Spor

Son dakika Spor haberler, en son Spor haberler, Spor haberler burada, haber oku | Spor

Spor Haberleri

Geleceğin Tenis Sporcuları Başarılarını Kutladılar

Çalış’ ta 12 yıldır tenis sporunda başarılı bir şekilde faaliyet gösteren Fethiye Tenis Kayak ve Dağcılık Spor Kulübü bir başarıya daha imza attı.

Fethiye BJK Taraftarlar Derneği’nde görev dağılımı yapıldı

Fethiye Beşiktaş Taraftarlar Derneği Başkanı Özkan Torunoğulları, 5 Mart Pazar günü saat 14:00’de Orka Sunlife Otel’de yapılan ve tek liste ile gidilen 2. Olağan Kongre ile ilgili açıklamada bulundu.

Fethiyespor Bu Hafta Berabere

Fethiyespor Bu Hafta Berabere

Fethiyespor-Kahramanmaraşspor: 1-1

Seydikemer Belediyesinden Sporculara Destek

Gençlerin sportif faaliyetlere yönelmesi için destekleyici çalışmalar yapan Seydikemer Belediyesi, Seydikemer Güreş Takımında bulunan sporculara eşofman takımı hediye etti.

Belediyespor taraftarları Başkan Saatcı’yı makamında ziyaret ettiler.

Fethiye Belediyespor Basketbol Takımı’nın taraftarları Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’yı makamında ziyaret ettiler.

“Amacımız Daha Çok Evladımıza Spor Yaptırmak”

Fethiye Belediyespor voleybol takımı genç erkekler ve yıldızlar kategorisinde Muğla İl Şampiyonu olmasının ardından Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, tüm sporcular ve teknik heyeti yemekte bir araya getirdi. Bölge şampiyonasında Muğla’yı temsil edecek iki takımda hedef, Türkiye finalleri.

Belediyespor’da çifte şampiyonluk!

Fethiye Belediyespor voleybol takımı genç erkekler kategorisinde Fethiye Gençlik Spor İl Müdürlüğü’nü 3-1 yenerek Muğla İl Şampiyonu oldu. Bölge şampiyonasında Muğla’yı Fethiye Belediyespor temsil edecek.

Fethiye Basket bu kez affetmedi

Türkiye Erkekler Bölgesel Lig B grubu 3. Hafta maçında Çorlu Belediyesini konuk eden Fethiye Basket çok çekişmeli geçen maçtan 69-65 galip ayrıldı.

Fethiyeli Boksör Kıza Sahip Çıktı

Avrupa ve dünya şampiyonu milli boksör Gülsüm Tatar; Fethiyeli Boksör Dilara Demirtaş’a sahip çıktı. Fethiye Gençlik İlçe Spor Müdürlüğü sporcusu Fethiyeli boksör Dilara Demirtaş geçtiğimiz yıl Cumhuriyet Kupasında Türkiye birincisi oldu.

Galatasaraylı İş Adamlarından Örnek Davranış

Fethiye Galatasaraylı İş Adamları Derneği Başkanı Yunus Önder ve yönetim kurulu üyeleri, Kaymakam Ekrem Çalık’ı ziyaret etti. Ziyarette dernek üyeleri Kaymakam Çalık’tan kendilerine uygun bir yer gösterilmesi halinde basketbol sahası yapmak istediklerini belirttiler.

Fethiye Beşiktaş Futbol Okulu Açıldı

Fethiye Beşiktaş Taraftarlar Derneği tarafından Fethiye Beşiktaş Futbol okulu açıldı. Dün düzenlenen sözleşme töreni ile Fethiye Beşiktaş Futbol Okulu teknik direktörlüğüne Bahtiyar Baranlıoğlu getirildi. Düzenlenen töreninde Bahtiyar Baranlıoğlu ile 3 yıllık sözleşme imzalandı.

Kar Rally’sinde Fethiye’ye Birincilik

Türkiye'nin ilk kar rally yarışı Sarıkamış'ta düzenlenen kupa töreni ile sona erdi.

Fethiye Basket Kazanmaya Devam Ediyor…

Türkiye Erkekler Bölgesel Basketbol Liginde ilk turu lider olarak geçen Fethiye Basket Eleme Grubu ilk hafta maçında Muş Spor 1917 karşısında 98-43 lük skorla kolay bir galibiyet elde etti.

Fethiyespor Bu Hafta’da Puan Alamadı

Fethiyespor, Spor Toto2.Lig Beyaz Grup 22.Hafta mücadelesinde Sivas Bld.Spor`a konuk oldu.

Fethiye Basketbol Kulübü Başarılarını Kutladı

Fethiye Basketbol takımı konuk ettiği Bodrum Kartalları'nı 104-44 gibi farklı bir skorla mağlup ederek, grubunda oynadığı son maçı da kazandı.

3 Maçlık Galibiyet Serisi Sona Erdi

Fethiyespor-Kocaeli Birlikspor: 1-2 SPOR Toto 2'nci Lig Beyaz Grup'ta Fethiyespor, 3 maçlık galibiyet serisinin ardından evinde Kocaeli Birlikspor'a son dakika golüyle 2-1 mağlup oldu.

Fethiyeli Tenis Sporcusundan Çifte Şampiyonluk

Fethiyeli Tenis sporcusu Sercan Yeşilova teniste Türkiye şampiyonu oldu. İşitme engelli tenis sporu branşında hem tek erkelerde hem de çift erkekler grubunda büyük bir başarı elde eden Sercan Yeşilova; Türkiye şampiyonu oldu.

“Fethiye’nin Basketbolda İki Takım Lüksü Yok”

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, Kanal F ekranlarında canlı yayın konuğu olarak katıldığı programda Belediyespor ve Fethiye’de yeni kurulan Fethiye Basket Spor Kulübü’yle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Toplam 2717 haber.