiler.

Kulüp Başkanlığına Ferizcan Aday

Eğitimci ve iş adamı Mustafa Ferizcan, 27 Mayıs Cumartesi günü yapılacak Fethiyespor Olağan Genel Kurul öncesi adaylığını açıkladı. Hafta sonu Olağan Kongreye gidecek olan ve mevcut başkan Okan Uysal’ın başkanlık için aday olmayacağını açıklaması üzerine Fethiyespor Kulübü başkanlığı için ismi geçen eğitimci ve İş adamı 37 yaşındaki Mustafa Ferizcan, resmen adaylığını açıkladı. Gazetecilere 27 Mayıs Cumartesi günü yapılan Fethiyespor Olağan Genel Kurul öncesi adaylığını açıklayan Ferizcan, daha sonra gazetecilerin sorularını yanıtladı.

FETHİYE ESKRİM KULÜBÜ BAŞARIDAN BAŞARIYA KOŞUYOR

Kuruluş sürecini tamamlayan Fethiye Eskrim Kulübü; eskrim antrenörü Hasan İşyar ile çalışmalarını sürdürüyor. Fethiyeli eskrim sporcuları; antrenör Hasan İşyar yönetiminde 2017 yılında da başarılı dereceler kazandırdı.

Hikmet Efe Şampiyonaya Hazır

19-21 Mayıs tarihlerinde İstanbul'da düzenlenecek olan Çocuklar Balkan Karate Şampiyonası öncesi Karate Milli Takımı, son hazırlıklarını tamamladı.

Fethiye’de Sağlık İçin Pedalla Etkinliği

Muğla’nın Fethiye ilçesinde Gençlik haftası kapsamında bisiklet kullanımının önemine dikkat çekmek için sağlık için pedalla etkinliği yapıldı. Uğur Mumcu Parkı girişinde toplanan yaklaşık 150 bisikletli Fethiye kaymakamı Ekrem Çalık, protokol üyeleri, basın mensupları ve vatandaşlar Akdeniz Caddesi’nde 5 kilometre bisiklet sürdü. Etkinliğe bazı vatandaşlar çocuklarıyla katıldı.

Final Müsabakalarında Elektrikler Kesilince Yarışmaya Ara Verildi

Türkiye Karate Federasyonu tarafından Muğla'nın Fethiye ilçesinde düzenlenen Türkiye Kulüpler Şampiyonası'nda ikinci gün final müsabakası başlamadan elektrikler kesilince yarışmaya kıra süreli ara verildi.

Başkan Saatcı, Belediyespor idmanını izledi; “Hak ettiğiniz yere çıkın”

Fethiye Belediyespor, TBF 2. Ligi’ne çıkmak için 6’lı finallere Alanya’ya gidiyor. Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, basketbol takımını idmanda ziyaret ederek, “Bizi dereye indirdiniz artık su içmeden döndürmeyin. Hak ettiğiniz yere çıkın” dedi.

Belediyespor Tarihe Geçti

Fethiye Belediyespor, play-off serisinin ikinci maçında deplasmanda Anadolu Efes'i 72-65 yenerek seride 2-0 öne geçti ve 6'lı finallere kaldı. Puan usulü gerçekleşecek 6’lı finallerde en fazla puanı alan ilk iki, 2. Basketbol Ligi’ne çıkacak.

FETHİYESPOR YÖNETİM KURULUNDAN BAŞKAN SAATCI’YA TEŞEKKÜR

Fethiyespor Başkanı Okan Uysal ve yönetim kurulu üyeleri Fethiyespor’un özellikle son haftalarda yaşadığı sıkıntılı durumda maddi ve manevi olarak devamlı destek veren Fethiye Belediye ve Fethiyespor Onursal Başkanı Behçet Saatcı’ya teşekkür ziyaretinde bulundu. Başkan Saatcı, “Beşkaza ruhu ile Fethiyespor’u bu zor gününde ligde tutmanın kıvancını yaşıyoruz” dedi.

Çalış 12 Yaş Tenis Turnuvası

12 Yaş Tenis Turnuvası Türkiye Tenis Federasyonu tarafından düzenlenen 12 Yaş Hafta Sonu Tenis turnuvası Çalış’ ta başladı. Bugün sona erecek olan turnuvaya Türkiye’nin bir çok şehrinden sporcu aileleriyle birlikte geldi.

“Çalış” Tenis Sporu Merkezi Haline Geldi

Günbatımı, denizi , deniz kaplumbağaları ve kuş cenneti ile ismini duyuran Çalış bölgemiz tenis sporu merkezi haline geldi.

Anthipellos Rally’de Zafer Serkan ÖZDEMİR’in

Transanatolia Organizasyonu tarafından düzenlenen ve Akdeniz Ofroad Kupasının 1. Ayağı olan Antiphellos Rallisi 4 gün sürdü. Ralli motosiklet, ralli ATV, SSV otomobil ve raid motosiklet kategorilerinde yapılan yarışmada sporcular 8 ayrı etapta 350 kilometre kat etti. İlk gün Kaş- Kasaba gösteri etabı yapıldı. Ralli dalında 38 araç, raid dalında 16 araç olmak üzere toplam 54 araç rallide yarıştı.

Toplam 2739 haber.