Eğitim

Son dakika Eğitim haberleri, en son Eğitim haberler,, Eğitim haberleri burada, haber oku | Eğitim

Eğitim Haberleri

Miniklere iklim değişikliği eğitimi

Menteşe Belediyesi, sıfır atık yönetim sisteminin yaygınlaştırılması ve iklim değişikliği ile ilgili farkındalığın arttırılmasına yönelik olarak ilçe merkezindeki 12 ilkokulda öğrencilere Atık Bilinci Eğitimi veriyor.

Müdür Çay, yeni atanan öğretmenler ile bir arada

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ‘sözleşmeli öğretmen ve engelli öğretmen’ atamaları çerçevesinde Muğla’ya atanan öğretmenler Akyaka’da Muğla il Milli Eğitim Müdürü Emre Çay ile bir araya geldi.

Öğrenciler yaparak, yaşayarak ve eğlenerek öğrenecek

Zengin tarihi, kültürel mirası ve doğal güzellikleriyle Muğla’nın değerleri, İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan projeyle gelecek nesillere aktarılıyor.

İtfaiyeden uygulamalı eğitim

Muğla İtfaiyesi, Bodrum'daki itfaiye gönüllüleri ve Muğla 911 üyelerine, sismik dinleme cihazı ile enkazda arama eğitimi verdi.

Bayır Ortaokulunda Mevlid-İ Nebi Programı Düzenlendi

Bayır lisesi ve Ortaokulunda Muğla İl Müftülüğü tarafından Mevlid-i Nebi Programı düzenlendi.

İl Müdürü Çay, Öğrencilerin Taleplerini Dinledi

Muğla Milli Eğitim Müdürü Emre Çay, Muğla Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret ederek öğrencilerin taleplerini dinledi.

Eğitime Engel Yok

Muğla’nın Menteşe ilçesinde yaşayan cilt ve böbrek rahatsızlığı olan Berkay Sungur, evde eğitim hizmeti ile eğitimine 6 yıldır devam ediyor.

50 Okulda Bilim Fuarı Düzenlenecek

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu 4006 Bilim Fuarları Destekleme Programı sonuçları açıklandı. Muğla’dan 50 okul, Bilim Fuarları programı çerçevesinde hibe desteği almaya hak kazandı.

Muğlalı hayırseverden Üniversiteye 50 bilgisayar bağışı

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Tıp Fakültesinde, hayırsever bir vatandaşın bağışlarıyla oluşturulan 50 bilgisayarlık bilgisayar salonu açıldı.

‘Okul Yolunda Her Şey Yolunda’

2023-2024 eğitim ve öğretim yılının başlaması ile Muğla Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından okullarda öğrencilere yönelik eğitim çalışmalarına ağırlık verildi.

Trafik denetimleri devam ediyor

Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube ekipleri tarafından motosiklet kullanıcılarına yönelik trafik denetimi yapıldı.

Finans Eğitimi Düzenlendi

MUTSO üyelerine yönelik Finansçı Olmayanlar için Finans Eğitimi düzenlendi.

Muğla halkına itfaiyecilerden anlamlı tanıtım

25 Eylül-1 Ekim tarihleri arasında kutlanan itfaiye haftası nedeni ile Muğla halkına itfaiyecilerin kullandığı malzemeler hakkında bilgilendirme yapıldı.

Yelken Kulübü’nde amatör denizcilik eğitimi

Fethiye Yelken Kulübü’nde amatör denizcilik eğitimleri devam ediyor.

15 Gazeteci "Temel İtfaiyecilik Eğitimi" Aldı

Muğla Basın Emekçileri Platformu ve Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı işbirliğinde ildeki 15 gazeteciye “Temel İtfaiyecilik Eğitimi” verildi.

‘İncinebilir’ Yol Kullanıcılarına Eğitim

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğünce Karayolları Trafik Güvenliği Eylem Planı çerçevesinde Resmî-Özel huzurevlerinde ve engelli bakım merkezlerinde trafik güvenliği konusunda eğitim faaliyeti gerçekleştiriliyor.

Jandarma Mobil Eğitim TIR’ı okullarda

Muğla İl Jandarma Komutanlığı Trafik Timleri tarafından Menteşe ilçesi Bayır İlk ve Orta Okulu ile Yatağan İlçesi Bozüyük ilk ve ortaokullarında öğrenimine devam eden öğrencilere Mobil Eğitim Tırı ile Trafik Dedektifleri projesi çerçevesinde trafik güvenliği eğitimi verildi.

Okul öncesi öğretmenlerine “Lego eğitimi” düzenlendi

Avrupa Birliği ve Türkiye tarafından finanse edilen “Erken Çocukluk Eğitiminde Kalite ve Erişimin Arttırılması Projesi” çerçevesinde, okul öncesi öğretmenlerine yönelik “Oyun Yoluyla Öğrenme ve Lego Eğitimi” semineri verildi.

Minik itfaiyeciler parkuru başarı ile geçti

İtfaiye Haftası etkinlikleri çerçevesinde Muğla'nın Menteşe ve Yatağan ilçelerinde bulunan okul öncesi öğrencilere itfaiye teşkilatının kullandığı malzemeler ve yangın tatbikatı eğitimi verildi.

Toplam 937 haber.