Siyaset

Son dakika Siyaset haberler, en son Siyasethaberler, Siyaset haberler burada, haber oku | Siyaset

Siyaset Haberleri

DP Genel Başkanı Fethiye’den Seslendi

“Türkiye Cumhuriyeti Devletine, Türk Devleti Diyemeyenlerin Türkiye Cumhuriyeti Milletine Türk Milleti Diyemeyenlerin Bu Ülkeyi Yönetme Hakkı Yoktur”

Ak Partiden Fethiye Emlakçılar Derneğine Ziyaret

Ak Parti Fethiye İlçe Başkanı Diş Hekimi Kadir Sarıhan ile ilçe yönetimi Fethiye Emlakçılar Derneğini ziyaret ettiler.

“Cemal Okan Yüksel” İddiasını Fethiye’de De Yineledi

Cumhuriyet Halk Partisi Eskişehir Milletvekilimiz Cemal Okan Yüksel referandum çalışmaları kapsamında CHP Fethiye İlçe Başkanlığını ziyaret etti.

“Anadolumuzun Sözüyle Cümlelerimi Söyledim”

AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete’nin, Ortaca İlçesi’ndeki bir kahve toplantısında referandumda neden ’evet’ denilmesi gerektiğini anlattığı konuşmasında, "Türk erkeğinin kıllısı Hz. Ali’ye, kadının kıllısı da ayıya benzermiş" dedi.

Demir “Sonradan Üzüldüğünü Düşünmek İstiyorum”

Fethiye’deki 5 Nisan Dünya Avukatlar günü nedeniyle düzenlenen törene katılan CHP Muğla Milletvekili Prof. Dr. Nurettin Demir, Ak Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete’nin ‘Kadının kıllısı ayıya benzer’ sözlerine cevap verdi.

DP Genel Başkanı Cuma Günü Fethiye’de

Demokrat Parti Genel başkanı Gültekin Uysal Cuma günü (yarın) Fethiye’ye geliyor. Cuma günü çeşitli ziyaretlerde bulunup vatandaşlarla bir araya gelecek olan DP Genel Başkanı Gültekin Uysal; akşam Saat 18.00’de Fethiye Belediyesi Kültür Merkezinde vatandaşlara bir konuşma yapacak…

CHP Çalışmalarını Aralıksız Sürdürüyor

Referandum çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdüren Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Başkanlığı; Üzümlü, İncirköy, Sahilkoru ve Nif mahallelerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

CHP’den Selanikliler Derneğine Ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi Muğla milletvekilleri Ömer Süha Aldan ile Prof. Dr. Nurettin Demir ve CHP Fethiye ilçe başkanı Ali Özgür Kullukçu ile ilçe yönetimi; Fethiye Selanikliler Yaşatma Derneğini ziyaret ettiler.

“Fethiye Sanayi Esnafı Ziyaret Edildi”

Referandum çalışmaları kapsamında büyük bir performans sergileyen Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye ilçe başkanlığı bugünde; Fethiye sanayi esnafını ziyaret etti.

Başbakanın Muğla Mitingini Değerlendirdi

Ak Parti İlçe Başkanı Kadir Sarıhan, hafta sonu Muğlalı vatandaşlarla bir araya gelen Başbakan Binali Yıldırım’ın mitingini değerlendirdi.

CHP Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye’deki mahalle muhtarlarını kahvaltı etkinliğinde bir araya getirdi.

“FETÖ’cüler İle Görüşme Trafiği Sürüyor” İddiası

MHP Muğla Milletvekili ve MYK Üyesi Mehmet Erdoğan MHP Bodrum İlçe Başkanlığı 9. Olağan Kongresinde yaptığı konuşmada çok tartışılacak ve çok dikkat çeken iddialarda bulundu. MHP Muğla Milletvekili Erdoğan birilerinin halen Fettulahçı Terör Örgütü ile görüşme trafiğinin sürdürdüğünü iddia etti.

Milletvekili Öztürk, Referandum Çalışmasında

AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, Yatağan’da referandum çalışması kapsamında bir dizi ziyarette bulundu. Öztürk; “TOKİ başkanımızla görüştük muhtemelen Muğla’ya bir temel atamaya getireceğiz. İstiyoruz ki TOKİ binaların sayısı artsın”

Başbakan Binali Yıldırım Muğla'ya Geldi

Başbakan Binali Yıldırım Muğla’da yaptığı konuşmada, “Muhalefet Partisi Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, o kadar çok yalan söylüyor ki. Bozuk saat bile günde iki defa doğru gösteriyor. Bunda o da yok. Aşağı mahallede yalan söylüyor. Yukarıya gelmeden kendi de inanıyor” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisinden Hayır Lokması

Cumhuriyet Halk Partisi Muğla Milletvekili Ömer Süha Aldan ve CHP Fethiye İlçe Başkanı Ali Özgür Kullukçu; pazar esnafına ve vatandaşlara “hayır” lokması dağıttı.

Bakan Betül Kaya Seydikemer ve Fethiye’de

Kendisinin Seydikemerli olduğunu ve memleketinde bulunmaktan mutluluk duyduğunu dile getiren Kaya, tarih boyunca bu topraklarda vatanın korunması için her türlü fedakarlığın gösterildiğini, Çanakkale'de, Dumlupınar'da, 15 Temmuz'da, terörle mücadelede şehitler verildiğini hatırlattı.

“Büyükşehir Yasasında Bir Revizyon Var”

AK Parti Muğla Milletvekili Hasan Özyer: “Büyükşehir Belediyesinin her yere hizmet yetiştirememesi konusunda sıkıntı var. Bunun için büyükşehir yasasında bir revizyon var. Valiliğinde bu konuda etkin ve yetkin hale getirilebilmesi, büyükşehrin yapmadığı yerde valiliğin gerekliliğine göre yapıp, büyükşehre gelen ödenekten kesilmesi gibi bir çalışma devam ediyor” dedi.

“Hayır’lı Çalışmalara Devam Ediyoruz”

Geçtiğimiz hafta sonu; Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Başkanı Ali Özgür Kullukçu ve beraberinde geçmiş dönem Milletvekili Aday Adayı Süleyman Girgin ve geçmiş dönem CHP il Genel Meclis üyeliği yapan Mahir Atlı ile birlikte Fethiye Merkez ve Karaçulha’da “Hayır” çalışmalarını sürdürdü…

Mhp İlçe Kongresi 8 Nisan’da

Milliyeti Hareket Partisi (MHP) Fethiye İlçe Başkanı Cengiz Çay basın mensuplarına yapmış olduğu açıklamada “Eğer referandumda ‘Evet’ çıkarsa Devlet Bahçeli gidecek diyenler, Cumhurbaşkanlığı gidecek diyenler şunu iyi bilsinler: MHP’nin Genel Başkanı Devlet Bahçeli ne zaman gideceğini çok iyi bilir. Bizde Devlet Bahçeli yerine kimi getireceğimizi çok iyi biliriz. Buna ülkücüler karar verir. Bu konuda kimse çoban sırtından kurban kesmesin” diye konuştu.

Toplam 2199 haber.