Siyaset

Son dakika Siyaset haberler, en son Siyasethaberler, Siyaset haberler burada, haber oku | Siyaset

Siyaset Haberleri

VATAN PARTİSİNDEN CHP’YE BÜYÜK TEPKİ

Vatan Partisi Fethiye ilçe başkanlığı yönetimi; CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun başlattığı “Adalet Yürüyüşünün” 19.gününde yürüyüşe HDP’lilerin de katılmasına büyük tepki verdi. Vatan Partisi Fethiye ilçe başkanlığı yönetimi yapmış olduğu açıklamada HDP Kandıra’dan yürüyüşe dahil oldu ve Kılıçdaroğlu ile kol kola girerek yürüdü. Bu durum toplum vicdanını yaralamıştır” dedi. Vatan Partisi Fethiye İlçe başkanı Selçuk Selvi parti binasında yapmış olduğu açıklamada “Bu yürüyüş, CHP’nin bonzai’si dir. Tarih böyle yazacaktır. Bir an önce CHP’li yurtsever dostlarımızın bu uyuşturucu etkisinden çıkmasını diliyoruz” dedi…

CHP FETHİYE İLÇE BAŞKANLIĞI ATA’ NIN HUZURUNDA…

CHP Fethiye İlçe Başkanı Avukat Ali Özgür Kullukçu başkanlığındaki CHP Fethiye Heyeti Anıtkabir'i ziyaret ederek, Atatürk ve İnönü'nün mozolelerine çelenk koydu ve Anıtkabir Özel Defterini imzaladı. Adalet Yürüyüşüne katılmak üzere Ankara’ya giden CHP Fethiye ilçe başkanı Avukat Ali Özgür Kullukçu başkanlığındaki CHP Fethiye Heyeti; Anıtkabiri ziyaret etti. CHP heyeti Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ile İsmet İnönü’nün mozolelerine törenle çelenk sunduktan sonra CHP Fethiye ilçe başkanı Avukat Ali Özgür Kullukçu Anıtkabir Özel defterini imzaladı.

ADALET YÜRÜYÜŞÜNE FETHİYE’DEN DESTEK…

CHP Fethiye İlçe Başkanlığı, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu'nun tutuklanmasına tepki göstermek amacıyla CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun öncülüğünde başlatılan yürüyüşe destek verdi.

Başkanlar Referandumu Değerlendirdi

AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Kadir Sarıhan ve MHP Fethiye İlçe Başkanı Cengiz Çay Fethiye’ de katıldıkları bir televizyon programda referandum sonuçlarını değerlendirip ”Milletimiz en güzel cevabı verdi. Şimdi Türkiye’nin 2023 hedeflerine en güzel şekilde hazırlanması gerekiyor. Önümüzdeki seçimlerde partili Cumhurbaşkanı’nı seçeceğiz ” ifadelerini kullandılar.

Kadir Sarıhan’dan Basın Açıklaması

Basın mensuplarına açıklamada bulunan Ak Parti Fethiye İlçe Başkanı Kadir Sarıhan “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın kurucusu olduğu partimize dönmesinden dolayı çok sevinçliyiz” dedi.

Fethiye’ye Teşekkür Ziyareti

CHP Milletvekilleri ve İl yönetimi ile Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün; ilçelere ''Hayır'' için teşekkür ziyaretlerine başladı. 16 Nisan' da gerçekleşen referandumda “Hayır” oylarında göstermiş olduğu başarıdan dolayı CHP Fethiye İlçe Başkanlığına teşekkür ziyareti gerçekleşti.

CHP Bayram Geleneğini Devam Ettirdi

Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Teşkilatının geleneksel hale getirdiği bayram kutlamasına sivil toplum kuruluşları yoğun ilgi gösterdi.

Yakup Otgöz, Ülke Gündemini Değerlendirdi

Fethiyeli basın mensuplarını makamında ağırlayan Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti. Ziyarette gazeteciler ülke gündemi ve Seydikemer ile ilgili Başkan Otgöz’e sorular sordu.

MHP FETHİYE CENGİZ ÇAY İLE YOLA DEVAM…

MHP Fethiye 12. Olağan İlçe kongresi Fethiye Halk Eğitim Merkezi salonunda yoğun katılım ile gerçekleşti. MHP Muğla Milletvekili Mehmet Erdoğan ile MHP Muğla İl Başkanı Mehmet Korkmaz ve yönetim kurulu üyelerinin katıldığı ilçe kongresine; MHP Fethiye ilçe yönetimi, ilçe teşkilatı üyeleri ve Fethiye’de ki bazı oda ve sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri katıldı. Tek listeyle gidilen seçimde başkanlığa yeniden Cengiz Çay seçildi.

DP Genel Başkanı Fethiye’den Seslendi

“Türkiye Cumhuriyeti Devletine, Türk Devleti Diyemeyenlerin Türkiye Cumhuriyeti Milletine Türk Milleti Diyemeyenlerin Bu Ülkeyi Yönetme Hakkı Yoktur”

Ak Partiden Fethiye Emlakçılar Derneğine Ziyaret

Ak Parti Fethiye İlçe Başkanı Diş Hekimi Kadir Sarıhan ile ilçe yönetimi Fethiye Emlakçılar Derneğini ziyaret ettiler.

“Cemal Okan Yüksel” İddiasını Fethiye’de De Yineledi

Cumhuriyet Halk Partisi Eskişehir Milletvekilimiz Cemal Okan Yüksel referandum çalışmaları kapsamında CHP Fethiye İlçe Başkanlığını ziyaret etti.

“Anadolumuzun Sözüyle Cümlelerimi Söyledim”

AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete’nin, Ortaca İlçesi’ndeki bir kahve toplantısında referandumda neden ’evet’ denilmesi gerektiğini anlattığı konuşmasında, "Türk erkeğinin kıllısı Hz. Ali’ye, kadının kıllısı da ayıya benzermiş" dedi.

Demir “Sonradan Üzüldüğünü Düşünmek İstiyorum”

Fethiye’deki 5 Nisan Dünya Avukatlar günü nedeniyle düzenlenen törene katılan CHP Muğla Milletvekili Prof. Dr. Nurettin Demir, Ak Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete’nin ‘Kadının kıllısı ayıya benzer’ sözlerine cevap verdi.

DP Genel Başkanı Cuma Günü Fethiye’de

Demokrat Parti Genel başkanı Gültekin Uysal Cuma günü (yarın) Fethiye’ye geliyor. Cuma günü çeşitli ziyaretlerde bulunup vatandaşlarla bir araya gelecek olan DP Genel Başkanı Gültekin Uysal; akşam Saat 18.00’de Fethiye Belediyesi Kültür Merkezinde vatandaşlara bir konuşma yapacak…

CHP Çalışmalarını Aralıksız Sürdürüyor

Referandum çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdüren Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Başkanlığı; Üzümlü, İncirköy, Sahilkoru ve Nif mahallelerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

CHP’den Selanikliler Derneğine Ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi Muğla milletvekilleri Ömer Süha Aldan ile Prof. Dr. Nurettin Demir ve CHP Fethiye ilçe başkanı Ali Özgür Kullukçu ile ilçe yönetimi; Fethiye Selanikliler Yaşatma Derneğini ziyaret ettiler.

“Fethiye Sanayi Esnafı Ziyaret Edildi”

Referandum çalışmaları kapsamında büyük bir performans sergileyen Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye ilçe başkanlığı bugünde; Fethiye sanayi esnafını ziyaret etti.

Başbakanın Muğla Mitingini Değerlendirdi

Ak Parti İlçe Başkanı Kadir Sarıhan, hafta sonu Muğlalı vatandaşlarla bir araya gelen Başbakan Binali Yıldırım’ın mitingini değerlendirdi.

Toplam 2189 haber.