Meral Dal Haberleri

Meral Dal Haberleri

Meral Dal haberleri, haber editörü Meral Dal tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Aday adayı Gümüş, ‘Seydikemer için hayırlısı olsun’

Muğla’da yapılan temayül yoklamasına katılan AK Parti Seydikemer Belediye Başkan aday adayı Salih Gümüş, “Teşkilatlarda bir heyecan var” diyerek program hakkında açıklamalarda bulundu.

Aday adayı Yiğit, “Adeta bir demokrasi şöleni yaşıyoruz”

Muğla’da yapılan temayül yoklamasına katılan AK Parti Fethiye Belediye Başkan aday adayı Harun Reşit Yiğit, “Adeta bir demokrasi şöleni yaşıyoruz” diyerek program hakkında açıklamalarda bulundu.

Başkan Akdenizli, 'Yaka Ve Bağlıağaç'ta Yaraları Saracağız'

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Yaka ve Bağlıağaç Mahallelerinde yaşanan sel felaketi bölgesinde incelemelerde bulundu.

İş insanı Mehmet Göksu aday adaylığını açıkladı

Türkiye genelinde yaptığı başarılı çalışmalar ile adından söz ettiren Fethiyeli İş İnsanı Mehmet Göksu, AK Parti’den Fethiye Belediye Başkan aday adayı olduğunu açıkladı. Aday Adayı Göksu, “Fethiye kalbimden dünyaya baktığım bir penceremdir. Fethiye’ye hizmet etme görevine aday olduk” şeklinde ifadeler kullandı. 

Tilkici'den Bakan Taşçıer'e Ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kurultay Delegesi Avukat Aydın Tilkici, Ankara programı kapsamında genel merkez düzeyinde bir dizi ziyarette bulundu. 

Seydikemer’de 24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlandı

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla, düzenlenen programa katıldı. Seydikemer Belediyesi ve Hükümet Konağı önünde Atatürk Anıtına çelenk sunmayla başlayan program Seydikemer Şehit Alper Seven Anadolu İmam Hatip Lisesi salonunda düzenlenen programla devam etti. Programda bölücü terör örgütü PKK tarafından şehit edilen öğretmenler unutulmadı.

Fethiye Eğitim-İş Sendikasından Açıklamalar

Eğitim ve Bilim İşgörenleri (Eğitim-İş) Sendikası Fethiye Temsilciliği tarafından yapılan açıklamada, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde yöneticilerin riyakarca övgülerini değil haklarını istediklerini belirttiler.

Fethiye’de KADES Bilinci Öğretildi

Fethiye Kaymakamlığı koordinesinde İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı ve Sosyal Hizmet Merkez müdürlüğü işbirliğinde düzenlenen Kadın Acil Destek (KADES) Uygulaması tanıtımı gerçekleştirildi.

Aday Adayı Doğu, “Sorunları Çözmek Adına Sahalara Geri Döndüm”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye geçiş dönem İlçe Başkanı ve Milletvekili adayı iş insanı Emrah Doğu, 31 Mart 2024 yılında yapılacak olan yerel seçimler öncesinde CHP Fethiye Belediye Başkan aday adaylığını açıkladı.

İlçe Başkanı Turhan Kovancı Aday Adaylığını Açıkladı

Bir süredir AK Parti Fethiye İlçe Başkanlığı görevini yürüten Turhan Kovancı, istifa ederek Fethiye Belediye Başkanı aday adaylığını açıkladı. Fethiye’nin sorunlarının çözümü için mutlaka hükümet desteği alınması gerektiğini söyleyen aday adayı Kovancı, birlik beraberlik mesajları verdi.

Seydikemerspor, Deplasmandan 3 Puanla Döndü

2023-2024 Muğla Süper Amatör Ligi B Grubunda mücadele eden Seydikemerspor, deplasmanda karşılaştığı Marmaris Gençlik Spor karşısında galibiyetle döndü.

Turistlerin Vazgeçilmezi İkinci El Pazarı

Fethiye'de her ayın üçüncü pazar gününde düzenlenen ikinci el eşya pazarı olan 'İngiliz Pazarı' Kasım ayında da turistlerin vazgeçilmezi oldu. İngiliz Pazarı esnaflarından Süreyya Ayverdi, az da olsa yoğunluktan memnun olduklarını muhabirlerimizin mikrofonlarına anlattı.

Murat Yılmaz Neden Amedspor Maçında Yok?

TFF 2.Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Fethiyespor, bu hafta Amedspor’a konuk oluyor. Mücadele öncesi Fethiyespor, maçın oynanacağı Diyarbakır’a hareket ederken kaptan Murat Yılmaz’ın kadroda olmaması kafaları karıştırdı. Son 4 haftada 3 gol atan Murat Yılmaz’ın kadroda olmaması soru işareti oluşturdu.

Karagöz aday adaylığını açıkladı

Özay Karagöz, AK Parti ilçe binasında yaptığı açıklamayla AK Parti Fethiye Belediye Başkan aday adaylığını duyurdu.

Özkan, ‘Hep zarar ediyoruz”

Emekli ve çalışan çiftçiler, hem çalışan gözüktükleri için hem de Ziraat Odasına kayıtlı oldukları için emeklilere verilecek olan 5000 lira ikramiyeden yararlanamıyorlar. Fethiye Cuma Pazarı esnafı Ahmet Özkan, çiftçinin sürekli zarar ettiğini ve ikramiye ile ilgili düşüncelerini mikrofonlarımıza aktardı.

Akgün, “Üretim Girdilerinde Çok Ciddi Bir Maliyet Oluştu”

Türkiye Halciler Federasyonu Başkan Vekili Atabey Akgün sebze meyve üretiminden ihatacat piyasasına kadar birçok konuda değerlendirmelerde bulundu.

Toplam 2033 haber.